bugün

ankara'nın çubuk ilçesini hatırlara getiren, hoşgelen yazardır.
fenerbahçeli olduğunu belli etmek için böyle bir nick almış yazar.
hani fenerbahçeliler için çubuklu, galatasaraylılar için parçalı forma olayı var ya. sanki dünya üzerinde çubuklu, parçalı forma kullanan tüm takımlar bu iki takımdan esinlenmişler ilk olarak!
renktaş arkadaşım hoşgeldin .
Anlaşılmamış entryleri silinmiş olan heyecanlı yazar. Eğer kendisi sildiyse daha komik duruma düşmüştür.*

edit: çok eksi aliyor diye bizzat kendisi silmiş.*
gelir gelmez abilerinden ablalarından bir güzel fırça yemiş ve bu gelenekten nasibini almış yeni 6. nesil yazar.*
fenerbahçe aşığı olduğunu söyleyen yazar. o kadar aşık ve tutkundur ki takımına, takımı ile ilgili yazdığı entryler eksi oy alınca onları silebiliyor. bu kadar bağlı yani..
daha önce yazar olduğunu düşündüğüm 6. nesil. fenevbahce familyasından. bilsin ki ağa babaları dayanamadı gitti, çok bulaşmasın sağa sola.
tahminimce fanatik bir fenerbahçe taraftarı olan yeni bir yazar. diliyoruz ki damat hobbit paşa ya da zorba hayvansever ekolünden değildir.
ordunun kumru ilçesinin yeni akçaalan köyünün çubuklu mahallesine bağlı olan kütüğüm nedeni bile sol freymde görü görmez bir sevindirik olduğum ve köyüm dediğim yerin(ki bilirsiniz köylerde mahalleler köy diye anılır/muhtarı köy muhtarıdır)bir internet sitesine dönüştüğünü düşündüm ve bir mutlu oldum. iş bu yazar bu yolla beni mutlu etmiş yazardır. internet sitesi olmuş olabilir diye düşünmemin sebebi ise bizim köyün imamıdır
nasıl bilinirse bilinsin , kalemini bilen , sivri dilli yazardır . severiz kendisini . altıncı nesil yazarlar arasında en beğendiklerimdendir .
(#5633424) entry'si ile milenyumda doğduğunu net şekilde ortaya koymuş olan yazar.

hayır kardeşimiz gazetelerde "beşiktaş fener'i yine marizledi" tarzı manşetleri hatırlamadan başkasına "milenyum çocuğu" damgası vurmuş da o sebepten diyorum.

o da haklı, 4'leri, 5'leri hatırlamaz.
kedi-köpek ittifakının salya sümük saldırısına çok şaşırdığını zannetmiyorum. bunlar kulüp bazında da birbirlerinin yancısı, sözlük bazında da.
fenerbahçe'nin milyonlarca neferinden biri, çubuklu formanın sevdalısı yazardır.
unutmadan kendisine küçük bir nasihat sen ülkenin en büyük camiasının bir üyesisin bırak üçüncüler üçüncülükleriyle kalsınlar, ses etmezsen otururlar oturdukları yerde.***
Hakkımda milenyum çocuğu buyurmuş yazar.Ha bunun sebebi Pascal Nouma ise değiştirir Les Ferdinand yaparım bahsi geçen entry deki ismi sorun değil.
sanal dışkılayıcı çiçek çocuk.
(bkz: galatasaray ın 2008 2009 kadrosu/#5656812)
galatasarayla ne alıp veremediğini anlayamadıgım yazar. zira girdigi entrylerde cinsiyet bunalımı yasadıgı bariz. heralde küçükkken topu galatasaraylı işçilerin oldugu inşaata kaçmış. yazık. acıdım şimdi.
ironi nedir bilen yazar. sözlük alemlerinin en ironiği olmaya aday bence.

(#5706259)
daha önce görmemiş olduğum kadar fanatik bir yazar. mantıklı düşünmesinin önüne geçecek derecede.
(#5706259)

gareth barry ile martin pevrov'u pek tanımayan yazar. belki villarreal ya da boca juniors'da forma giyselerdi çok iyi tanırdı. işte o kadar at gözlüklü.
"elano yu iyi transfer sanan insan" şeklinde talihsiz bir başlığa ve başlığa yazılan komik bir ilk entrye sahibi olan yazar. oyun kurucu ile sol bek/açık oyuncusunu kıyaslayabilecek kadar futbol üstadı olduğunu zanneden bu arkadaşa elano'ya karşılık gösterdiği andre dos santos isimli futbolcunun fenerbahçe'ye transfer olana kadar hiç bir sözlükte başlığının bile açılmamış olduğunu hatırlatmakta fayda var. yani elano kötü transfer ise santos'u çöpe atmalı. ha bu onun çok kötü oyuncu olduğunu mu kanıtlar? hayır ancak ercan saatçi gibi yazarsan bu kadar selçuk yula gibi cevap yersin işte. son olarakta damat hobbit pasa, schizo, zorba hayvansever çizgisinden fazlaca etkilenmiş anlaşılan. gerçi onlar kadar bile olduğunu zannetmiyorum. yani o adamlar yazıyordu ama artı/eksi oy kaygısına düşmüyordu. kötülenen entrylerini silmiyorlardı. her türlü holiganlığın arkasında durubiliyorlardı. yok sen bunu yapamıyorsan, eksi oy alıyor diye takımın ile ilgili girdiğin entryleri siliyorsan boşver hacı hiç sevdadan falan bahsetme kimse yemez çünkü.
tek lafıyla günlerce güldürebilen insandır kendileri.
(bkz: mmmh tehlike kokuyoo)*

bir kupayla bir ceyrek finali kıyaslayabilmiş yazar. yemin ederim tüylerim diken diken oldu. bu ne aymazlık?
fenerbahçeli yazar.

--spoiler--
10 yıl önce alınan uefa kupası ise fenerbahçe nin şampiyonlar ligindeki çeyrek final başarısı ile gölgelenmiştir.
--spoiler--

böyle bir şey yazmış. hatırlatmak isterim. galatasaray uefa kupasından sonra süper kupayı aldı ertesi yıl ceyrek finale çıktı ondan sonraki yıl ikinci tura cıktı. galatasaray ceyrek finale çıkarken iki grup geçti. eleme değil yani iki turdan bahsediyorum.

şimdi nasıl oluyorda galatasaray; uefa kupa+ süper kupa+ ceyrek final+ ikinci tur= fenerbahçe; ceyrek final eşit oluyor vallahi billahi anlamadım.

eşitliği boş ver nasıl gölgeliyor anlamadım. ne gölgeymiş bu be vay anasını.
fenerbahçe nin çeyrek finalini saymazsak türkiyenin bu yıl avrupaya 2-3 takımla gideceğini bilen yazardır.
avrupa kupalarının iki sene önce başladığını sanan yazar.
abi beşiktaşı çıkarsak bu sene daha az takımla gidecektik avrupaya bir arastır istersen.

bak beşiktaş diyorum. beşiktaşın 5 senede yaptıklarını çıkar ne olacak gör.