bugün

"ben uyandım sen de uyan, bak yine sabah oldu" demesidir bir tütüncülün sigarasına.
Uğruna kahvaltı yapılan cepteki son paranın kahveye verilmesiyle doruğa ulaşılan zevkler silsilesidir. Her dumanı ayrı bir güzeldir.
aklımı yine başımdan aldı an itibariyle... ne de güzel tat bırakır dilde...
eğer gözünü bir anlamsız uyanışa daha açıyorsan , hayat sana ve hayallerine karşılık vermiyorsa , günün ilk sigarası senin günaydının olduysa , acı veren bir keyfi yaşayarak içine akıtıyorsun dumanını ; sevdiğine koşar gibi sigara paketine koşmak ve günün ilk sigarasını yakmak...
kahvaltıdan sonra yanında çay ile olursa büyük bir haz veren sigaradır.
ögle haberleri esliginde icilen sigaradir. bos olunan bir günde icilerse ve yaninda bir kac arkadas var ise tadindan yenmez ayrica.
mideyi bulandırması olağandır.
boş mideyi ve güzelim bağırsakları bile aktif hale getirmeye muktedir, günde bir kez yaşadığım haz patlaması.
candır o, canandır.
paketin içindeki en şanslı sigaradır. ondan alınan zevk hiç birinden alınmaz ve gün içinde içilen sigaralardan alınan zevk * giderek azalır.
(bkz: günün son sigarası)
aç karnına sabahın ilk saatlerinde alınandır.
(bkz: baş dönmesi)

evet bende böyle bir etki yaratıyor. bildiğin leyle oluyorum yea.

reklam gibi olmasın ama lucky stirke gerçekten harika bir sigara... o kadar harika ki burada adamların reklamını yapıyorum.
bir gün evvel içilen son sigaradan takribi 15 dakika sonra içilen sigaradır, hiç bir özelliği yoktur.
gün içinde içilen en güzel sigaradır. sabah huzurlu bi biçimde saat 8den önce kalkarsın daha sonra aynı zevki vermez çünkü * neyse konumuza dönelim. gün içinde yapacak hiç bir işi yoktur dışarı çıkmadan önce evde istediğiniz kadarr zaman geçirebilecek olmanın rahatlığı vardır bünyede. eller ve yüz yıkanır ki ayılınabilsin. sonra o muhteşem an. sigara yakılır içe bi duman çekilir dünyanın en güzel duygusudur. *
uyandıktan 4-5 saat sonra içmeniz durumunda hafif kafa yapan sigara.
Aç karma yakilandir.
saat 6da yurda gizlice icilendir.
günün en zevkli sigarasıdır. baş döndürür ama tadı daha hoştur.
mutluluk vericidir. Güne arınmış bir şekilde başlamanızı sağlar. Hafif baş döndürür ve bu size büyük zevk verir.
aç karnına kahveyle en az üç tane içilmesi gerekendir.

zıpkın gibi olur insan.
kahvaltıdan sonra içildi mi tatlıdır. tamam iyi bir b.k değil ama içeriz ailecek...
keyif sigarasıdır stresin yaşanan sıkıntının akla gelmeden içildiği ilk sigaradır.
berbat uyanilan bir sabah vaktinde aç karnina çakilan, dumani uykulu bunyenin her yerinde hissedilen sigaradir.

hee, kahvalti sonrasi sigarasi dunyalara degisilmez ama her zaman kahvalti bulanamayabiliyor. iste boyle anlarda sigara ile kahvalti yapilabilir.

not: 2222 nolu entrymdir, bana onemli bir sira gibi geldi. *
daha içemedigim mutluluk verici ayiltma metodudur.
kahvaltı sonrası yakıldığında bütün dertler bi yana o sigara ile bütünleşilir. her çekilen nefes ayrı bi tat.
tamam iyi bişe değil ama içen insanlar bu tadı çok iyi bilir. * *