bugün

sigara tiryakisi bünyelerin * sahur-iftar arası hiç içemedikleri sigaralarını iftardan sonra içmeleri mevzusu.

hayat boyunca çeşitli mutluluklar yaşadım sözlük. bu mutluluk denen şeyin deneası gibi bi şeysi varsa onun şifresini çözdüm işte. şifresi şudur; iftardan sonra içilen ilk sigara. kimisine göre değişir tabi kimi öpüşmeyi, memelerini sıvazlamayı falan baz alabilir bu denea olayında. denea da nasıl baz alıcaksa artık.. **
ama bu sigara öyle bir tat verirki insana kısa bir süre bünyede fena etkileşimleri tetikler. (bkz: keyif verici maddeler) hani karşılaştırmak yapmak gerekirse orgazm sigarasından bilem daha keyiflidir. sonuçta birinde büyük ihtimal günah işlerken diğerinde ibadetten sonra sigara hesabı. * olayı abartıp orucu sigarayla açmak bu keyif sınıfına dahil değildir. ulan zaten açsın, açlığın kokusu bide sigara kokusuyla birleşince eyvah derim işte. midesi bulananlar olur bu durumu yaşayanlarda. sorsan karnım aç abi o yüzden bulandı der. alakası yok kimse dayanamaz lan o kokuya*.
her neyse dişe dokunur bi konuya değindik ama son bi sosyal mesaj verelim bare.
(bkz: sigara sağlığa zararlıdır)

unutmadan bide kurtlar vadisinin bi bölümü vardı lan o zaman rahmetli çakır sağ idi. tam böyle ramazan zamanı.. bizim memati denyosunu hatırladım oruçluyken yakıverdiydi sigarayı, 61 gün borcum olsun diyerekten. bak sakın bunuda tasvip etmiyoruz.
suratta anlamsız bir gülümseme sabebidir.
Oturararak içilmesi gereken, direkt beyne ve vücuda uyuşukluk veren sigara çeşidi.
-ohhhhhhhh
-abi akşam'a kadar açız ama şu olay hepsine bedel.
-başım dönüyo la.
eğer mideede bir rahatsızlık varsa sahura kadar bulantı çektiren sigaradır...
iftardan sonra ki ilk sigara ile seksten sonraki ilk sigaranın eşdeğer haz verdiği durumdur.
ikisininde keyfi sigara bitene kadardır.
başı döndürür, ayaklara kadar bütün vucudu uyuşturur.
aptal gibi olursun, sigarayla sevişirsin adeta. sigara bittiğinde kendine gelirsin. kafan x2 devirde çalışmaya başlar.
oruç tutmak için başlı başına bir sebeptir. içmeden sarhoş oluyorsun işte, daha ne olsun.
(bkz: dünya varmış be)
kızgın çöllerden serin sulara atlamaktır.
yorumları okuyup, ''noluyo ya'' dediğim cıvaradır.. ne meretmiş lan. ben de içerim o iftardan sonraki ilk sigarayı ama babam da beni sigaradan sonraki ilk dayakla haşlar deyu sıçtığımdan aman tırstığımdan içmiyorum. bi de dumansız hava sahası var tabi.
azrail gelse beni bu yoldan döndüremeyecek sigaradır...içerim...
(bkz: şimdi beni yakaladın dostum)
insanı tirtir titreten, kafa yapan sigaradır. baş dönmesi sonucu yalpalayanlar da mevcuttur. (bkz: ben)
hafif bir baş dönmesini ve kısımsal karıncalanmaları yanında getiren bol dumanlı olaydır . sigara içmenin belki de en keyifli anıdır .
(bkz: allah beee)
(bkz: hayatı hayat yapan anlar)
sigarayı seven bünye

"iftar gelse de hemen yemek yesem, sigaramı yaksam" diye düşünür. yani yemeği sigara içmek için yer.
ramazan'ın en güzel 5 dakikasıdır. tabi önce ev ahalisinden kurtulmak gerekir.
tarifi mümkünsüz. huşuu içerisinde açılan orucun ardından yapılan eylem.
"dünyada benden keyiflisi var mı acaba?" diye düşündürür insanı bir süre sonra; "tabi var lan" diye normal yaşantıya dönülür.
(bkz: hayattan beş dakika mola almak)
tartismasiz en cok keyif veren caaradir.
keyfin en tepe noktasıdır. dille tarif edilemez, anlatılmaz yaşanır. sadece bu yüzden sigara içmeye başlanabilir.
baş dönmesi ve mide bulantısının yanında insanın kakasını da getirir.
(bkz: orgazmdan daha zevkli anlar)
ilk fırtlarda uyuşturucu kullanıyormuş etkisi yaratır insanda. El ayak boşalır, baş döner bol şekerli demli çay ile durum dengelenmeye çalışılır. Fakat inanılmaz güzel bir tat verir.

Sigarayı bırakan birinin böyle sigaraya özendirmesi ise kötü bir durum tabi. Sigara içmek sağlığa zararlıdır.