bugün
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (19)
Aklıma sadece mitokondrinin gelmesi... Tıp öğrencisi olmak böyle acınası bi durum galiba
önceliğim öğrencilere yardımcı olmaktır.
'o' gün yarın olursa çok mesut olacağım...
2048 oynamak (aşırı derecede bağımlılık yapar!)
ayrıldıkları sevgilileri için ağlamak, onların peşinden koşmak bence. ya aynı şeyi örnek aldığım insanlar bile yapıyor. muhtemelen duygusal boşluktan kaynaklı bişey ama kadınlar daha duygusal malesef, daha çok bağlıyorlar kendilerini. aynı duruma düşen erkekler de vardır elbet ama kadınların aynı durumda olmaları daha olası. kısacası kadınlar elbet üzüleceksiniz ama bi tavrınız olsun sevgiliniz olmasa da hayata devam edebiliyorsunuz. bir hocamın da dediği gibi siz seviyorsanız ve karşınızdaki sizi sevmiyorsa kendinizi sevdirmek için uğraşmayın. bilin ki Allah sizi ondan koruyordur.
o duygu paha biçilemez tabi ne kadar süreceği hakkında tartışmalar var ki bence aşk bi süre sonra sevgiye dönüşür. Bi hocamın da dediği gibi sevginin getirdiği külfetlerden kaçamazsınız. yani aşk evresi canım cicim aylarından sonra sevgi kalır ve onun getirdiği külfetler. eğer bu külfeti çekebilirseniz ne mutlu size...
Son zamanlarda canımın çok istemediği zehir. Ama arada bi karşıdaki tekel beni çağırıyo
çoğu bağlantıyı ilk bölümden fark etmesek iyi olabilirdi ama yine de kadro iyi. türkiye şartlarında izlenir. yine de sın sahne baya şaşırttı beni.
off be ne zor ne zor anlatamam. hayatınızda böyle zor bi dönem olmayacak. yandınız lys lise 1'in yanında ne ki. direnin 2002'liler.
Zaten saçma sapan sözleri olan şarkıları dinlemek büyük bi marifet, Ahmet kayanın şarkılarını dinlemek vatan düşmanlığı (!) yav bırakın bazen şu siyaseti,müzik ruhun gıdasıdır. bırakın da şarkıların sözleri ufkunuzu açsın ne gerek var böyle bi entry ye.
cumhurbaşkanının vadettiği yeni ve daha medeni (!) Türkiye'mizin fragmanı (malesef).
yurtta acaba makine çalışıyo mu çalışmıyo mu diye bi süre yaptığım eylemdir makineye su dolduktan sonra içimdeki rahatlık paha biçilemez.
öncelikle nasıl bir entrydir bu. yazık vallahi. siz ne yaptığınızı sanıyosunuz mal mı aldığınızı sanıyosunuz. bir gün gelir o 'karı' dediğiniz eşleriniz gelir sizin için saçını süpürge eder, sizin arkanızı toplar, çocuklarınız iyi yetişsin diye kariyerinden vazgeçer ama siz hala karı almak diye bahsediyorsunuz. nankörler!
eksi değerlerde olmak hayat felsefemdir
yarimi yollayacağım şehir, hüzünlüyüm...
zaman zaman içine düştüğüm durumdur: but I'd rather feel pain than nothing at all.
ve buna rağmen hala bazı insanların dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanması...
Hem Türk olup hem ateist olunmazmış. gök tanrıya inanan bi milletten olduğunu belirtip tanrıya inanmıyorum denmezmiş. Ama unuttuğunuz bişey var Türkler özgürlüklerine de düşkünlerdir. ateist olmak da inanç özgürlüğüne girmez mi? türk olup ateist olunmaz gibi bi düşünce ileri derecede bir bağnazlıktır bence. Hem siz gök tanrı inancı zamanında bütün türklerin illa gök tanrıya mı inandığını sanıyosunuz? mutlaka aralarında tanrı olduğuna inanmayanlar vardır. sadece gök tanrı inancı çoğunlukta olduğu için tarihte hep böyle geçiyo. Hem neye inandığımız ne fark eder ki bu sadece tanrıyla kulun arasında bişey. insan olalım yeter...
Tardigrada olmak kadar güzeli var mı uzayda bile yaşayabiliyosun evren senin!