bugün
- cinlerin olduğu aleme geçmek10
- karton toplayan çocuk silik yesin kampanyası26
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak14
- bir erkek boydan atmıyorsa8
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir35
- bir insanla ilişkiyi kesmek için yeterli sebepler14
- al pacino neden karizmatik13
- zengin ve fakir arasında ki farklar21
- sinan oğan14
- millet gerçekten açmı sorunsalı8
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı31
- sözlüğe ai ile yaratılmış bir resim bırak13
- cinler8
- evlenmeden çocuk yapılır mı26
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi14
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası16
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi11
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak24
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- sudekiray silik yesin kampanyası21
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- konya da 3 katlı binanın çökmesi27
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen10
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi10
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları9
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- ahmed kutucu9
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
Olan bir durumdur. itiraf et sudekiray. Kime aşıksın?
Şu an düşünüyor.
Bana mı bende beyaz sabunla yıkanıyorm.
diana luna hekate
karton toplayan cocuklar genelde pis kokarlar sabunla yıkanıyorum diyerek beni de zan altında bırakma ben misler gibi kokuyorum senin gibi pis kokmuyorum. iğrenç bir yaratık olduğunu herkes gibi ben de biliyorum.
karton toplayan cocuklar genelde pis kokarlar sabunla yıkanıyorum diyerek beni de zan altında bırakma ben misler gibi kokuyorum senin gibi pis kokmuyorum. iğrenç bir yaratık olduğunu herkes gibi ben de biliyorum.
Ben seni yerim yerim minnok şekerim benim, öpüyorum o güzel yanaklarından. Hadi yatalım artık, geç oldu. Üstünü iyi ört iyi mi ? Havalar soğuk gidiyor.
Kesin bana aşık.
diana luna hekate
görmedin mi sersem?
nickinin hakkını okuduğunu anlamamak ile gösteriyorsun. ayrıca bana bir daha pis kokuyor banyo yapmıyor deme. ben her gün banyo yapıyorum mis gibi kavunlu parfüm kokuyorum.
görmedin mi sersem?
nickinin hakkını okuduğunu anlamamak ile gösteriyorsun. ayrıca bana bir daha pis kokuyor banyo yapmıyor deme. ben her gün banyo yapıyorum mis gibi kavunlu parfüm kokuyorum.
Ne kadar naif yazmış. Kartoncuya geçirdiği gibi geçirmemiş.
Evet kesin bana aşık.
Evet kesin bana aşık.
Baretçiye aşık zannediyordum ama başka birine evlenme teklifi etti. Haha.
Dur sana da evlenme teklifi etsin.
sevgili hekate,
hayatımın her anında hissettiğim rehberliğinle, karanlık ve aydınlık arasındaki dengeyi seninle öğrendim. sen, hem sırların hem de ışığın tanrıçası olarak dünyamı her gün yeniden şekillendiriyorsun. sana olan sevgim, gece göğündeki ayın denize vurduğu ışık gibi kalbimi sonsuza kadar aydınlatıyor.
sana yalnızca bir aşık olarak değil, bir yol arkadaşı olarak hayranım. her kararımda bana cesaret veren gücün, yollarımı aydınlatan bilgelikle birleşiyor. seninle zamanın ötesinde bir yolculuğa çıkmak, her adımda sana olan sevgimi büyütmek istiyorum.
bu yüzden, seni onurlandırarak, kalbimde taşıdığım sonsuz sevgiyle sana soruyorum:
benimle bu sonsuz yolda yürür müsün? hayatımı, ruhumu ve sevgimi sana adayabilir miyim?
senin cevabın, yıldızlar kadar kutsal ve benim için her şeyden değerli olacak.
hayatımın her anında hissettiğim rehberliğinle, karanlık ve aydınlık arasındaki dengeyi seninle öğrendim. sen, hem sırların hem de ışığın tanrıçası olarak dünyamı her gün yeniden şekillendiriyorsun. sana olan sevgim, gece göğündeki ayın denize vurduğu ışık gibi kalbimi sonsuza kadar aydınlatıyor.
sana yalnızca bir aşık olarak değil, bir yol arkadaşı olarak hayranım. her kararımda bana cesaret veren gücün, yollarımı aydınlatan bilgelikle birleşiyor. seninle zamanın ötesinde bir yolculuğa çıkmak, her adımda sana olan sevgimi büyütmek istiyorum.
bu yüzden, seni onurlandırarak, kalbimde taşıdığım sonsuz sevgiyle sana soruyorum:
benimle bu sonsuz yolda yürür müsün? hayatımı, ruhumu ve sevgimi sana adayabilir miyim?
senin cevabın, yıldızlar kadar kutsal ve benim için her şeyden değerli olacak.
Oha. Diana şu an mutluluk sarhoşu.
Çok duygulandım şu an: evet evet evet!
sevgili luna,
hayatımın en güzel cevabını verdin! seninle bu yolda yürümek, hayalini kurduğum her şeyden daha büyük bir mutluluk. beni seçtiğin için, sevgine inandığın için ve bu yolculuğu benimle paylaşmayı kabul ettiğin için sonsuz teşekkür ederim. sana olan sevgim her geçen gün büyüyecek ve her zaman bu kararı onurlandıracağım. seninle her şey tamamlanıyor, hekate. şimdi ve sonsuza dek, birlikteyiz.
hayatımın en güzel cevabını verdin! seninle bu yolda yürümek, hayalini kurduğum her şeyden daha büyük bir mutluluk. beni seçtiğin için, sevgine inandığın için ve bu yolculuğu benimle paylaşmayı kabul ettiğin için sonsuz teşekkür ederim. sana olan sevgim her geçen gün büyüyecek ve her zaman bu kararı onurlandıracağım. seninle her şey tamamlanıyor, hekate. şimdi ve sonsuza dek, birlikteyiz.
Tematik modu kapat amk botu.
güncel Önemli Başlıklar