bugün
- gsli oyuncuların kendilerini 15 kez yere atması19
- 0 0 79
- okunan kitaplar14
- normal sözlük süperse siktirin gidin23
- sabah namazı ne zaman kılınır12
- koala bu akşam ne 7 acabası12
- küresel ıkınma23
- temenujka11
- aykolik'in kökeni14
- 21 şubat 2025 eyüpspor beşiktaş maçı9
- evlenmekten korkan erkek16
- imamoğlu'nun ketenpereye getirilmesi13
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- uludağ sözlük 2025 hataları18
- şair sevgili10
- ona bir şey söyle15
- hiç arabanızın arka koltuğunda oturdunuz mu9
- kent lokantalarının belediyeyi zarar ettirmesi18
- herkese mavi boncuk dağıtan insan14
- gaziantep10
- ramazanda içki içmek11
- 41 yaşında eline kız eli değmemiş adam13
- sözlük mehdisi12
- zam oranının enflasyonun altında kalması10
- kar yağışı19
- kia sportage vs renault austral13
- suriyenin türkiyeden vize ücreti istemesi10
- erdoğan'ın konuşmasını alkışlattıran kişi16
- normal sözlük26
- marlboro touch gray23
- 21 ocak 2025 bolu kartalkaya otel yangını14
- ellerim bos gonlum hos'un dünya'ya olan nefreti8
- şırfıntı gibi marketten ped alan kız8
- 2011 süper kupa finalinin hala oynatılmamış olması9
- gecenin şarkısı12
- balığın yanına bulgur pilavı12
- 24 şubat 2025 galatasaray fenerbahçe maçı14
- normal sözlükte çok sıcak karşılanmak10
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- günahların takımı galatasaray9
- okan buruk13
- ekşi sözlükten düşürdüğüm 45lik çıtır kadın10
- true nickli yazar8
- yıllardır ingilizce öğretemeyen öretmen26
- normal sözlükteki kızları ayartıp buraya getirmek9
- 20 şubat 2025 galatasaray az alkmaar maçı55
- fenerbahçe'nin yine ülke puanını sırtlaması19
- ağzının tadını bilenlerin yediği yemekler9
- lazer epilasyon yaptıran erkek8
- 21 şubat 2025 uefa avrupa ligi kura çekimi9
(bkz: kaybol kezo hiç sırası değil)
Feminist Kezban seni erkekler askerde ölüyor sende yan gelip yatıp orkıklor çok solok diyorsun hayat felsefeniz bu sizin amk aferin yan gelip yatmaya devam et.
hepimiz oyleyiz bi siz akillisiniz... radyasyondan baska kadinlarin buldugu hicbir bilimsel bisey olmamasi
Bir erkek olarak benim bile bazen katıldığım bir sav olmuş. Yalnız kadın erkek diye ayırmamak lazım. insanların bazılarının gerizekalı olduğunu kabul etmek gerekir. Zira çok fazla gerizekalı kadın da görmüşlüğüm vardır.
Benim sevgilim de öyledir. Tam bir gerizekalı. Ancak seks yapsın. Başka da bir boka yaramaz.
Abi maalesef bir gerçek ya. Bir tanesi adımı sonra yaşımı sordu sonra evlilik düşünüp düşünmediğimi sonra da düşünmüyorum diyince fizyolojik açıdan klasik bazı erkeklerin dilinden düşmeyen koca karı laflarını zırvalamaları başladı. Ya salak mısın sen. Aptal mısın oğlum sanane ulan ben düşünürüm çocuk istiyorsam yaparım evlilik istiyorsam yaparım benim fizyolojik halim ruh sağlığım kararlarım sanane hadsiz.
Sözlükte de var g ile başlayan memleketi olan malum özgüvensiz korkak abazan.
Ben yaşlıyım. Beni çıkarın listeden.
Kısaca diyor ki:
(bkz: Benim bedenim benim kararım)
(bkz: Benim bedenim benim kararım)
Maalesef var öyle bir durum. Yüzde doksanı diyelim.
Göte göt diyen erkeklerin kezbanların gözündeki hali.
Bu son iki entryi yazan yazar benle muhatap olmayın ya hadi arkadaşlar hadi. Engelleyin beni huzura erin hadi çocuklar.
yaşın 46 olabilir bu senin evde kaldığın anlamına gelmez evlenmek nasıl senin kararınsa evlenmemekte senin kararındır saygı duyulmalıdır.
Bence de çocuk yapmak isteyen çocuk yapabilir, istemeyen de yapmaz. Her erkek bile çocuk istemeyebiliyorken kadının çocuk istememesi saçma değil çünkü kadının çocuğa daha çok bakması gerekebilir ve kocası işe gidebilir. Çocuğu kadın doğuruyor. ikisi de çalışırsa bu sefer de bakıcı tutmaları gerekebilir.
nervio siber zorbalık bir suç. al şu yazılanların ekran görüntüsünü, avukatın yoksa ben sana ayarlarım.
Bazı erkekler cidden inanılmaz ya. Kendi hayatlarını zor idare ederler ama başkasının evliliğine, çocuğuna, hatta fizyolojisine bile yorum yapmaya bayılırlar. Sanki kadınlar onların onayına muhtaçmış gibi ahkam keserler. Bir de bunu çok doğal, çok haklı bir şey sanırlar. Kardeşim, önce kendi hayatına bak sonra başkalarının kararlarına karışmaya çalış. Ama yok, bir kadının “Ben istemiyorum” demesi onların egolarına ağır gelir. Çünkü alışmışlar hep kendilerini merkeze koymaya. Kusura bakmayın ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
şu sözlükte bi geri zekâlı olmamıştık bazı amcık ağızlılar yüzünden onuda olduk çok şükür.
seni dokuz köyden kovdum. deoool !..
kız yine ne oldu ?
aykolik'i avukata veren karşısında bizi bulur...
dünya etrafımızda dönmüyor ama dünya erkekler sayesinde dönüyor. o kısmı düzeltelim. diğer söylenenlere harfiyen katılıyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar