bugün

behzat ç

tvde hikaye olarak anlatıldığında ıyy iğrençç diyenlerin gerçek hayatta işlerin çok farklı döndüğünü sandığı efsane dizidir. ivedik gibi bi' gerizekalı karaktere gülenler, sevenler behzat gibi bi' karakteri yeriyor. karakteri canlandıran erdal beşikçioğlu'nun oyunculuğuna kimsenin laf etmeye ne hakkı, ne de çapı var. adamın diğer rollerini, tiyatro performanslarını görüp de az biraz performans sanatlarından anlayıp bu herife sallayanlar taş olur amk.

özetle, hikayesi tamamen gerçek olan dizidir. orada dönen küfrün, hareketlerin, işleyişin birebir aynısına rastlıyoruz. daha geçen gün arkadaşın babası tamamen suçsuzken, şikayet üzerine kısma alındı. hiç alakası olmayan bi' polis gelip küfredip saydırmaya başladı adama. küfrüne kadar dizide gördüklerinizden farklı değil.

ayrıca emrah serbes'in senaristliği gibi bi' gerçek de var. adam gezi'den önce geziyi, patlamadan önce feto'yu çok da detaylıca işledi dizide/filmlerde.

hikayeyi tu kaka bulanlar, önce o karakterlerin yaşadıklarını yaşadıktan sonra kendi hallerinin ne olacağına bakmalı. hala düzgün ve cool çakması takılabiliyorlarsa, o zaman eleştirmelerinde haklı olurlar. sen daha sevgilinden ayrılınca amı götü dağıtıyorsun, adam kızını kaybetti lan! üstelik katil diğer kızı. üzerine sevdiği karısını öldürdüler.

sinirleem bozuldu amk.