bugün

entry'ler (1565)

haraçcı devlet

Şu anki AKP'nin ta kendisidir.
Arabadan 2 kat vergi alır
Sigaradan 10 kat
içkiden 3 kat
Bu da yetmezmiş gibi işsiz gençlerden zorla GSS altında haraç toplar
ben akp'ye de bu partiye de oy verin gelmişini geçmişini ta anasını avradını s****** buyurun beni dava edin o******** doğurdukları.......

gss borcunu ödemeyenlerin icraya verilmesi

(bkz: HARAÇCI DEVLET)................

görsel
Bu ülkede 10 milyona yakın borçlu var hangi birinden bu borcu alacaklar hepsine tebligat mı gönderecekler icrai mi verecekler versin bakalım bu ülkede nasıl bir infial oluyor aklı olan ödemez devlet şu an kör tuttuğunu s****** misali davranıyor Yani bu mesajı okuyup ciddiye alıp ödeyen hangi s**** varsa onlara girecek ödemeyenlerin yine bir b** olmayacak merak etmeyin......

görsel
Bu ülkede 10 milyona yakın borçlu var hangi birinden bu borcu alacaklar hepsine tebligat mı gönderecekler icrai mi verecekler versin bakalım bu ülkede nasıl bir infial oluyor aklı olan ödemez devlet şu an kör tuttuğunu s****** misali davranıyor Yani bu mesajı okuyup ciddiye alıp ödeyen hangi s**** varsa onlara girecek ödemeyenlerin yine bir b** olmayacak merak etmeyin......

narin güran

(bkz: Narin in katili akp ve hüdapırdır) .............

Korkmayın 10 milyon gss borcu var
Hepsine haciz gönderirse ülkede isyan çıkar....

osmanlı nın türk düşmanı olduğu gerçeği

Ne yazık ki bal gibi hakikattir ecdat ecdat diye g***** yırtan davarlar Bu gerçeği görmezler Osmanlı Anadolu değil Balkan devletiydi Anadolu'daki halk köpek gibi sürünüyordu açlıktan
Balkanlar zevk Sefa içinde yaşarken.....

kemalistlerin ülkeye kazandırdığı 3 büyük eser

(bkz: Osmanlı nın Türk düşmanı olduğu gerçeği).............

kemalistlerin ülkeye kazandırdığı 3 büyük eser

1) Karabük demir çelik fabrikası
2) iskenderun Demir Çelik fabrikası
3) Türkiye'de Atatürk döneminde kurulan 17 şeker fabrikası
Daha sayayım mı
Osmanlı'nın p*çleri....
Peki Osmanlı ne b** yapmış onu anlat desem anlatamaz a**** koyduğumun angutları....

29 ağustos 2024 trabzonspor st gallen maçı

Uuuuy Ne oldu da haçen isviçre'nin köy takimi bizi s*kmişler* dur daaa::::)

general mobile

Yerli ve milliyim diye artistlik yapacağına adam gibi yazılım konusunu el at dışarıdan adam IMEI kaydını değiştirebiliyor telefonunuz ele geçirip ondan sonra BDDK e-mail hesabınızın üzerinden farklı hesaplar açılmıştır deyip telefonunuza aforoz ediyor Ben böyle bir rezillik görmedim yazılım konusunda berbat olan bir firmadır derhal yazılım ve güvenlik mühendislerini kovun a**** koyayım
Böyle rezillik olmaz.....
Madem Türkiye'nin en büyüğü olacaksınız
Madem Türkiye'yi yurt dışına temsil edecek telefon firması olacaksınız şu yazalım meselesini halledin yazılımı meselesini halletmeden yurt dışına açılırsak adamlar haklı olarak bizile dassşak muhabbetine alırlar....

buket aydın ın tüpçünün metresi olduğu gerçegi

Herkese b** atan Buket Aydın için
Yatsınamaz bir hakikattir.....

boş yapma abdülhamit

Ebrar ablamız tüm yobazlara ve abdülhamitçi osmanlıcılara adeta tokat atar gibi bir zafer kazandırmıştır milli takımımıza
Boş konuşma Abdülhamit.....

ebrar karakurt

(bkz: boş yapma Abdülhamit)..............

merkez bankası faiz arttırımı

Mevduat faizleri %40 olucaktir
Net
Borsadaki yükseliş buraya kadar beyler....
Belki anlık 8 bini görür sonra geriye gider
Orta vadede 6-7 bin arasına demir atar

döviz

(bkz: dövizini bankada tutan hıyaroğlu hıyarlar)......
...

ssk emeklisine zam muamması

Tayyip emeklilik s**** atmıştır çok net
Üzülüyor muyum asla
Benim babam maaşı 9.500 oldu geçinebilecek bir rakam asla değil Allah'tan ben çalışıyorum durumum çok iyi
Gerekirse babama her ay 5.000 değil 10 bin lira yollarım yine de enflasyonu ezdirtetmem
Peki durum olmayan emekler ne b** yiyecek
AKP'ye oy verenler zaten elinden geldiği kadar sikilsin diyorum lakin benim üzüldüğüm AKP'ye oy vermeyen kesim....

motorlu taşıtlar vergisinin 2 katına çıkması

(bkz: temmuz 2023 emeklilik zammı)......

siyasal islamcıların gavat olduğu gerçeği

Ümmetçi tayfasından dün konuşurken Suriyeli ve Afgan kardeşlerimiz bu %48'den daha iyi karımızı kızımız bunlara gerekirse feda olsun dedi resmen şok oldum a**** koyayım
Bu siyasal islamcılar aslında Müslüman gözüküp iş yerine gizli ibnelik gizli gavatlık varmış da bizim haberimiz yokmuş...

hastane

(bkz: Hastanede kavga)...............