bugün

Ağzının laf yapması ama kısa süreli bir etkileme olur.
ağzı laf yapan erkek ileride malı götürecek erkektir. bu yüzden kazançtadır. velhasıl kelam bu sırada yakışıklı zaten tur bindirmiştir. kaldı ki normal bir insana her ikisi de hayli hayli yeter. bu yüzden versus yapmak yerine ikisini de kıskanın!
ağzı laf yapan iyidir ama yakışıklı olan çok daha iyidir.
Nice erkekler tanidim yakisikliydi ama ne sevgilisi ne cevresi vardi nice erkekler tanidim agzi laf yapiyodu her kizla kankaydi cevresi genisti tipi de yoktu.

Agzin laf yapmasi cok onemli kizlad yavşak erkeklere bayilir.
et tırnaktan ayrılmaz.

bunların ikisi de bir arada olmalı.
(bkz: zeka).
Agzım laf yapmıyor , yakışıklı da değilim :d
Bence bir erkeği erkek yapan en önemli özelliği kadının tasmasını sıkı tutmasıdır.
ikisinin birlesimi bir sevgilim vardi sonuc yikim.
bir daha oyle bir seyle karsilasirsam ciglik atarak uzaklasacagim .
Ağzının laf yapmasının daima alacağı versus.

Kadının dilinden anlayan, ne dediğini bilen, nasıl davranması gerektiğini bilen erkek her zaman diğerlerinden 1-0 öndedir.
Tecrübelerime göre (kaynak götüm değil yanlış anlaşılmasın, beraber yaşadığımız arkadaşlarımdan bahsediyorum) ağzı laf yapan erkek. Vay anasını satayım bu kız buna nasıl bakıyor demeyin. Erkeğin orospusu diye tabir edilen kişi her kadını tavlar. Bu kadar. Tabi ağzın laf yapması demek boş konuşmak değil. Kalitesini, kültürünü, okuduklarını ve düşüncelerini bel altına girmeden güzel bir şekilde tasvir edip karışsındaki insanı kendine çekebilen erkeklerden bahsediyorum.
insan olması daha önemlidir.
Ikiside d yanliş cevap
(bkz: para para para)
şahsen aman aman yakışıklı değilim ve bunun nedeni burnumda bulunan yamukluk. ki bu yamukluk sesimin boğuk ve kötü çıkmasına da neden olmakta.bu durumda beni kurtaran birkaç itemimden birisi ağzımın laf yapmasıdır.durup dinlediğinizde hafızanızda mutlaka yer edineceğimi garanti ederim.
ağzının laf yapmasını tercih ederim.
yakışıklı değilim. üniversitede giyim ve vücut olarak eskiye nazaran daha dikkatli ve bakımlı olmaya başladım. ama ortalama birisiyim . hayatıma çok kız girdi çıktı . eminim hepsi ağzım laf yaptığı için benimle oldu. hepsi de bunu söylüyordu.
Oturup iki saat sohbet edebilmek, iki kelimeyi bir araya getirip hoş vakit geçirmek, Gönül almayı bilmek kastediliyorsa ağzı laf yapan erkek yakışıklı erkeği havada karada sicnföf öhöm, ezer arkadaşlar. Ağzı laf yapan erkek zeki erkektir net. Ama üçkağıtçı ve şerefsiz olmak bambaşka şeyler, karışmasın sakın.