bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

konuştuk. hatalarını anlamışsın, empati yapınca diğer hatanı da anlamışsın. gerçi hala çok umurunda olduğunu düşünmüyorum. keşke öyle olmasaymış ama önceki ilişkinden de sana iftira atılarak belanı bulmuşsun. hoş o iftiraları atanı sana o pislikleri yapanın kemiklerini kırmak gerek ama bunu sen istesen bile yapmam, ancak karşımda sana terbiyesizlik yapması lazım.
içimdekileri söyledim. bundan sonra seni asacak da değilim. kavga gürültü de ayrılmamıştık zaten. arkadaş olarak kalmamız en doğrusu. tabiki bundan sonra iyi arkadaşım olarak değil ancak normal bir arkadaşım olarak kalırsın.

hani cumhurbaşkanının fenomen olmuş bir tweeti var; "artık herkes evine dönmeli." diye. sen zaten kendin diyorsun "gamsızım" diye. sen evindesin en başından beri. ben öyle olamıyorum malesef. 2,5 aydır hayatımı zindan eden sensizlik, senin umursamaz tavrın, sana olan önceki kırgınlıklarım vs.. bunlar bitsin artık. artık ben de evime döneyim. olan olmuş, biten bitmiş. ben de artık önüme bakayım, bana daha çok değer veren beni daha çok umursayan insan var ise onu bulayım. yeni bir sene de başlıyor.

önce kendimi, sonra seni azad ediyorum. ve bundan sonrasında sana da dilerim ama öncelikle ben kendim için güzel günler diliyorum. geçmiş olsun.