bugün

the sims 2

open for business paketiyle oynanması gereken simülasyon. (#11842457)önceki enrtryimin devamıdır. kızım çıtıpıtı ceren'i a plusla mezun ettikten sonra plusview şehrine taşındık. küçük ama güzel bir şehir burası. orta boy arsa üzerine imara açık küçük bir ev aldım kızıma. içini ucuz eşyalarla doldurup iş aramaya başladık. biraz birikmişimle minnacık "ne alırsan 1 simoleon" dükkanı satın aldım yavruma.

ucuz fiyat sayesinde sürümden kazandığımla büyüttüm işleri. gold rozete sahip robot üretebilen kızcağızı aldım işe. selvo adı verilen robot üretti. üretmez olaymış. gül gibi yavruma mekanik aletiyle woohoo üstüne woohoo yaptı. ahh dedim vahlar dedim. başıma eşarp bağlayıp ağıtlar eyledim. kızım kadın olmuştu artık. genç halinden milfe dönüştü. işler büyüyünce muhteşem bir iç dekarosyana sahip tek katlı bir ev inşa ettik yeniden. hoşgeldine gelen siyahi komşum evli ve çocuklu olmasına rağmen bizimki adamı baştan çıkarıp çocuk yaptı. adamı da kapıya koydu. kızım sen nasıl bir şey oldun böyle.

şimdi dükkanı da büyüttük piyanodan, mobilyalara, bahçe ürünlerine kadar yok yok. patlak karfur koydum adını. 6 tane personal çalıştırıyorum. onlar bile yetişemiyor müşteri yoğunluğuna. hele içlerinde genç bir delüğanlu var soyağacına baktım yetimmiş oğlan. anne baba ölmüş ne kardeşi ne akrabası var. kasiyer yaptım maaşınada zam. gold kasiyer rozeti edindi kendine arı gibi çalışıyor. böylede fukara babasıyım ben. altın network'ü de alınca şehrin en popüler işletmesi oldu tükan. her şeye bir yana dünya tatlısı torunum var lan sözlük. kızım ceren'in melez oğlu. adını behlül koydum keretanın. büyüyünce evin hizmetçisinden postacı kızına kadar kayacak alayına. nasıl tatlı velet. tüm servetimi torunuma bırakacam. kodaman dedeler gibi.