bugün

portonun savunmasının göbeğinde oynayan yaratık. materazziyi aratmayacak kadar çirkef, pislik bir oyuncudur. rakip oyuncuların kafalarını, gözlerini yarmakta uzmandır. ha iyi topçudur orası ayrı.
(bkz: çirkef futbolcular)
27 kasım 1981 doğumludur. 18 milyon euroluk fiyatıyla porto nun en pahalı futbolcusu komunundadır. porto nun kaptanıdır ve pek çok kişiye görede en iyi futbolcusudur. tıpkı sergio ramos ya da lilian thuram gibi sağ bekte ve stoperde aynı başarıyı göstererek forma giyebilmektedir.
22 milyon euro'ya zenith'e transfer olmuştur.
bu herifi yıllardır seyrederim de nedense dünkü portekiz maçında izlerken şiddetle farkettim ki michael jackson'ın thriller klibindeki halinden resmen farksızdır bu arkadaş. şu portekiz formasını çıkarın da o meşhur kırmızı ceketi giydirin, heba olmasın çocuk. arkasındaki zombi dansçıları arasında ronaldo ve meireles'i görmek istemiyorum evet.

hatta ve hatta ikilinin benzer resimlerini ararken bu ikiliyi birbirlerine yivleyen tek kişinin ben olmadığını da gördüm çok şükür:
https://s3.amazonaws.com/...oALves_MichaelJackson.gif
o kadar penaltı kullanacak adam varken neden en kritik penaltıyı bu adama kullandırdıklarını anlayamadım.maç boyunca pepeden alta kalır yanı yoktu çirkeflik konusunda.benim portekiz milli takımından nefret etmeme sebeb olan oyuncular kervanına oda katıldı bu akşam.
transfer için verilen 22 milyon euronun küsüratını bile haketmeyen en fazla servet çetinin portekiz şubesi olan vasat stoper.bu da tanım olsun.
tipine, çirkefliğine, kazma futboluna gıcık olunası tip. penaltıyı kaçırdıktan sonra kalktım oynadım yemin ediyorum.
beynini kuşa taksak kuşun telef olmasına yol açacak futbolcu.
beşiktaştaki julio alves'in abisidir. 22 milyon euroluk ne özelliği var Merak ederim. Porto ve mendes bu işten anlıyor.
servet çetin'in hafif portekiz tekniğine bürünmüş halidir.
Biraz daha çalışırsa David beckham'ın bize attığı(atamadığı daha doğrusu) penaltıyı becerebilecek yetenekteyken penaltısı direkte patlamış futbolcu. biz uzaya doğru yollamanı bekliyordum halbuki amına koyayım, neden böyle oldu ki şimdi?
kullandığı penaltı ile öü yine göt etmiş kişi;
öü:''şimdi bu penaltıyı ya çok güzel atar, yada çok kötü''
bruno alves gelir, topu direğe vurur. çok güzel diyemezsin penaltı gole çevrilmemiş, çok kötü diyemezsin adam neredeyse 2 direği birleştiği yere vurmuş. *
bu arada spiker her alves deyince gözüm daniel alves'i aradı, sanki adam ispanya'nın sağ bekinden çıkıp gelecekmiş gibi geliyor.
adı güzel. hay bruno eduardo regufe alves hay . 2insanı bir isme sıkıştırmışlar. kesin (bkz: ikizler burcu)*
ertem şenerin haberine göre fenerbahçemizin istediği futbolcudur.
fenerbahçe nin anlaştığı iddia edilen portekizli futbolcu.
fenerbahçenin resmi olarak görüştüğü futbolcu.
iyi bir stoperdir.

iyi transfer yaptı fener.
klübüyle anlaşılmış oyuncu ile prüzler kalan Fenerbahçe'nin yeni transferi.
joseph yobo'yla harika bir ikili olacağını düşündüğüm defans duvarı. şimdiden hayırlı olsun fenerbahçeme.
fenerbahçe alırsa çok iyi transfer olur.
egemen korkmaz ile mükemmel ikili olmasını beklediğimiz kaliteli ve başarılı stoper.
lugano benzetmeleri gereksizdir. öyle oyunu çirkinleştiren bir tarzı yoktur. rakipten çok topa sertlik uygulayan, sağlam fizikli, pozisyon bilgisi yüksek, bonus olarak uzaktan sert frikik kullanan bir defanstır. ülkemizde izleyecek olmamız güzel bir gelişme.
eski beşiktaşlı julio regufe alves'in abisi.
Bakınıza tıklayıp kim olduğunu öğrenmeye üşenenler için; geçen sene atletico'dan bonservisinin yarısına 3 milyon euro verilen topa dokunmayan kara çocuk.
6 dünya kupası eleme maçında 3 gol atmış stoper. sen hala gel bruno hede hödö. yaşınıza sokayım..
Fenerbahce mukemmel bir transfer yapmis olur eger kesinlesirse.
fenerbahçenin yeni transferidir. kariyerinde başarılı olarak gözükse dahi yaş itibari ile pek başarılı olacağını düşünmediğim futbolcudur.

Yıldızı Portekiz’in Porto takımında parlayan Bruno Alves kaç yaşında görebilirsiniz. 32-33 yaşından sonra ülkemize gelip de parasını alıp gitmesi beklenen potansiyel defans oyuncusudur.