bugün
- menuet le akşam yemeğine çıkmak14
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler14
- 5 nisan uludağ sözlük istanbul zirvesi28
- jose mourinho14
- byd han8
- terazi burcu10
- ikizler burcu erkeği9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- anın görüntüsü31
- uludağ sözlük ihtiyar heyeti13
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl33
- arkadaşlar çay demledim8
- kahve bozulur mu8
- on bin lira versem sözlüğü bırakır mısınız24
- bik bik ile sözlük zirvesi yapmak13
- kız arkadaşımla yazdıklarınızı yorumluyoruz16
- takip ettiğim yazarlar9
- sözlükte hangi zirveye katılacağını şaşırmak9
- ne kadar ibnesiniz testi9
- arkadaşlar ben aşık oldum17
- hayattaki en büyük pişmanlığınız11
- ahtapot yemek9
- 0 0 722
- beymenden alışveriş yapan insan8
- kızların ilk adımı erkeklerden beklemesi9
- gocuyu dövmek isteyen 20 kişi buluruz18
- hukukun uygulanmıyor olması herkes için sorundur9
- erkek egemen toplumda kadın olmak8
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları20
- trt10
- gül suyu11
- traktör süren erkek çekiciliği8
- yazarların şu anki dertleri22
- ahmet beyin beyaz bareti9
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi9
- kiraların en düşük olduğu şehir15
- kabuksuz kaplumbaga9
- güzel olmak suç mu9
- ben yatmaya gidiyorum9
- ibne mi ipne mi sorunsali10
- karınıza bayram harçlığı verir misiniz9
- elin oğlu diplomana değil götüne bakar9
- arkadaşlar müsadenizle üzülebilir miyim9
- eve kız atıp sadece film izlemek9
- sözlükte yazar shiplemeleri11
- didem soydana türkiye'nin en seksisi diyen erkek13
- karınıza altın kemer alır mısınız16
- arkadaşlar pkklı var mı acil bir şey soracağım10
- arımızda dspli var mı acaba bir şey sorucam13
- arkadaşlar doktor var mı8

entry'ler (6636)
öncelikle galatsaray değil, galatasaray,. yazı yazmayı öğrenelim, sonra sıçalım.
tanım istersen, galatasaray'ı değil eskişehirspor'u aşağılayan bir sıçıştır. bu eskişehirspor bu kadar aciz, bu kadar kötü bir takım mıdır ki galatasaray'ı yenmesi hezimet olarak tanımlansın.
tanım istersen, galatasaray'ı değil eskişehirspor'u aşağılayan bir sıçıştır. bu eskişehirspor bu kadar aciz, bu kadar kötü bir takım mıdır ki galatasaray'ı yenmesi hezimet olarak tanımlansın.
hani kızıldeniz'de tatlı su ile tuzlu suyun karışmadığı bir yer varmış ya, aşk işte tam orasıdır. bir yani hep tatlıdır, bir yanı tuzlu.
--spoiler--
"....ama benim aklımda kalan ilginç olaylardan biri eylem bebek. trabzon'lu bir işçinin torunu oluyor. eşi telefon da haber verince isminide daha önce karar verdikleri şeklinde fadime olarak telafuz ediyor, trabzon'lu işçi kardeşimiz olmaz diyor ve ben telefon edinceye kadar bekleyin diye tembihliyor. sonra diyarbakır çadırına varıp müjdeli haberi onlarla paylaşıyor ve "benim torunumun ismini siz koyacaksınız yarın sabaha kadar karar verin" dedikten sonra ayrılıyor.
diyarbakır'lı işçiler dilan'mı rojda'mı deken sonunda eylem zamanı doğan bebeğe en güzel eylem ismi yakışır deyip, işçi dedeye sabah ismi bildiriyorlar. bebek fadime değil eylem bebek oluyor. asıl ilginç olan trabzonlu yeni dede olan işçi bu eylemler başlayıncaya kadar sıkı bir mhp li....."
ankara tabip odası çağdaş hekim mail grubundan alınmış bir tanıklığın hikayesidir.
(mavikaranlik, 03.03.2010 20:58 ~ 21:00)
--spoiler--
not: yukarıdaki entry ekşi sözlükten bire bir alıntı yapılmıştır.
bütün politikayı, siyaseti, ekonomiyi bir yana atın, düşünün.
düşünün birileri bizleri şucu veya bucu diye niye ısrarla kamplaşmalara ayırıyor. bakın bizim insanımız hele ki ortak bir dava altında birleşti mi neler yaşıyor, nasıl tutunuyor birbirine.
"....ama benim aklımda kalan ilginç olaylardan biri eylem bebek. trabzon'lu bir işçinin torunu oluyor. eşi telefon da haber verince isminide daha önce karar verdikleri şeklinde fadime olarak telafuz ediyor, trabzon'lu işçi kardeşimiz olmaz diyor ve ben telefon edinceye kadar bekleyin diye tembihliyor. sonra diyarbakır çadırına varıp müjdeli haberi onlarla paylaşıyor ve "benim torunumun ismini siz koyacaksınız yarın sabaha kadar karar verin" dedikten sonra ayrılıyor.
diyarbakır'lı işçiler dilan'mı rojda'mı deken sonunda eylem zamanı doğan bebeğe en güzel eylem ismi yakışır deyip, işçi dedeye sabah ismi bildiriyorlar. bebek fadime değil eylem bebek oluyor. asıl ilginç olan trabzonlu yeni dede olan işçi bu eylemler başlayıncaya kadar sıkı bir mhp li....."
ankara tabip odası çağdaş hekim mail grubundan alınmış bir tanıklığın hikayesidir.
(mavikaranlik, 03.03.2010 20:58 ~ 21:00)
--spoiler--
not: yukarıdaki entry ekşi sözlükten bire bir alıntı yapılmıştır.
bütün politikayı, siyaseti, ekonomiyi bir yana atın, düşünün.
düşünün birileri bizleri şucu veya bucu diye niye ısrarla kamplaşmalara ayırıyor. bakın bizim insanımız hele ki ortak bir dava altında birleşti mi neler yaşıyor, nasıl tutunuyor birbirine.
yarrak gibi bişi afedersin.
lan dünyanın başka yerinde var mıdır acep stüdyoda takla attığı için ünlenen hatta sinemada rol kapan biri.
(bkz: sadri yıldız)
lan dünyanın başka yerinde var mıdır acep stüdyoda takla attığı için ünlenen hatta sinemada rol kapan biri.
(bkz: sadri yıldız)
beşiktaşlı tarifi.
bir yandan ölümünden sonra bile kulübüne hizmet veren beşiktaşlıların deyimiyle şevki baba,
bir yandan seçilmediği takdirde kulüpten alacağını tahsil etmekle tehdit eden halihazırdaki beşiktaş başkanı demirören.
bir yandan ölümünden sonra bile kulübüne hizmet veren beşiktaşlıların deyimiyle şevki baba,
bir yandan seçilmediği takdirde kulüpten alacağını tahsil etmekle tehdit eden halihazırdaki beşiktaş başkanı demirören.
tıklanan başlığın boş çıkması gibi bir şeydir.
doğru bir tespit.
bir maden kazasında ölen insanları bile iğrenç bir komplo teorisinde kullanmak için, insanda allah korkusu olmaması lazım.
bir maden kazasında ölen insanları bile iğrenç bir komplo teorisinde kullanmak için, insanda allah korkusu olmaması lazım.
türk takımlarının avrupada başarılı olması adına açılan kampanya. yetmiş milyonu bekliyorum. uefa'nın kapısını çalıcaz.
bu nasıl iştir lan? iki takım birden sekseninci dakikadan sonra elenir mi arkadaş?
bu nasıl iştir lan? iki takım birden sekseninci dakikadan sonra elenir mi arkadaş?
peygamber mottosu.
dua etmesi gereken futbolcu.
ya antrenörü yılmaz vural olsaydı. tekme tokat dalardı valla.
dua etsin dua.
ya antrenörü yılmaz vural olsaydı. tekme tokat dalardı valla.
dua etsin dua.
bekar olsa, ailesi buna kız istemeye gitse, oğlunuz ne iş yapıyor diye sorulsa, cevap verilemeyecek futbolcu.
hakkatten ne yapıyor usta?
hakkatten ne yapıyor usta?
daşşağını yidiğinimin kalecisidir. yüreğime iniyordu lan.
sağlıklı bir kızdır. ne yani, koca yerine karı arayıp lezbiyen mi olaydı?
şayet cümle nikah masasında kuruluyorsa hayli sert olacak tepkilerdir.
mensuplarının sadece şu son on günde verdikleri beyanlarla ışıl ışıl parlayan parti.
- bize muhalefet eden kanı bozuktur.
- yıllarca bizi fişlediler, artık biz onları fişliyoruz.
- bağımsız yargı kötü sonuçlar doğurur.
ilk iki beyan sahibi bir güzel kıvırttı. bakalım üçüncüsüne.
- bize muhalefet eden kanı bozuktur.
- yıllarca bizi fişlediler, artık biz onları fişliyoruz.
- bağımsız yargı kötü sonuçlar doğurur.
ilk iki beyan sahibi bir güzel kıvırttı. bakalım üçüncüsüne.
bir mature ağıtı.
oflu hocanın çözdüğü sorunsaldır.
''haramsa yakayruz
helalse içeyruz''
''haramsa yakayruz
helalse içeyruz''
korkulacak bir şey değildir.
içinizdeki insanlıktan meydana gelir.
içinizdeki insanlıktan meydana gelir.
bekar evi kavramından haberi olmayan deterjandır. neyi söküyon birader.