bugün

sevdiği entry'ler

evlenmeden bekaretini kaybeden kız cennete giremez

kocaman islamiyet sanki sadece kadınların kızlık zarı için indirilmiş hissiyatını yaşatan yüzlerce binlerce söylemden bir tanesidir. neden bu takıntı neden bu uçkur sevdası anlamak mümkün değil. onca hırsızlık var ülkede onca cinayet var onca yalan var kul hakkı yenmeyen dakika yok insanların birbirine değil hoş görüsü tahammülü bile kalmamış araç park etme mevzusundan cinayet işlenir olmuş her gün bombalar patlıyor ama milletin derdi kadının bakire olması kadının kapalı olması kadının el sıkışmaması..

derdini s...yim derler ya hani. işte onu böyle ağzımı doldura doldura suratlarına karşı söyleyesim geliyor bunları duydukça okudukça. allah birdir muhammed onun kulu ve elçisidir ile başlar islamiyet ama bakıyorsun ülkede o kadar çok kendisini yaratıcı zanneden var ki kimin cennete kimin cehenneme gideceğine bile karar veriyorlar..

dağdaki çobanla benim oyum bir mi

aynı olmamalı. makarnaya oyunu satanlarla, demokrasiye inananların oyu bir mi.

neden sevgilin yok

sevgilisiz yaşanamayacağını sanan gerzekler tarafından sıklıkla dillendirilen soru. ha kimisi var 5 yıllık ilişkisi var adamın, sende de bir tripler falan görüyor, "abi sen niye hiç birine yanaşayım demiyon yav?" diye soruyor, onu anlıyorsun. da en büyük faaliyeti kızı tavuk dönerciye götürmek olup da her hafta sevgili değiştiren, her hafta başkasıyla çıkan(çıkmak ne lan?) lavukların bunu sorması sinirlendiriyor insanı.

cevabı yok mu? elbette var.

(bkz: çünkü eşşeğin zkinden dolayı)

edit: der meister'den önce nmut araya girdi ve topu ağlara gönderdi.

herkesin tecavüzcü olduğunu zanneden yurdum kızı

malesef büyük bir kurunun yanında ufak kalan bir yaş bölgeyi yakıyordur.

instagramda bir tane kızın hesabına denk geldim yeni bir Şevval duru vakası ya da yeni değil bilemiyorum. yorumları ve ne kadar çok olduğunu görseniz, yorum sahiplerinin profillerine girip göz atsanız siz de kadınlara hak verirsiniz. Çünkü yorum sahiplerinin çoğu evli çocuk sahibi orta yaş , kimisinin torunu var kimisi daha genç falan... ve işin kötü kısmı bu adamları çevrelerine sorsan '' işinde gücünde aile babası iyi adam'' falan derler. yani adama güvenenler var bi kere eşi var çocuğu var. ama o bunları bi kenara atıp içindeki gerçek adamı anlık arzularla dışarı vuruyor büyük bir açlıkla... ve genel geçer tipler her ilde her yerde görebileceğiniz adamlar. büyük çoğunluk olan kurular bunlar. ve bunlar kadına değer veren , cinselliği hayatının ortasına kurmamıs deyim yerindeyse .msalak olmayan azınlık yaşları da yakıyorlar.

Velhasıl Kadınların bunları görüyorken bunları biliyorken tedirgin olması sizce de normal değil mi ?
bence en başta erkekler barındırmamalı bunları aralarında. erkekler yermeli, erkekler rencide etmeli.

mario gomez

Moskova'da yaptığı gol vuruşunu, Türkiye'de yapacak şuan başka bir oyuncu olduğunu düşünmediğim şahıs.

bakın Moskova'ya başkası gol atamaz demiyorum, o gol vuruşunu yapamaz diyorum,

olmayan bir pozisyon, ceza sahasının çizgisinde, kaleci hariç nerdeyse tüm moskova takımı karşısında, top daha Oğuzhan'dan ayağına gelirken, o topu kalenin orasına vuracağını biliyordu adam, topu alışı, tam olması gereken noktaya çekişi ve sol ayağının tam olması gereken yeri ile, kalenin tam olması gereken yere vuruşu, topu öyle bir hazırlamıştı ki, topa tam vurduğu anda kaleci dahil karşısındaki 5-6 Moskovalı oyuncu felç olmuş gibi kalakalmıştı zaten, o anda karşıda hangi takım olursa olsun, o topun ağlara süzülüşünü seyretmekten başka çareleri yoktu.

şimdi alt tarafı bir gol, ne uzun uzun anlatıp abartıyorsun diyen tipler çıkabilir, evet bir gol ama alt tarafı sadece bir gol değil, bir golden çok daha fazlası, mario gomez'in aslında kim ne olduğunu özetleyen bir gol, şuan da halen Ronaldo ve messi'den sonra aktif futbolcular arasında maç başına gol ortalaması ile dünyada üçüncü sırada, 8. maçında attığı 7. gol oldu, belli ki Beşiktaş'ta bu performansını devam ettirirse, hem Kartal'ı zirvede tutacak hem de bu sıralamadaki yerini koruyacak gibi görünüyor.

onu takıma kazandıran kim varsa, teşekkürler.

mario gomez

luis van gaal'in m.united için öykünmeye başladığı futbolcumuz,

geçenlerde maçtan sonra bizde forvet sıkıntısı var( bu arada rooney'den falan bahsediyor yani) , gol atamıyoruz, ben bayern'i çalıştırırken ileride gomez oynardı, belki topla 9 kez etkili buluşurdu fakat ikisini atar bitirirdi, gölcü dediğin oydu tarzında açıklamalar yapmış.

gomez aynen bildiğin gibi devam gaal'cim

ama!

yedirmezler canım , en az iki yıl bizde bikere, opsiyonu da bizde, haa çok ısrar eden olursa, o da öbür sene, demba ba 17 milyon Euro idi, bu da en az 30 milyon canım gaal'cim, yoksa başka kapıya.

halkın tercihini sindiremeyen internet nesli

"bana oy vermezseniz her taraf terör olur, kan olur, dolar 8 lira olur, açlıktan geberirsiniz" diye tehditte bulunan bir siyasi partiyi "seçen" halkın tercihini sindiremiyorum. 27 yaşındayım, 3 yıl aktif bir şekilde siyasi partide yer aldım, sayısız stk ve alanda bulundum. siktir git burdan göt kılı. delvet adamlığının da salt adamlığın da ne olduğunu sizin gibi köçeklerden öğrenecek değiliz.

26 ekim 2015 antalyaspor beşiktaş maçı

renkli taraftarların yatıp kalkıp Beşiktaş kazanmasın diye dua etmeleri gereken maçtır, kaldı ki yukarıda gördüğüm kadarıyla yoğun ayinler başlamış bile.

çünkü Beşiktaş bu haftayı kayıpsız geçerse fark 4 puan olacak ve sonrasında fikstüre de baktığımızda durum ilk yarıda çok enteresan boyutları bulabilir ve aralıkta ki gs maçında kopabilir.

ancak korkunun ecele faydası yok, Beşiktaş kendi karakteriyle oynarsa kazanır çıkar oradan, hatta Antalya bazı yukarıdaki mallar gibilerin gazıyla açık falan oynarsa, fark yapıp çıkar oradan.

ancak tecrübelerime göre, derbinin de sonucundan sonra bu akşam fahiş hakem hataları olacağını düşünüyorum, umarım yanılırım, adam gibi maç yönetirler ve hak eden hak ettiğini alır.

Başlarda daha çok rakip takımların taraftarlarının takip ettiği fakat zaman sonra skorun vermiş olduğu etki ile yerlerini terk ettikleri maç.

Bana bak la hıyar ağası buralarda 2 gündür yazmadığınızı bırakmadınız Beşiktaş yenincede bu takımın taraftarı daşşagını geçer.katlanacaksın çünkü böyle olmasını sen istedin.Beraberliğe sevinen taraftarsın ne diye seninle bu konulara giriyorsak anlamıyorum zaten.Sezon sonu daşşağını geçecekmiş birde aferin ama söyle arkadaşlarına yanlış başlıkta gezmesinler ne de olsa sürekli Beşiktaş ile ilgili olan başlıklarda dolanıyorsunuz sürekli.

Edit:rakip takım derler diğerlerinden Özür dilerim genelde tek bir takımın taraftarı bu konuları açıp duruyor.

gelinin babasından 5i 1 yerde..

beşiktaş ın büyük takım olmaması

fenerbahçe li ve galatasarayl ı * çok bilmiş cahil cühela takımının önermesidir ancak kendini büyük sananların becerebilirlerse bir süre araştırıp bir süre de düşündükten sonra hatalı olduklarını anlayacaklardır.
şimdi hangi birinden bahsedeyim beşiktaş ımın nesine aşık olduğumu.
bu arada kısa bi not; sizin büyüklük standartlarınıza göre de büyük olmamayı ben şahsım adına kabul ederim; siz benim şartlarımı kabul edebilir misiniz? *

mario gomez in son iki maçta 4 gol atması

fenerbahçe'nin büyüklüğünü göst.. öhm..

Eğer böyle devam ederse sezon sonuna kadar en az 70 gol atacağını gösterir.

hayata dair iç burkan detaylar

askerlik şubesinde bir kargaşa bir kıyamet, ''neyi nereden alıp nereye veriyoruz'' diye ortalıkta dolaşan onca er namzeti. bir odaya girip muhayene olacaklar. bir sıra var ki sonunu bulana kadar yarım saat geçiyor.
sıranın önlerinde boyu kısa bir genç var. oldukça kısa. arkaalarda sıra bekleyenler kendi aralarında konuşurken illaki bu boka da burun sokuyorlar. bunun ne işi var burda, askerlik yapıyor mu böyleler muhabbetleri dönüyor.
sıra sağolsun on dakikada on santim ilerlemiyorken gençler sıkılıyor. ulan ne boktan iş bu askerlik, hay ben böyle işin hayıflanmaları başlıyor.
sıra bu kısa boylu arkadaşa gelince kapıdan konutanla konuşmalarını duyuyoruz;
- askerlik yapıcan mı olum sen
- evet komutanım
- bak oğlum. istersen yapmazsın sen. boşver.
- yapıcam komutanım. allahınızı seviyorsanız bana askerlik yapamazsın demeyin.
...
- tamam doldur o zaman şunları
- sağolun komutanım. söz veriyorum normal insanları aratmıycam

arkalarda kızaran suratlar, vay amına koyimlar, sessizlik...
ne normali ulan, ne normali! sen normal değilsen ben böyle normalliğin içine sıçayım.

hayata dair iç burkan detaylar

hic sevmedigim detaylar bunlar.
ustelik bunlar detay da degil.
onlarcası var etrafımda.
sadece gorunce, tanık olunca kafamı ceviriyorum. bakamıyorum artık.
dusunmemeye calısıyorum.
olmuyor!

gonullu annelik yaptıgım ilk yıl. yuvaya ilk gidisim. yemek yiyor 6 yas ustu cocuklar. oylesine bos bos bakıyorum. bir taraftan kendimi zorluyorum aglamamak icin. bir kız cocugu geldi yanıma. yaklasık 12 yaslarında. bana yemek yedirirmisin dedi. peki dedim. oysa biliyorum ki tek basına yiyebilir. corba var onunde, kasıgı sen tut dedi, sasırdım ve bir bebege mama yedirir gibi yedirdim. sonra bu sarı saclı minik kız yanındaki arkadasına dondu, bak benim annemde aynen boyle yapıyordu bana dedi. sonra arkadası da corabım cıktı giydirirmisin abla dedi. bu cocuklar sırasıyla tek tek benimle ve diger gonullu annelerle temas etme yarısına basladılar. bu kadar muhtaclar ilgiye. hic mutlu olmadım, cıktım bir guzel agladım. simdi bunun neresi detay? hayat boyle bir sey iste. garip.