bugün

(bkz: kaybol kezo hiç sırası değil)
Feminist Kezban seni erkekler askerde ölüyor sende yan gelip yatıp orkıklor çok solok diyorsun hayat felsefeniz bu sizin amk aferin yan gelip yatmaya devam et.
Yaa kezo kaybol dedik kaybolmadın al o zaman.

görsel
hepimiz oyleyiz bi siz akillisiniz... radyasyondan baska kadinlarin buldugu hicbir bilimsel bisey olmamasi
Bir erkek olarak benim bile bazen katıldığım bir sav olmuş. Yalnız kadın erkek diye ayırmamak lazım. insanların bazılarının gerizekalı olduğunu kabul etmek gerekir. Zira çok fazla gerizekalı kadın da görmüşlüğüm vardır.
Benim sevgilim de öyledir. Tam bir gerizekalı. Ancak seks yapsın. Başka da bir boka yaramaz.
Abi maalesef bir gerçek ya. Bir tanesi adımı sonra yaşımı sordu sonra evlilik düşünüp düşünmediğimi sonra da düşünmüyorum diyince fizyolojik açıdan klasik bazı erkeklerin dilinden düşmeyen koca karı laflarını zırvalamaları başladı. Ya salak mısın sen. Aptal mısın oğlum sanane ulan ben düşünürüm çocuk istiyorsam yaparım evlilik istiyorsam yaparım benim fizyolojik halim ruh sağlığım kararlarım sanane hadsiz.
Sözlükte de var g ile başlayan memleketi olan malum özgüvensiz korkak abazan.
Ben yaşlıyım. Beni çıkarın listeden.
Kısaca diyor ki:
(bkz: Benim bedenim benim kararım)
Maalesef var öyle bir durum. Yüzde doksanı diyelim.
Göte göt diyen erkeklerin kezbanların gözündeki hali.
Bu son iki entryi yazan yazar benle muhatap olmayın ya hadi arkadaşlar hadi. Engelleyin beni huzura erin hadi çocuklar.
--spoiler--
bu son iki entryi yazan yazar benle muhatap olmayın ya hadi arkadaşlar hadi. engelleyin beni huzura erin hadi çocuklar.
--spoiler--

estagfirullah. neden engelleyelim seni. takip edip artılıyoruz. sen elalemin adamına kızıp bize niye bağırıyorsun ki.
yaşın 46 olabilir bu senin evde kaldığın anlamına gelmez evlenmek nasıl senin kararınsa evlenmemekte senin kararındır saygı duyulmalıdır.
Bence de çocuk yapmak isteyen çocuk yapabilir, istemeyen de yapmaz. Her erkek bile çocuk istemeyebiliyorken kadının çocuk istememesi saçma değil çünkü kadının çocuğa daha çok bakması gerekebilir ve kocası işe gidebilir. Çocuğu kadın doğuruyor. ikisi de çalışırsa bu sefer de bakıcı tutmaları gerekebilir.
nervio siber zorbalık bir suç. al şu yazılanların ekran görüntüsünü, avukatın yoksa ben sana ayarlarım.
Bazı erkekler cidden inanılmaz ya. Kendi hayatlarını zor idare ederler ama başkasının evliliğine, çocuğuna, hatta fizyolojisine bile yorum yapmaya bayılırlar. Sanki kadınlar onların onayına muhtaçmış gibi ahkam keserler. Bir de bunu çok doğal, çok haklı bir şey sanırlar. Kardeşim, önce kendi hayatına bak sonra başkalarının kararlarına karışmaya çalış. Ama yok, bir kadının “Ben istemiyorum” demesi onların egolarına ağır gelir. Çünkü alışmışlar hep kendilerini merkeze koymaya. Kusura bakmayın ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
--spoiler--
nervio siber zorbalık bir suç. al şu yazılanların ekran görüntüsünü, avukatın yoksa ben sana ayarlarım.
--spoiler--
Ama ben siber zorbalık yapmak şöyle dursun nervio'ya hak verdim bile.
şu sözlükte bi geri zekâlı olmamıştık bazı amcık ağızlılar yüzünden onuda olduk çok şükür.
seni dokuz köyden kovdum. deoool !..
kız yine ne oldu ?
aykolik'i avukata veren karşısında bizi bulur...
dünya etrafımızda dönmüyor ama dünya erkekler sayesinde dönüyor. o kısmı düzeltelim. diğer söylenenlere harfiyen katılıyorum.