bugün

general mobile discovery

fiyatı uygun olabilir ama hem yazılımsal hem de donanımsal sorunu olan telefon. 2 sene önce 650 liraya aldım. ilk zamanlar basit bir telefon olduğu için teknoloji özürlüsü olan ben oldukça beğenmiştim. daha sonra erkenden kasmaya başladı (kasınca kullanılamaz hale geliyor illa soğumasını beklemeniz lazım) 650 liraya aldın olacak o kadar diye kendimi teselli ettim. sonra kendi kendine işlem yapmaya başladı n'olcak sana da aksiyon oluyor diye teselli ettim bu kez. sonrasında oyun yükleyeceğim tabi cihazımın çoğu uygulamaya uyumlu olmadığını öğrendim. benim gibi uyumsuz olması hoşuma gitmişti. sonra arkadaşlar "=" mesajı atınca reset atmaya başladı bu sorununda üstesinden telefonu güncelleyerek geldim. güncelleme şart sonuçta. daha sonra kilit açma tuşu bozuldu yeniden güncelleyerek bu sorunun da önüne geçtim. sonrasında şarj girişi sorun çıkardı garantiye göndersem 1 aydan aşağı gelmeyeceğini, bunun yanısıra kargo parası altında tamir parasını da çıkaracaklarını bildiğim için tanıdık bir telefoncuya tamir ettirip bu sorunu da hallettim.

ama artık tabiri caizse canıma tak etti. play storedan uygulama indiremiyorum ne yapsam da kime danışsam da bu sorunun üstesinden gelemedim. uygulamalar ne iniyor ne güncelleniyor. apk mirror sitesinden apk ile idare etmeye çalıştım fakat bu seferde WhatsApp gibi uygulamalar hata veriyor. Ayrıca her uygulamanın da apksı yok.

başta da dediğim gibi fiyat uygun ama sorunlar da ortada. alacaklara kesinlikle önermem. ben şu an markette çalışıyorum en kısa zamanda Sony'nin herhangi bir modelini satın alacağım.

bu arada bilen olduğunu sanmıyorum ama olur da sorunu çözmeyi bilen vardır diye mesaj kutumu bir süreliğine açıyorum. sevgiler.