bugün

Az önce gerçekleşmiştir. Baya bir sallandı.
Hortum kasirga simdi de deprem. Gokyuzunun gotu delindi doganin duzeni bozuldu.
Sürekli son depremleri güncelleyerek şiddetini merakla bekliyorum zira oldukça sallandık.
Dikkatli olalım.
bende bir tek ben mi hissetim acaba diyordum. tam başlık açaçaktım benden önce davranmış birleri.
Bir güzel sallandım gibime geldi. Hafif ürküttü.
geçmiş olsun dediğim olay.
Bayağı korkan arkadaşlar var.
Dün ya da ondan önceki gün olan depremden daha şiddetli olan deprem. Baya şiddetli gibiydi sanki.
Ne zaman izmir dışına çıksam deprem oluyor. Merak etme izmir 2güne döneceğim
Artık bu bölgedeki depremlere alışmış olmanız gerekir, eğlenceliydi ama çok kısa sürdü.

Manisadan da hissedilmiştir.
Lan facebook profiline izmir yazan çakma kızlar gibisiniz.
Olum hepiniz mi izmirdesiniz bir ben mi çanakaledeyim ?

geçmiş olsundur evet.
Arkadaşlar düzeldi.
istanbul'da yaşıyorum, bi kaç günlüğüne izmir'e geldim ve karşılaştığım duruma bak, çok ayıp tanrım sana hiç yakıştıramadım.
akıl sahipleri için nice ibretler barındıran zelzeledir.
Boyle kucuk depremler iyidir. Kucuk kucuk olsun.
Geçmiş olsun..
izmir'in Menemen ilçesi'nde Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilçede hissedildi..
Deprem üssü : menemen - izmir
tarih: 25 ocak 2019, 23:20
büyüklük: 4.3
derinlik: 16.2 km
4.3 büyüklüğünde gerçekleşmiş olan depremdir. telefonları şarja taktık, battaniyeleri hazırladık. uzmanlar devamı gelebilir diyor. allah hepimizi korusun inşallah.
Merkez üssü menemen olan deprem. Menemen'in zemini karşıyaka'ya nazaran daha sağlamdır diye düşünüyorum. Menemen çok hisetmese de ksk'de sallamıştır sanırım. Herkese büyük geçmiş olsun.
Acayip derecede abartılan sikindirik deprem. Bir kaç saniye hafif sallantı olmuştur o kadar.
izmir'in ahlaksız bir halkı olduğu için afete uğradığını ima edenler var. Aq kabeye vinç düştü lan. Bir sürü insan vefat etti. Onlar da mı zinacı alkolikti? Diye sorarlar adama.
Deprem olmuş bitmiş üzerinden 1 saat geçmiş benim telefon titredi.
Tire’de bi sikim hissetmediğim depremdir.

Bazı orospu sışmıklar gelir şimdi tire izmir’de mi amınoğlu falan diye vızzıklamaya başlar

Peşim söylüyorum ölünüzü siktirtmeyin gece gece.
Balıkesir'de hissedilmiş olan deprem.

Allah sonumuzu hayır eylesin herkese geçmiş olsun.
Hiç hissedilmeyen deprem.

Edibüdü: yer, istanbul.
Şaka bir yana geçmiş olsun.