bugün
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (187)
nevşehir merkezli bir firma.
çok faydalı olduğunu düşündüğüm, lastikli halı örtüsü diye bir ürün satıyorlar. koltuk leke olmasın diye üzerine örtü ötersiniz ya, onun halı için olanını düşünün. fiyat da uygun gelince bir adet sipariş verdim, ve 15-20 dakika sonra telefonum çaldı. arayan firma çalışanı kişi siparişi teyit etmek için aradığını söyledi, gerçekten ilgilerinden çok memnun kaldım. 3. gün sonunda da ürün elime ulaştı ve gerçekten çok kullanışlı.
web siteleri http://www.merlinhome.com tavsiye olunur.
çok faydalı olduğunu düşündüğüm, lastikli halı örtüsü diye bir ürün satıyorlar. koltuk leke olmasın diye üzerine örtü ötersiniz ya, onun halı için olanını düşünün. fiyat da uygun gelince bir adet sipariş verdim, ve 15-20 dakika sonra telefonum çaldı. arayan firma çalışanı kişi siparişi teyit etmek için aradığını söyledi, gerçekten ilgilerinden çok memnun kaldım. 3. gün sonunda da ürün elime ulaştı ve gerçekten çok kullanışlı.
web siteleri http://www.merlinhome.com tavsiye olunur.
oyşh boşaldım !
oylamalar online yapilmadigi icin ortaya cikan durumdur. zira oylama internetten yapilsaydi, incisozluk olaya el atar, butun organizasyonlari kazanirdik.
irlanda'yi birinci yapacak olan sozluktur.
ccc irlanda ccc hadi oylar irlandaya. 10 yaz 1514'e gonder.
@614 bence adam hakli beyler
ccc irlanda ccc hadi oylar irlandaya. 10 yaz 1514'e gonder.
@614 bence adam hakli beyler
surekli atraksiyon olan bir sozlukse, normal olan bir durumdur.
yazar burada incisozluk'ten bahsetmis sanirim.
yazar burada incisozluk'ten bahsetmis sanirim.
herkesin yaşayamayacağı hadise.
ayrica, caps yok mu ?
ayrica, caps yok mu ?
sozlugu kurtarirdik herhalde. facebook'u kurtaracak insan cok ne de olsa.
pek ise yarayacagini dusunmesem de, madem oyle biz de onlarin deyimiyle "ziyaret" edelim inciyi. fakat bunlar daha sonra organize olup karsi ataga gecerse o zaman problem kotu olabilir.
bilkentkampus'e dalarak oyle g... boyle y... lafini gercege donusturmuslerdir. basarili buldum.
memleketten uzaktaysaniz, malum kisi msnde online oldugunda bile bir garip oluyorsaniz, o zaman asik olmussunuz demektir. gurbette olmayan zor anlar.
orada yazanlara mal demek, beyinsiz demek, cahil demek; aslinda burada bu tip yorum yapanlarin ne kadar cahil, beyinsiz oldugunu gosteriyor desem, olay olur, hepiniz alinirsiniz degil mi?
birsey diyorsaniz, onu oradaki tum insanlara mal etmeyin. 3-5 dengesiz yuzunden bir hi$imla cikip da boyle dangalakca konusmayin. inci'nin yazar profilini neye gore cikardiniz ki? oraya eglenmek icin gidiliyor, ve oradaki bircok insan tahmin ettiginizden zeki, basarili insanlar, bunu bilin.
elestirmeyin demiyorum, sadece elestirirken sectiginiz kelimelere dikkat edin. evet ben de yaziyorum orada, ve orada yazanlara da selamlarimi gonderiyorum, 3-5 dengesiz haric.
birsey diyorsaniz, onu oradaki tum insanlara mal etmeyin. 3-5 dengesiz yuzunden bir hi$imla cikip da boyle dangalakca konusmayin. inci'nin yazar profilini neye gore cikardiniz ki? oraya eglenmek icin gidiliyor, ve oradaki bircok insan tahmin ettiginizden zeki, basarili insanlar, bunu bilin.
elestirmeyin demiyorum, sadece elestirirken sectiginiz kelimelere dikkat edin. evet ben de yaziyorum orada, ve orada yazanlara da selamlarimi gonderiyorum, 3-5 dengesiz haric.
allah rahmet eylesin.
bir gece ansizin
1.bordeaux
2.barcelona
3.real madrid
http://img52.yfrog.com/img52/6467/fifayaziyaret.jpg
1.bordeaux
2.barcelona
3.real madrid
http://img52.yfrog.com/img52/6467/fifayaziyaret.jpg
sinir stres ilaci sozluk. simdi diyeceksiniz ki seviyesiz bir sozluk, herkes kufur ediyor falan filan.
ya formati bu iste, rahatliyor insan bildigin, girin 3-5 kufur edin yazin birseyler. siz hic kufur etmiyor musunuz ki? arada bir geyik yapmak lazim, uludag formatindan uzaklasip, o formata da arada bir dalis yapmak bence super. ha orada 5-10 entry yazdiktan sonra buraya donup yazmaya alismak zaman almiyor degil.
(bkz: ben bunu yasadim)
ya formati bu iste, rahatliyor insan bildigin, girin 3-5 kufur edin yazin birseyler. siz hic kufur etmiyor musunuz ki? arada bir geyik yapmak lazim, uludag formatindan uzaklasip, o formata da arada bir dalis yapmak bence super. ha orada 5-10 entry yazdiktan sonra buraya donup yazmaya alismak zaman almiyor degil.
(bkz: ben bunu yasadim)
hadi hayirlisi. 1-1 cok iyi skor, insallah boyle biter...
ihtimali her gecen gun sifira yakinsayan olay.
bu nedir sayin seyirciler... alex cikti selcuk girdi. zaman mi gecirmeye calisiyorsun daum efendi...
(bkz: allah cezani versin daum)
bsg daum. kadikoyde 1-0 yeneriz, turu geceriz diye dusunuyosan yaziklar olsun sana!
(bkz: allah cezani versin daum)
bsg daum. kadikoyde 1-0 yeneriz, turu geceriz diye dusunuyosan yaziklar olsun sana!
semih'in nedir bu daum'dan cektigi be kardesim. kor musun lan daum nasil tahammul edebiliyorsun bu guiza'ya?