bugün

the sims 2

ek paketlerle birlikte saatlerinizi harcayabileceğiniz muhteşem oyun. üniversite, mevsim paketlerini kurunca daha da şenleniyor. şöyle ki genç bir kız oluşturup gönderdim okula. en güzel, paralı meslek ekonomi olduğu için bölüm tercihini bu yönde kullandım. tabi kızımız çıtıpıtı ceren alımlı kanı fokurdayan cinsten. ilk sene yurtta öpmediği erkek fingerdemediği delüğanlu kalmadı.

kızım derslerine bak dedikçe oralı bilem olmadım. eh sene sonu gelince d alıp oturdu bir ağlamalar bir üzüntüler. napıcam ben demeler. kızı kariyer gelecek korkusu sardı. fatmagül'ün abisi gibi teselli ettim yavrucağımı. anafenlere final dershanelerine yazdırdım paraları peçete gibi serpiştirdim önüne.

cep telefonunu aldım gitarını aldım. sağolsun o da bu emeklerime burs kazanarak cevap verdi. sonrasında durduramıyoruz kızımızı. finallerde a+ alıp dönem birinciliğiyle bitiriyor maşallah. baktım woohoo çekmiş canı. tamam dedim sana birini bulalım. tam hip hopçu kılıklı elemanı öptü pıt yanıbaşında çocuğun sevgilisi. önce çocuğa girişti bu hatun. tokat manyağa yaptı. sonra bizim kıza daldı. işte hayatının en büyük hatası bu oldu kızın. bizimkinin body özelliği full. bir güzel patakladı hatunu. şimdi çocukla çıkıyo arada bir eski sevgilisini dövüyor çocuğun. bir nevi hobi yapmış kendine. dersleri süper. son senesinde. bakalım mezun olacak yavrum. ekonomist olacak. ailenin akıl küpü.