bugün

-sadakat
-tatlı dil
-gun icinde bir sesini duymak telefonda ya da mesajını okumak.
-en az haftada bir yuz yuze gorusmek.
-beni cok sevmesi. benim onu cok sevmem.

bunu bulmak bu kadar zor olmamalıydı:(
Hiç düşünmedim.
Geç kalınmış gibi değil de, artık gerek kalmamış gibi...

Evet
Yalnızca seks ve mental sağlığımı bozmaması.
sadakat, dürüstlük, karşılıklı letişim.
çok basit şeyler ama ne yazık ki taşıyanı bulamadığımız için yalnızın.
Mutlu olmak.
Banyoda yıkamak...
Sevmek ve sevilmek. En büyük beklentim bu. Sevgi mutluluğu da yanında getirecektir.

Şu an için olmasa da ilerisi için (en azından şu memleket, ekonomi filan normale dönerse) evlilik.

Bunlar olursa kadınımı banyoda yıkarım.
bana sahip çıksın.
Tırnakları temiz olsun.
Arkadaşlar sevgi sadakat zaten olması gereken temel şey değil mi. Bu neden nasıl sizin beklentiniz olabilir ya. Beklenti dediğin ekstralardır bence. Ne bileyim o da çiçekleri çok sevsin çiçeklerin dilinden konuşalım (biraz edebiyat.. hiç de sevmem cringe de geldi şuan ama neyse seveni çok bu sadece örneklendirme. Siz anladınızsjdj) ya da sosyal bir ilişkimiz olsun, yardım kuruluşlarında aktif rol oynayabilelim ikimiz de gibi gibi ne bileyim böyle şeyler..
Sakin sakin konuşabilelim iki tarafta çemkirmesin.

Gerisi hallolur ya.
(bkz: meme) yazamayip arada destan yazan uzay mekigi insaa eden mericler gordugum entrydir. zorlamaya gerek yok erkekler basittir karnindan mamasini agzindan memesini eksik etmeyen kadin kazanir. mamanin sicakligi ve memenin yumusakligidir beklenilen.
Şu saatten sonra bir ilişkinin adamakıllı evliliğe evrilmesi taraftarıyım. Flörtleşmekti bilmem neydiyle uğraşmak istemiyorum. Boş boş flört etmektense yalnız kalmak daha iyi geliyor bana.

Bilmiyorum sözlük, galiba ben aşktan yana yıldım biraz.
çok şey istememiştik be...
gözünün başının ayrı oynamamasıdır. bir insan ile berabersen ona en başta sadakat göstereceksin. bir insan ile beraberken fiziken olmasa bile ruhen sürekli arayışta olunmaz. hep "daha iyisi vardır belki" diye arıyorsan insan olarak değil arama motoru olarak devam et hayatına.
Açıkçası ben güler yüz ve güç birlikteliği istiyorum.
Sağlık olsun yeter ki.
Onun dışında bu dünyada her sorun çözülür.

Çözerim.
Çözeriz.
sevgi,saygı,güven gibi kavramların zaten ilişkide olması gerektiği için beklentisine girilmemeli. bunlar yoksa zaten ilişki de yoktur. şahsi görüşüm sevgiliyle aynı zamanda en yakın arkadaş olabilmek. sadece aşkım,bebeğim,yerim den ibaret olunca ilişki ekşimiş mercimek çorbası tadı veriyo.