bugün

fatih terim

her ne olursa olsun, şu ana kadar heykelinin dikilmemiş olması bile ayıp olan, türkiye' nin ve galatasaray' ın gelmiş geçmiş en büyük hocasıdır. hem milli takımla, hem de galatasaray la, türkiye' yi dünyaya tanıtmıştır.

bugün kaç tane türk hoca tanıyorsunuz; şu anda dünyanın en iyi teknik direktörü kabul ettiğiniz mourinho bile, fatih terim' den çok şey öğrendim diyor.

bugün kaç tane türk hoca tanıyorsunuz; inter sahasına gittiğinde, taraftarların ona sarılıp fotoğraf çektirdiği?

bugün kaç tane türk hoca tanıyorsunuz; avrupa şampiyonasında yarı final oynatan bütün dünyanın kendine hayran bıraktığı?

böyle bir hocayı telefonumu açmıyor gibi saçma bi sebepten; ya da real madrid' den 6 tane gol yedi diye bu takımdan kovamazsın. bu adam seni ve kulübünü dünyanın en iyi kulüpleri arasına sokan adam. bugün brezilya' da, romanya' da, afrika nın ücra bir köşesinde galatasaray forması giyiliorsa, bu fatih terim sayesindedir.

yönetim çuvallamıştır. kendi egosunu tatmin etmek, tek patron benim imajı vermek için fatih terim' e büyük saygısızlık etmişlerdir. ama gün gelecek, fatih terim de galatasaray' a başkan olacaktır. bunu da unutmayın. çünkü fatih terim galatasaray la yolunu ayıramaz. sizin gibi sırtını dönemez. kesinlikle bir faydası dokunması için başkanlığa da gelecektir. her ne olursa olsun. bizim için hala imparatorsun.

edit: ayrıca uğruna taraftarının böyle bir şey yaptığı teknik direktör var mıdır? http://www.youtube.com/watch?v=z_LDUKy18q0