bugün

Seramik sırları. Geçen sene 23 37 tl filanken bu sene 5 euro+kdv olmuş. Yapıp yapıp boyamadan bırakıyoruz öyle. Hayır anlamadığım, geçen sene tş ile sattığın abd ürünü bir sırı ne oldu da bu sene euro olarak hesaplıyorsun kurnaz.
atatürk rozeti ve nutuk kitabı.
Kestane, çaktırmadan çaktırmadan altın fiyatına geldi.
Kitaplar..
Kozmetik ürünleri, inşaat malzemeleri.
Kesinlikle şampuandır. Oğlum yıkanacak şampuan bulamadım gratise git orada ucuz al kartımı dedi kuzen içerde full kadın girer girmez herkes bana bakıyordu. Kendimi kadınlar hamamına girmiş gibi hissettim. Allahtan şampuan kasa kenarındaydı jet hızıyla aldım kaçtım. Allah kahretmesin zeytinyağlı yerine melisa özlü almışım.
islak mendil. Kipadaki 1 tllik islak mebdiller su an 2.5 lira. Yuzde yuz elli artti fiyati daha ne olabilir? Cok tehlikeli.
Bit şampuanı. Daha geçenlerde 20 tl idi. 50 tl olmuş.
hayal dünyasından çıkın:

fiyatlar atmıyor. bir kaç stokçu fiyat arttırdı diye fiyatlar artmaz. fiyat etiketlerini değiştirenler ise, yeni okuma yazma öğrenen esnaf. yakında sayılar ve basit aritmetikten sınava gireceklerleri için alıştırma yapıyorlar.

enflasyon hırsızı cebimizden para çaldığı için bize fiyatlar artıyormuş gibi geliyor. güvenlik güçlerimiz enflasyonu derset edip hakim karşına çıkaracaklar ve Şubat 2019 aylık enflasyon açıklanırken fiyatların düşmeye başladığı ilan edilecek.
yer fistigi ezmesi gercekten. ben calve yer fistigini 40 kusur lirayken almayi biraktim artik. zaten aldigimi da bazen antrenman onceleri ac hissedince cay kasigi ile bir kere yiyip birakiyordum bitmesin diye.
Kondom.
50 tl ne olm?
Devletimiz, kitap fiyatlarının katma değer vergilerini artırdığı için 1 haftada bitirilecek sayfa sayısındaki kitap 25 30 lira oldu. Ama gel gör ki pırlantada hala vergi yok. Tvler pırlanta reklamları ile dolu yok tek taş yüzük 2500 değil 990 TL bir de kar tanesi kolye hediye hem de o da pırlantalı. Vay be...
Her şey.
mesleğimden ötürü uçak yakıtıdır.
bim'deki fıstık.
4 liraydı 7 lira olmuş.
(bkz: sigara) ama hayret verici bir şekilde yılbaşından sonra zam yapmadılar. Sanırım toplu olarak yapıp tüm ülkeye sigarayı bıraktıracaklar.
balık,sonrada bol bol omega tüketin demezlermi.
Her şey.
baltacı dana dilimli sucuk 350 gramlık.
1.5 yıl önce 6 lira filandı.
20.85'e kadar fırlamış.
kahve.
bir kahve bana iyi gelecek, yaralarımı saracaktı...
deterjanlar ve tuvalet kağıtları.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar