bugün

recep tayyip erdoğan ın şimon peres e verdiği ayar

tayyip bey'in vakti zamanında yahudilerden madalya aldığını öğrenmemizle su katılmış ve katılmamış tayyip aşıklarının düştüğü duruma patlayana kadar gülmeme neden olmuş olay...

2004'te abd yahudi kongresi ajc tarafından tayyip bey'in zat-ı devletlerine cesaret karakteri ödülü (Profiles of Courage) verilmiştir.

iki gündür burada bağırdık bağırdık kulaklarını tayyip kulağı, akıllarını tayyip aklı yapmış tayyibizm müritleri duymak dinlemek istemediler.

bu adamın yerel seçimler için türk dış politikasını pazarladığı ortaya çıkmıştır.

sakın kalkıp davos'taki tayyip rezaletini "atatürk" le karşılaştırmaya kalkmayınız.

uluslararası alanda, atatürk hiç bir zaman türk dış politikasını iç politika hedeflerine alet etmemiştir. çünkü o batı sisteminin sömürgeciliğini, emperyalizmi en başta reddetmiştir. kalkıp davos'ta mahalle kavgası çıkaran bop eşbaşkanını atatürk'le karşılaştırmak tarih fukaralığının göstergesidir. atatürk bütün dünyaya "manda ve himaye kabul olunamaz" diyebilmiştir. bugünse tayyip "ben ülkemi pazarlamakla mükellefim" diyen bir adamdır.

yahu gözünüz de mi kör? adam davos'tan bindi uçağa indi istanbul'a anında pankartlar, dövizler hazılanmış miting hazır. kalabalık hazır. tayyip davos'a giderken bunu yapmak için teşkilatı filan hazırlamış işte. yerel seçimlerde partisinin hava kaçıracağını anladı, gazze ile gazı doldurdu yine. millet de gaza geldi hani.

dış politika futbol maçı değildir. futbolcudan devlet adamı çıkartmaya çalışırsanız işte böyle garabetlerle karşılaşırsınız. başvekiliniz topu cama atar cam kırılır millet gol oldu sanır sokaklara dökülür.

bu işin aslının yerel seçim yatırımı olduğunu söyleyen bizleri israil'li katillerin avukatlığını yapmakla suçlayanlar aslında onların da geleceklerini savunduğumuzu belki bir gün anlayacaklardır.

abd ırak'ta 1,5 milyon müslüman keserken, ırzına geçerken neredeydi tayyibiniz? ırak zulmü için abd'nin türk toprakları üzerinden ırak'a girmesi tezkeresi, 1 mart tezkeresi geçsin diye tayyibiniz çırpınırken bunu reddettirmek için çırpınan her fırsatta küfrettiğiniz, antipatik bulduğunuz chp ve onun lideri deniz baykal'dır! israil ve abd'nin ortadoğu'da imparatorluk kurması projesi bop'un eş başkanı küfrettiğiniz bizler değiliz göklere çıkarttığınız tayyibinizdir! türkiye'yi paramparça gösteren haritalar chp genel merkezinden değil bop'un bürolarından çıkmaktadır. 1200 gazze'li ölünce seçimi hatırlayıp kükreyen tayyip, kuzey ırak'taki aşiret reisinie ses çıkaramamakta teröristin başına "sayın" demektedir. 30000 insanımızı katleden pkk'lı teröristler için "batı"nın emri ile af çıkartan bugün islam mücahidi saydığınız, türkiye'nin onurunu korudu dediğiniz tayyip erdoğan'dır.

hey yavrum hey! yeni atatürk, tayyip'e bakın hele.

atatürk yerinden kalksa acaba bu "çakmasına" nasıl bir tepki gösterirdi.

yeni atatürk'müş!!!

atatürk olmak mahalle kabadayılığı etmekle olmaz.

atatürk olmak için çok şey ister çook...

atatürk olmak için: "Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupadan nasihat almak, bütün işleri Avrupanın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupadan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. Tarihte, böyle bir olay yaratmaya kalkışanlar, zehirli sonuçlarla karşılaşmışlardır." diyebilecek yüreğiniz, aklınız, fikriniz olması gerekmektedir.

zehirli sonuçlarla karşı karşıyayız evet. milletimizin aklı fikri zehirlendi. muhtaç olduğumuz kudreti barındıran asil kan zehirlendi.

ne yaparsanız yapın, tayyibinizi nereye oturtursanız oturtun. ama sakın ola ki o'nu atatürk gibi bir liderle karşılaştırmaya kalkmayın. bu kadarına da tahammül edemeyiz. etmemeliyiz! türkiye'yi emperyalizmin kucağına "pazarlamış" biriyile emperyalizmi vatanın harim-i ismetinde boğmuş büyük bir insanın adı yanyana getirilemez.

herkes hesabını doğru yapsın.

yanlışı bağdat'tan döner...