bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Bugün onun doğumgünü. Bensiz 2. Kutlayisi. Çünkü biz ayrılalı 2 sene , 1 ay , 3 gün oldu. Ne yaparsan yap bazı şeyler unutulmuyor. Ne tesadüftür bilmiyorum ama dün telefonumun hafizasını bosaltirken telefonumun ücra köşelerinde kalan , programın kendisinin yedekleme yaptığı 3 videomuzu buldum. izlerken aglayamadim. Çünkü o kadar eglenmisiz ki tekrar o anı yaşayıp güldüm. Özeldi benim için. Her ne olursa olsun öyle kalacak. Ondan sonra hayatıma kimseyi alamadım. Denedim , birinden hoşlandığımı düşünmeye kendimi ikna edecek kadar uğraştım. Ama olmadı. Birinin elini tuttugum zaman ona ihanet edecekmiş gibi hissediyorum. Ayrıldığım için pişman değilim asla. Çünkü sonumuzun iyi olmayacağını biliyorum. Ama öyle de acıyor , böyle de aciyor. Sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var. En kötüsü de ikimizin de aynı durumda olması. insan böyle bir yükle ne kadar mutlu olabilirse o kadar mutluyum bende işte. Ömrün boyunca unutamayacagin birini sevmiş olmak. Seni seviyorum bal böceği ... Doğum günün kutlu olsun.