bugün

üniveristede fethullahı peygamber sanan şakirt gibidir.
üniversiteden mezun olduktan sonra, tayyip erdoğan'ı padişah zannedenler gibi değildir.
http://www.haberturk.com/...hi-1-recep-tayyip-erdogan-
bu çocuğun büyük versiyonu başbakanla halifeyi karıştıran şakirttir.
Bunların Vahdettin'i hain, Osmanlıyı öcü sananlarıda vardır ama suç onlarda değil kemalist rejimin eğitim sistemindedir.
eğitim sisteminin ne kadar boktan olduğunun göstergesidir. aynı tarihte ilk insana doğru düzgün biş bilmeyen varlık gibi gösterrken din kültüründe ilk insanın adem ile havva olduğu bilgili oldu sölenmesi ve bu çocuğun bi kere bile bu karmaşayı farkedemeyecek kadr beyinleirmizin küçültülmeye çalışılmasının kanıtıdır.
Büyüyünce laik,ataturkçü,devrimci,solcu... gibi değişik şekillerde isimlendireceğimiz varlıklardan herhangi birisine dönüşecek insan yavrusu.
kazık kadar adamların tayyip erdoğanı allah sanmasının yanında gayet doğaldır.
Yazları Kur'an kurslarına yollanilarak icine yeterli doz atatürk nefreti enjekte edilip gönderilen cocukla aynı çocuktur.
yaşlı başlı adamların r.t. erdoğan'ı peygamber ilan ettiği ülkede, ülkeyi atatürk'ün tek başına kurtardığını anlatan ders müfredatı olunca, şaşırılmaması gereken durumdur.
(bkz: mao kaddafi (che(castro),lenin,humeyni,vb...)

eğitimi resmi ideolojinin baskısında şekillendirilmiş, dış dünyayı okuma ve anlamaya kapalı, her şeyde,örnekte sadece kendi liderine pay çıkarıcı ülkelerin başına gelen durumdur.
şu anda uludağ sözlükteki cahil ve aptal, sözde kendini kemalist diye tanımlayan yazarlardandır.
zaten bir de türk olmayan-çalışkan olmayan -çalan çırpanların andmıza laf ettiği hede hödö olmuş buralar efendim.

atatürk ü allah sanmaya devam edebilirler.

keşke, allah olsaymış efendim

zaten allah kavramının ne olduğu bilimsel olarak kanıtlanmadı

olabilir çocuk işte de denilebilir.
gereksiz Atatürk düşmanlığı..
atatürk ü allah gibi gösterdiklerinden bu yanılgıya düşen çocuktur.
büyük kurtarıcı ve devrimci olarak bellediğimiz bir kişiyi ilah mertebesinde görmemiz, onun
fikriyatına aykırı ve hiç istemediği şeydir. onun düşüncesini benimseyenleri "tanrıtanımaz " diye niteleyenler, onu allah sandığımızı söyleyerek ne kadar gülünç bir çelişkiye düştüklerini farketmiyorlar ne yazık ki. allah onlara akıl fikir versin !
n'apsın çocuk? ona aşılanana inanıyor.
allahla atatürk'ü arkadaş sanan 'ben'den daha zeki olan çocuktur.
(bkz: ahirette göte girecek entryler)
kendisine zorla sanıttırılan çocuktur. *
şimşek çaktığında allah'ın fotoğraf çektiğini sanan çocuk kadar tatlıdır.

tabii ki sonradan şakirt olmadığı sürece.
Bu çocuk lisede ülkücü, üniversitede komünist, iş kurunca kapitalist, ihtiyarlıkta Müslümandır. Öyle olmak zorundadır.