bugün

daha hızlı bir sözlük için içiyoruz zirvesi

Karanlıkta ve yasakani'nin düzenlemesiyle, hiç mi hiç aklımdan geçirmezken bir zirveye katılmayı, şen gidip pek şen dönülen, kaçak * *yazarların yokluğunun hiç mi hiç hissedilmediği bir bir zirve eylemi *olmuştur.

Kassandrasilah zoruyla sümsükleyerek ve dürtükleyerek getirdiğim hanfendi; tam bir neşe kaynağı, entelektüel ve cıvıltılı serçeler gibiydi.iki trakya havası attırıverecek gibiyken, yeri ve yeni dar geldi.

Sözlüğün devrim bekçilerinden, genç ;ama olgunluğuna, doluluğuna ve tatlı deliliğine tanışınca daha bir hayran kaldığım karanlıkta centilmen,sempatik ve kıpır kıpırdı.kuşak farkımızı hiç ama hiç hissetmedik.Yirmi yılı bulmaz,türkiye onu konuşacak, eminim

Yasakani muamma kalmaya devam etti. sfenks gibi hala gizemli, serin ve derin duran sevgili genç arkadaşımızı yıllar öncesinden görmüşlüğüm olduğunu anladım ayrıca.Bu arada akranı hemcinslerim için üzüldüm.*

Scarface Tam bir şekerleme.Her daim gülen gözleriyle tam bir sempati.Bir ara korkmadım desem yalan; çünkü yazılarındaki yanlışlar için uyaran yazarın ben olduğunu söktüğü an şehadet getirecektim ki bağışladı beni. *Ama can çıkmayınca huy çıkmıyor, bir ara bir de baktım ki konuşma yanlışını düzeltmekteyim. * Neyse ki masadaki bıçakla bir anatomi incelemesi yapmayı düşünemedi üzerimde.
(Anatomi dersi zayıf ellamm.)

Gothic EvilÇok sıcak , pek bir konuktu.Yoldan gelmişti.sevgisini de getirmişti ankara rüzgarıyla.Kafası ve gönlü dolu yazarı tanımak hoştu. Balık sevmediği için azıcık aç kaldı.Zaten kassandra ve ben silip süpürdük ne varsa.(Bu gençler pek bir mızmız.)
rurouni kenshini yeni tanıdık. açıkçası biraz kenarda kaldı ve galiba dinlemeyi yeğledi. e, susmak da bilgeliktir, Ama umuyorum sıkılmadı.

Ahh! Güzeldi velhasılı. Anı fotoğrafları, fasıl CD'si de fasıl rakı sponsorluğunda, çingene çalgıcılarla sunuldu. Çingeneler zamanıymış demek, bizim gönlümüz de çingene gönlüydü o akşam.