bugün

yetkili sistemi

2 aylık süreçte yaşanan yetkili değişimi kuralı, bu ay geçersiz kalacaktır çünkü son 2 ayın en başarılı gammazları istatistiğinde yetkili olmayı hak edecek bir istatistiğe sahip kullanıcı bulunmamaktadır. en başarılı gammazlar listesinde aranan istatistiklere sahip üyeler, halen daha mevcut yetkililerimizin isimlerinden oluşmaktadır. bu sıralamada yetkililerin hemen ardından kendine yer bulan kullanıcılarımızın bizlere ulaşmalarını önermekteyiz. karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak, istatistikleri arttırabiliriz. istenen istatistik seviyesine ulaşan kullanıcıları yetkili yapmak içinse 2 aylık bir süreci zorunlu tutmayacağız.

yetkili alımı yapamamış olsak da 2 yetkili arkadaşımız aramızdan ayrılmıştır. kendilerine verdikleri emeklerden ötürü teşekkürü borç biliriz.

bugüne dek yetkili sistemiyle moonlight sonata ilgilendi ancak almış olduğu ''evlat ben yaşlandım, artık yavaş yavaş gençlerin önünü açmalıyız'' kararıyla bu işe veda etmiştir. iyi ya da kötü çok emek verdi, kendisine teşekkür ederiz. 2 yıl boyunca yetkililik yapmış bir kullanıcı olarak, bu vazifeyi üzerime almış bulunmaktayım. konuyla alakalı her türlü soru ya da sorunda bana ulaşabilirsiniz.