bugün
- 27 01 2025 bolu il özel'i daresi açıklaması30
- millet gerçekten açmı sorunsalı9
- bir insanla ilişkiyi kesmek için yeterli sebepler17
- konya da 3 katlı binanın çökmesi34
- sözlükten birisi ile ilişki yaşamak12
- anın görüntüsü9
- gulmekicinyaradilmis'a koca buluyorum12
- akrabalardan nefret etmek22
- cinlerin olduğu aleme geçmek13
- karton toplayan çocuk silik yesin kampanyası26
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak14
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir35
- al pacino neden karizmatik13
- bir erkek boydan atmıyorsa11
- zengin ve fakir arasında ki farklar19
- sinan oğan14
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı31
- sözlüğe ai ile yaratılmış bir resim bırak13
- cinler8
- evlenmeden çocuk yapılır mı25
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi14
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası16
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi10
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak24
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- sudekiray silik yesin kampanyası21
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen10
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları9
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
entry'ler (125)
Beni mutlu eden şarkıdır. Aynı zamanda dinlerken yalnız ama güçlü zamanlarımla gurur duymamı sağlayan şarkıdır.
Dağları deldim /Özlem Tekin
Dağları deldim /Özlem Tekin
Sosyologların incelemesini istediğim kanallardır.
itici şive, bağırarak ve hızlı konuşma, hocam veya dostum diye seslenme gibi ortak özellikleri vardır.
Yaptıkları şey oldukça yararlı o ayrı bir mesele ama neden böyleler bilemedim. Yapmayın nolur.
Dümdüz anlatın geçin rica ediyorum.
itici şive, bağırarak ve hızlı konuşma, hocam veya dostum diye seslenme gibi ortak özellikleri vardır.
Yaptıkları şey oldukça yararlı o ayrı bir mesele ama neden böyleler bilemedim. Yapmayın nolur.
Dümdüz anlatın geçin rica ediyorum.
Artık bir şey ifade etmeyen zamdır.
Efendim bunları söylemiştik. Buyrun dakika bir gol bir. 2022 elektrik zammı ile karşıladı bizi.
Efendim bunları söylemiştik. Buyrun dakika bir gol bir. 2022 elektrik zammı ile karşıladı bizi.
Bana ulaşmaları gereken mezunlardır.
iş güç sahibi birisi olsam da bu bölüm için üniversite sınavına gireceğim. Sormak istediklerim var efenim.
iş güç sahibi birisi olsam da bu bölüm için üniversite sınavına gireceğim. Sormak istediklerim var efenim.
Şu sıralar kendimi çok kötü hissettiren kişidir.
Eski sevgilisiyle barışmış. Hiç anlamadım ama resmen beni yalnızlığına siper etmiş. Ne kadar çok yalan söylemiş. Kendimi bok gibi hissediyorum.
Eski sevgilisiyle barışmış. Hiç anlamadım ama resmen beni yalnızlığına siper etmiş. Ne kadar çok yalan söylemiş. Kendimi bok gibi hissediyorum.
Zamlar açıklanınca bir şey ifade etmeyecek olan ücrettir.
Yine hiç bir şey yapmadan başımıza gelecekleri bekliyoruz. Böyle gitmez.
Yine hiç bir şey yapmadan başımıza gelecekleri bekliyoruz. Böyle gitmez.
Cevaplar hazırladığım soru.
Sevgilimin beni o kadar da sevmediğini, yalnız kalmaktan korktuğunu ancak bana kırk yılda bir rastlanan bir kimse gibi hissettirdiğini anladığımdan beri yok. Ben de diyorum her şey fazla iyi neden acaba? Ama ben hakikaten zor rastlanan birisiyim. Sana doyumsuz hayatında başarılar.
Sevgilimin beni o kadar da sevmediğini, yalnız kalmaktan korktuğunu ancak bana kırk yılda bir rastlanan bir kimse gibi hissettirdiğini anladığımdan beri yok. Ben de diyorum her şey fazla iyi neden acaba? Ama ben hakikaten zor rastlanan birisiyim. Sana doyumsuz hayatında başarılar.
Kıyamam denilesi beyan.
Olmayan güçtür.
Daha çok ölmeyecek kadar yaşama gücümüz var bence. Boyun eğmeyeceğiz o ayrı.
Daha çok ölmeyecek kadar yaşama gücümüz var bence. Boyun eğmeyeceğiz o ayrı.
Bu sefer de faturaları yükseltecek dönemdir.
Her türlü olan bize oluyor. Eskiden güzel bir kafe bulup bir kahve söyleyip kafamı dinlerdim. Terapi gibi bir şeydi. O da bitti. Dolar tarihi rekor kırdı canlar. Övmeye devam mı?
Her türlü olan bize oluyor. Eskiden güzel bir kafe bulup bir kahve söyleyip kafamı dinlerdim. Terapi gibi bir şeydi. O da bitti. Dolar tarihi rekor kırdı canlar. Övmeye devam mı?
Yeni zamları peşinden sürükleyecek olaydır.
Birileri sabah sabah yine varlığını güzel katladı. Banka mobil uygulamasına girip takip ettim. Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar gibi bir his yaşadım. Bu ülkede maddi manevi inanılmaz yoruldum.
Birileri sabah sabah yine varlığını güzel katladı. Banka mobil uygulamasına girip takip ettim. Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar gibi bir his yaşadım. Bu ülkede maddi manevi inanılmaz yoruldum.
Bir sorudur.
Şu aralar olamıyorum. Neşeli insanlar lazım o da Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmiyor.
Şu aralar olamıyorum. Neşeli insanlar lazım o da Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmiyor.
Hep denediğim hep yenildiğim.
Bakmayı sevdiğim başlıktır.
görsel
Kendi depresifliklerim, kaygılarım yetmedi. Biraz da Irvin bebeğimin danışanlarına göz atalım. Arkadaki kilim istenmeyen bir kilimdi. Buna asla müsaade edemezdim. ister kendin kullan ister birisine ver denilerek babaanneciğime verilmiş. Hemen evlat edindim. Bence çok güzel. Canım kilim. istemeyen kişi de evine son model halı aldı muhtemelen. Herkesin kendi şeysi. Bu kilim atılır mı sayın yazarlar? Kıymet bilinmeyegörsün. Neyse ben kendisini çok seviyorum benim hayatımda değerli. iyi günler.
görsel
Kendi depresifliklerim, kaygılarım yetmedi. Biraz da Irvin bebeğimin danışanlarına göz atalım. Arkadaki kilim istenmeyen bir kilimdi. Buna asla müsaade edemezdim. ister kendin kullan ister birisine ver denilerek babaanneciğime verilmiş. Hemen evlat edindim. Bence çok güzel. Canım kilim. istemeyen kişi de evine son model halı aldı muhtemelen. Herkesin kendi şeysi. Bu kilim atılır mı sayın yazarlar? Kıymet bilinmeyegörsün. Neyse ben kendisini çok seviyorum benim hayatımda değerli. iyi günler.
Varlığının şaka olmasını umduğum kitaptır.
Bir süreçtir.
Şuanda ben bunları yazarken bile ohoo bir sürü ilişki çoktan bitti bile. Bunun bu kadar doğal olduğunu bilse de insan kendi ayrılığı en zoruymuş gibi geliyor. Ben şuan 9. gündeyim. Evet günleri saydım. Suç mu ? Epey üzüldüm. O bahsedilen tüm evrelerden geçtim ve geçmeye de devam ediyorum. Bugün ilk defa biraz sakin hissetmeye başladım. Yarın dellenmeyeceğim anlamına gelmiyor onu da biliyorum. Çok özlüyorum açıkçası. Güzel ve paylaşım dolu bir ilişkiydi. Ama eğer zannettiğim gibi olsaydı çoktan problemlerimizi çözmüştük. Hepimiz her ilişkide problemler yaşayacağız ama samimi bir sevgi varsa aramızda birbirimize kıyamayacağız. Belki de daha çok seveceğim birileri hala vardır. Aman kafam karışık işte. Anlayın yahu ayrılık acısı çekiyorum ve uğraşıyorum.
edit: 15.gün. Her şey çok değişken gidiyor. Öfke, çaresizlik, özlem, kendi hayatıma yönelme isteği, kendimle ve yaşamımla ilgili aydınlanmalar, bir dönem benim açımdan aşırı sosyalleşme denemeleri, bazen evde kös kös oturma isteği...Bugün yine özlem duyuyorum. Ona dair fikirlerim de epey değişken. Beni bu denli üzeceğini hem biliyor hem bilmiyordum.
Şuanda ben bunları yazarken bile ohoo bir sürü ilişki çoktan bitti bile. Bunun bu kadar doğal olduğunu bilse de insan kendi ayrılığı en zoruymuş gibi geliyor. Ben şuan 9. gündeyim. Evet günleri saydım. Suç mu ? Epey üzüldüm. O bahsedilen tüm evrelerden geçtim ve geçmeye de devam ediyorum. Bugün ilk defa biraz sakin hissetmeye başladım. Yarın dellenmeyeceğim anlamına gelmiyor onu da biliyorum. Çok özlüyorum açıkçası. Güzel ve paylaşım dolu bir ilişkiydi. Ama eğer zannettiğim gibi olsaydı çoktan problemlerimizi çözmüştük. Hepimiz her ilişkide problemler yaşayacağız ama samimi bir sevgi varsa aramızda birbirimize kıyamayacağız. Belki de daha çok seveceğim birileri hala vardır. Aman kafam karışık işte. Anlayın yahu ayrılık acısı çekiyorum ve uğraşıyorum.
edit: 15.gün. Her şey çok değişken gidiyor. Öfke, çaresizlik, özlem, kendi hayatıma yönelme isteği, kendimle ve yaşamımla ilgili aydınlanmalar, bir dönem benim açımdan aşırı sosyalleşme denemeleri, bazen evde kös kös oturma isteği...Bugün yine özlem duyuyorum. Ona dair fikirlerim de epey değişken. Beni bu denli üzeceğini hem biliyor hem bilmiyordum.
Bir soru.
Metroda ağlamamaya çalışıyorum.
Metroda ağlamamaya çalışıyorum.
Sevilen dizilerdendir.
Ne zaman inançlarımı yitirsem açıp izliyorum. Mehmet'in çocuk kalbi, Yurdanur'un umudu ve kararlılığı, birbirlerini sevmeleri ve birbirlerine böylesine inanmaları, bazen sessizce bile anlaşmaları, bu büyük aşkı budalaca değil de etraflarında olan bitene de duyarlı biçimde yaşamaları...
Bu diziyi çok seviyorum.
Ne zaman inançlarımı yitirsem açıp izliyorum. Mehmet'in çocuk kalbi, Yurdanur'un umudu ve kararlılığı, birbirlerini sevmeleri ve birbirlerine böylesine inanmaları, bazen sessizce bile anlaşmaları, bu büyük aşkı budalaca değil de etraflarında olan bitene de duyarlı biçimde yaşamaları...
Bu diziyi çok seviyorum.
Ülkeden iyice soğumaya sebep olan şahıslardan birisidir. Biraz üstteki örtüyü kaldırınca altından neler neler çıktı. Kimbilir daha kaç katı var. Nereye dönsek başka bir iğrençlik.