bugün

las vegas

eglencenin hic bitmedigi acaip bir sehirdir. su dunyada eglence adina yapilamayacak sey yok orada sanirim. 2 gunluk yilbasi gezim sonucunda bu kaniya vardim.

gelisim hikayesi de enteresan... las vegas, los angeles ile salt lake city'nin tam ortasinda bir yer. eskiden trenlerle seyahat eden insanlar burada mola verirlermis. e tabi colun ortasinda bir yer, yapilacak fazla bir sey yok. hal boyle olunca adamlar da can sikintisindan kumar falan oynarlarmis. boyle boyle derken, las vegas gelismis, bugunku haline gelmis.

kesinlikle gorulmesi gereken yerleri kumarhaneleri ve clublari. ozellikle bellagio'daki the bank adli club cok iyi. kumarhanelerde 20 dolara slot oynayip, sansliysaniz 100-200 dolar kazanip 30 dolara makarna bira yiyebilirsiniz. monte carlo otel ise kalinacak en guzel otellerden birisi. ayrica yilbasindan yaklasik 15 gun once acilan aria'da baya kopu$ bir yer.

bellagio'nun onundeki fountain show izlemeye deger. bir de eiffel restoraninda yemek de yemek gerekir. kumar oynamadan donmek de olmaz, soyle 100 dolara bir masada rulet yada poker oynamalisiniz.

dunya gozuyle gorulmesi gereken bir yer oldugunu dusunuyorum. ozellikle yilbasi eglencesi icin mukemmel...