bugün

araca extra hava katar.

görsel
Edirnede yaya geçidinde durmayinca en az 3 kişi ihbar eder.
Herkes yarış etmeye kalkıyor. Genellikle şahin doğanlar dolu Anadolu'da.
Pek bir karizması yok. Herkes biliyor zaten, çoğu ya şirket aracı ya da kiralık. Olsa olsa yapılan hıyarlıklara bol bol küfür ediyorlardır.
siz de karizma sahibi bir insansanız karizma x 3 seviyelerine çıkar. ben misal anadoluya her gittiğimde arabayı park edince 3-4 kişi vali gelmiş gibi arabaya koşup kapımı açıyorlar..

yok lan öyle bir karizma rüya görmeyin. millet arabayı taşlıyor aynalarını kırıyor 34 plakayı görünce.
34 plakayı görünce kaçıyorum ımk, 34 plaka demek mimli demek trafikte gözümüzde, makas atar, gereksiz korna yapar, hızlı geçer, sağdan geçer, similasyon araçta oyun oynuyor sanki öyle bir araç kullanmak...
Bizim Ispartalılar yol vermeyi pek bilmez yeni yeni öğreniyorlar. O yüzden yola pek atlamam ama bakarım plaka 34 ise atlaaaa durur. Atla dediğim de yaya yolu he. Bizim ayılar onda bile durmuyor.
genellikle plakadan değil şoförden kaynaklanan durumdur.

istanbul trafiği tempolu olduğu ve herkesin acelesi olduğu için 34 plaka sahipleri genelde seri sürer.
diğer illerde trafik görece daha yavaş aktığından buna ayak uyduramazsa araç sahiplerinden epey küfür de yiyebilir yalnız.
Gördüğümde çok acıyorum ve duygusallaşıyorum. Yazık harbiden.
Tekirdağ’da pek tasvip etmeyiz.

Ne işin var burada köyüne dön deriz.
Nerede görsem sövüyorum. Trafikte kural tanımaz tipler. Emniyet şeridinin anasını belliyorlar, sonra da araya girmek için milletin canını tehlikeye atıyorlar. Ahlaksızlığı uyanıklık zanneden sürücüleri içinde barındırır.