bugün

uludağ üniveristesi ekonometri anabilim dalı öğretim görevlilerindendir. betimsel ve çıkamsal istatistik dersi verir.
şeker gibin hocadır. istatistiksel karar teorisi dersini de vermektedir.
Öğreten, okulda olduğunu hissettiren, dersi derste anlamanı sağlayan, ders geçme kaygısı yaşatmayıp çalıştığında mutlaka iyi not alacağını hissettiren mükemmel hoca.. otomasyonda adını gördüğünde seçeceğim, dersin ne olduğuna bakmayacağımdır kendisi...
Bugün kendisinin dersine gittiğimde dersi alttan alan kişinin koca sınıfta sadece ben olduğu ortaya çıkmıştır.
(bkz: hem rezil hem komik anlar)
Ayrıca çok tatlıdır kendileri.
canım hocamdır kendileri. betimsel istatistik dersinin alınabileceği en doğru insandır.
malesef hayatını kaybetmiştir. kendisine allahtan rahmet diliyoruz.
Neden öldüğü belli midir? Allah rahmet eylesin.
malesef hayatini kaybetmiş, değerli hocam.

her daim güler yüzlü, istatistik gibi sıkıcı bir dersi dahi, zevkli hale getirebilen, ögrencilerine çok iyi davranan, hayat dolu bir insandı, mekanı cennet olsun.

http://www.uludag.edu.tr/duyurular/oku/dn/2628
vefat etmis hocamizdir. insan inanmakta gucluk cekiyor, Allah kendisine rahmet etsin, kalanlara sabir versin.
Bir gece yatağına uyumak için yatmış, ertesi gün kalkamamıştır. Üzüntüyle aldık vefat haberini. Dün bir hocamız facebooktan böyle vefat ettiğini yazmıştı oradan biliyorum. Allah rahmet eylesin..
uludağ üniversitesi ekonometri bölümünün değerli bir istatistik hocasıydı.aklımıza her zaman o tatlı gülümsemesiyle gelecektir.mekanı cennet,toprağı bol olsun.
türkiye' nin ilk halk sağlığı hemşiresidir.