bugün

güç sahibi olunca zevk için yapılacak ufak şımarıklıklara örnektir.
sosyal çürümüşlüğün olduğu ülkelerdeki, standart rezilliklerdendir. Buna benzer akraba atamalarını her kim yapmış olursa olsun, büyük yüzsüzlük sisteminin birer şube müdürüdür, başka da bir şey değildir.

(bkz: vatan hainliği nedir ve nasıl yapılır)
(bkz: al birini vur ötekine)
(bkz: zübükzadeler)
ortadoğu zihniyeti faaliyeti.
makam şoförü de bir iştirake genel müdür olmuş.
üzüldüm dayıoğluna.
dayısı başkan olsaydı maliye bakanı olup sikine yüzük takacaktı.
yazık, neyse belki bir gün o da olur.
damadını bakan yapmaktan hallicedir ama bir aktroll kuralı olarak bu konuya asla değinmezler...
ad hominem yapmasana len aq.
Dezze oğlunuda Bi araştırmak lazım.
vizyonsuzluktur. itfaiye müdürü ne amk alacağı maaş kaç para. yap belediye başkan "danışmanı" yasla 500-600 bin lira mayışı bir işe yarasın bari. koskoca reis 23 senedir bunlara hiçbir şey öğretemedi sümeyye annemiz örneği var önlerinde. daha doğrusu bu kesmeler öğrenemedi reis ne yapsın..
kınıyorum seni reis, koskoca gibson ad hominem yapıyor ha. ahahahah.
ben değil bu iş bilmezler yapıyor.

ayrıca buna ad hominem değil ironi derler. ad hominem uzmanı olarak bunu da ondan sanmana gücendim..
allahın hikmeti, karşı cenah yapınca ad hominem oluyordu da o yüzden şeettim.

işine gelmeyen yapınca ironi oluyormuş demek ki, öğrenmenin yaşı yok.
BU DÜNYADA TORPiLLi iSEN SIRTIN YERE GELMEZ.
--spoiler--

işine gelmeyen yapınca ironi oluyormuş demek ki, öğrenmenin yaşı yok.

--spoiler--

kardeşim senin tek yumurta ikizin var mı ? ama kavramlara daha hakim daha zeki birazda gururu olan falan hani eğriye eğri doğruya doğru diyebilen senden farklı olarak.

neden merak ettim ; sen kpss kazandım diyorsun ya sınava senin yerine o mu girdi cidden aklıma düştü şimdi bu..
Siyasal islamcı tayfa torpilin kötü olduğunu anladı galiba. Ben göremem belki ama inşallah yedikleri haram paraların ve operasyon çektikleri masumların ahlarının nasıl çıktığını görür gelecek nesiller. Pislik paçalarından akıyor, bok içinde oturduklarının farkında değiller...
gibson efendi yine en iyi yaptığı şeyi yapmışsın tebrikler, iftira işinde çok iyisin. allah o iftiraların karşılıksız olanlarını evlatlarından çıkarsın (hadi gönül rahatlığıyla amin de).

kabul et çok kötü patladığını. her fırsatta işine gelmeyene ad hominem diye koştura koştrua geliyordun, allah böyle başına sardı işte kınadığın şeyi.
E Vallahi o dayıoğlunu şimdi içeride öttürüyorlar.

O rapor çok baş ağrıtır çooooook.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı canlı yayında sorulan "Belediye kadroları nasıl kuruluyor?" sorusuna "Belediyede torpilsiz kimse olmaz, herkesin bir referansı vardır" yanıtını verdi.

24 aralık 2022.

o gün bu cümleyi ben kazımıştım zihnime. tanju'nun pek çok konuda başarılı, iyi hamleleri olsa da bu alanda sınıfta kalıyordu gözümde. bu cümleyi kurabilmek ve bunu normal görmek ne atatürk ile ne cumhuriyet ile ne türk devleti ile bağdaşmaz. bu akepe zihniyetidir. sen bu kafayı takip ediyorsan liyakatli kimseyi oraya almıyorsundur denir. biz bundan yılmış adamlarız. sana da isyan ederiz. mevzu değil.

lakin, bu konuyu 100 e yakın vatandaşımızın yanarak hayatını kaybettiği bir facia sonrası devamlı gündemde tutup akepe ve gerçek sorumlular üzerindeki algıyı sürekli kaydırarak gündem değiştirme çabasında olanlar...

iki cihanda yakanız bir araya gelmesin. her cihanda cayır cayır yanın.
--spoiler--
gibson efendi yine en iyi yaptığı şeyi yapmışsın tebrikler, iftira işinde çok iyisin. allah o iftiraların karşılıksız olanlarını evlatlarından çıkarsın (hadi gönül rahatlığıyla amin de).
--spoiler--

Abicim hayatta tek başarısı getir götür olan adam ne senin kpss kazandığına ne benim mühendis olduğuma inanamaz yok ki çapı.
Ama yine de evlatlarını hariç tutalım, evlatlarının günahı yok.
Aq partiye laf söyleyemeyenler Tanju başkana şarlıyor.
3. dünya ülkelerinin vazgeçilmezidir...