bugün

Görmek istediğimiz hareketler.
Eğitim şart eğitim.
iyi olmustur.
Ahaha bir yandan araba kurtarma derdinde, bir yandan zopa yiyor. Cemil-müjde bile bu kadar etkili yansıtamadı durumu.
Ellerin dert görmesin ablacım. iyi yapmışsın. Zibidi Haketmiş..
Abi kaşınmış...abla ellerin dert görmesin...
Kadın terörü.

Tam tersi olsaydı ki olmuştur; adama saldıran kadın dayak yeseydi "erkek terörü" olurdu.
Ne kadar iki yüzlü ahlâksız akılsız olup, insan olarak değil de vajina-testis bağlamında konuya yaklaşıyorsunuz.

Sahi ya, böyle kusulacak seviyeye nasıl geliyorsunuz?

Balkonda otururken kafanıza halı çırpan, arabasını anasının damına park eder gibi giriş çıkışı kapatan, trafiğin içine eden, caddeyi sokağı pislik yuvası haline getirip, 6 kişilik masada tek başına 2 saat oturtup gelen 6 kişiye yer vermeyen ve 2 kişilik masaya 6 kişi oturmak zorunda kalan, garsonun müsade istemesine siktir git kalkamıyorum diyen, gece vakti motoru bağırtan yüksek ses müzik açan vs vs vs...
Bunları yapan insanın testisi klitorisi olsa ne farkeder
Bunları yapıp sana ne siktir git diyen yetmeyip saldıran insanları elimde imkan olsa ayağından tavana asar ölmesini izlerim.

Öyle bir toplum olduk ki artık ya deliriyoruz ya da ot gibi yaşıyoruz.
Ortası yok.
Yanlış kişiye denk gelmiş.
Adam inip kadına vurmaya yelteniyor (keşke bunu yapmasaydı)
Sonra adam el frenini çekmediği için aracı yokuş aşağı gitmeye başlayınca, Adam durdurmak için hızlıca araca atıyor kendini. Bu sırada da kadın adama vuruyor.
Medya çok üçkağıtçı olmuş olayları hiç olduğu gibi göstermiyor
Tekvandocu falan deyince adamın ağzını yüzünü sikmiş sandım. Klasik kadın şaplaklarıyla saldırıyor adama. Adam arabanın peşinden koşarken yaklaşan amcı genç de dayıya sallamış, kadın adamı gömleğinden yakalamış yapışmış bir yandan da diğer eliyle vurmaya devam ediyor, gelen çocuk yine dayıya laf söylüyor, pozitif ayrımcı gerizekalı mal. Kadın adamı daha güçlü tutabilse araba gidip bi başkasına vuracak, belki bi yayayı ezecek, kadın şoförün beyni buna çalışmıyor tabi. Kadınlar trafikten men edilsin. Evet. Teşekkürler.
1. Adam, kadına vurarak kasten yaralama suçunu işlemiştir. Kadının o sırada adama saldırması; kendisine karşı, gerçekleşen bir saldırıyı bertaraf amacına yöneldiği için nefsi müdafaa kapsamında kalmaktadır (Türk Ceza Kanunu ( =TCK şeklinde kısaltılır) madde (=m. diye kısaltılır) 86 ve TCK m. 25)
2. Adam arabanın el frenini çekmeyi unutmuş, arabasını kurtarmak için de olsa saldırıyı sona erdirmiştir. sona ermiş olan bir saldırı olmasına rağmen, kadının adama vurmaya devam etmesi, kadının da kasten yaralama suçunu işlemiş olduğu anlamına gelmektedir. Adam o sırada kendini savunmaktadır.
3. Kadının adama ''hayvan oğlu hayvan demesi'' sövmek suretiyle hakaret suçunu oluşturur (TCK m. 125).
4. Kadının adamın arabasına tekme atması, mala zarar verme suçunu oluşturabilir. bundan tam emin değilim, ''acaba tekme atmak bu suçun oluşması için elverişli araç mıdır?'' şeklinde sorgulama yapılması gerekir.
5. Fark ettiyseniz kadın arabaya tekme attıktan sonra, adam gaza basıp oradan uzaklaşıyor. Orada kadın tekrar ''hayvan'' diyor. Bana göre burada ayrıca bir hakaret suçu işlenmiştir. (3) numaralı paragraf ile bu paragraftaki suç, aynı suç işleme kastının icrası kapsamında, değişik zamanlarda işlendiği için tek bir ceza verilir. TCK m. 43'teki zincirleme suç hükümleri uygulanarak verilecek cezanın 1/4 - 3/4 arasında arttırılması gerekir.
6. Atarlı Genç delikanlının ''yürü git lan'' demesi acaba hakaret suçuna sebebiyet verir mi? Yargıtayın ''lan'' ibaresini hakaret olarak kabul ettiği kararları var. Son zamanlarda ilgili dairenin ne dediğine bakmak suretiyle kovuşturma yapılabilir, yani şahıs hakkında ceza davası açılabilir.
kadın insan gibi yol verdim diyor. demekki haklı olduğunu düşünüyor. erkek nasıl bi hızla yerinden kalktıysa, el frenini çekmeyi unutuyor. bilemedim şimdi. ama böyle durumlarda ben hep şey düşünürüm. acaba ben napardım?

adamın biri benim haklılığım ortadayken bana el kol yapıp, hareket çekiyor. şahsen babasının arabasında levye gezdiren dik kafalı bir kız olarak, böyle şeyleri çok agresif karşılıyorum. ki babam çok sakin araba kullanır. hatta kızarım bile, çünkü sinyal vermeden dönen orospulara ayar olurum. (biliyorsunuz benim orospu dediklerim, yapması gerekeni layıkıyla yapmayanlar, yoksa kadın erkek ayırmam. orospuya hakkını vermek gerektiğine inanırım.) babam hep sakindir. hatta bana şey der. 'şu arabayı sen kullasan hergün milletle kavga edersin.' ederim babasını satim. kural mı kardeşim? uy. ben uyuyorum. sen gökten mi indin? neyin eli kolu? neyin tavrı?

kadın yine bile güçsüz kalmış, ben parçalardım bile. valla ecel gibi çökerim adamın üzerine. neyse sakinim. dayanamıyorum erkeklerlerden ne şekilde olursa olsun tokat yiyen kadınlara. üzüldüm.
bir adet orangutan içeren görüntülerdir. orangutanların iq' suna da hakaret oldu gerçi.