bugün

yakında piyasaya çıkarmayı düşündüğüm yapay zeka robotu.
sadece bilgi veren bir robot olmayacak. uygulayıcı da olacak.
misal, bi sanat eseri boya, dediğinde alacak malzemesini, fırçasını, eseri ortaya çıkaracak.

her hakkı mahfuzdur.
Hiç Sezai diye yapay zeka mı olur? Tutmaz o tutmaz. Boşa uğraşma Mahmut gardaş :-).
Milletin aklına hemen robotla sevişmek gelir. Bunun için aparatlar olursa çok tutar Türkiye'de. Ya da ev işi yapabilmeli. Yoksa kimse almaz sezaiyi.
bunun arkadaşını da yapıcaz. adı, ai ai ai olacak.
#Milletin aklına hemen robotla sevişmek gelir. Bunun için aparatlar olursa çok tutar Türkiye'de. Ya da ev işi yapabilmeli. Yoksa kimse almaz sezaiyi.#

Bu ülkede yapay zeka imiş, bilim imiş gelişmez azizim. Baksanıza ne diyor arkadaş. Kardeşim; girişimci bir arkadaşımız var ve destek olacağına köstek oluyorsun. Elin gavuru bu robotları aparatlı mı yapmış? Bildiğin o amaca uygun üretmiş. El yapınca aparatsız, biz yapınca aparatlı... Yaptığın işi tam yapacaksın. Öyle mutfak robotu gibi tak çıkarlı... Aman neler söylüyorum ben bugün. içime alien mi kaçtı nedir? Bkz.:Yapay Zeka ve Batı Dünyası filmleri...
--spoiler--
Bu ülkede yapay zeka imiş, bilim imiş gelişmez azizim. Baksanıza ne diyor arkadaş. Kardeşim; girişimci bir arkadaşımız var ve destek olacağına köstek oluyorsun
--spoiler--

Ben Türkiye gerçeklerini söylüyorum. Kendi fikrim değil. Robot satışa çıksa türk insanının aklına hemen seks yapmak gelir. Yoksa ben şahsen robotla bilimsel çalışmalar yaparım. Ama ayrıca yerleri silip supurse de iyi olur * seks için istemem. Türk malı ise elektrik çarpar diye korkarım:)
lan ben bunun adını neden zekai koymadım ki pişmanlığı.
robottur.
Düzelt zekai yap şunun adını süt oğlan.
ne yapayi?

meh meh meh.
bunun babası var.
adı da yapay zeka robotu zekai.
Bugün senin için ne yapayum datlum?
görsel