bugün

turkcell superonline

10 yıl önce bugün http://www.speedtest.net/my-result/4751940786

şaka lan şaka daha demin test yaptım 1 mbps internetim var teşekkürler superonline.

bu aralar çoğu kişiyi arıyorlar, efendim işte 10 tl karşılığı hızınızı ve adil kullanım kotanızı iki katına çıkaralım diye. aman diyim yapmayın etmeyin. aradım benim hızımı eski haline döndürün dedim yok efendim yapamıyoruz edemiyoruz, iyi o zaman ben üyeliğimi iptal edeyim dedim taahhüdünüz var dediler ne kadar dedim onu bozmak, bi sessizlik oldu sonra biri ordan "800 tl falan de de vazgeçsin pezevenk" dedi herhalde ki bi sessizlik oldu.

2 saattir teknik destek almak için telefondayım kulağım yandı o derece. didem adında bi abla çıkıyor bla bla bla konuşuyor sizi teknik desteğe aktarıyorum diyor pat hat uzay boşluğuna düşüyor. yine arıyorum didem hanım çıkıyor diyorum bağlanamıyoruz hanımefendi? işte hatlarda yoğunluk varmış ta teknik desteğe telefon düşmüyormuş ta. nasıl bir yoğunluk varsa, hep aradığımda bu abla çıkıyor telefona. ya tüm call center'ı bu ablaya kitlemişler "arayan olursa yoğunluk var falan dersin" demişler ya da biz gerizekalıyız. 360p videoyu bırakın youtube'tan tek fotoğraflı dandik mp3leri bile dinleyemiyorsunuz.

amına koyım senin dedim kendi kendime, gecenin 3'ünde telefon santralleri çöken iss den internet kullanmaya çalışıyorsun. yarın ilk işim de bu piçleri tüketici mahkemesine vermek olacak.