bugün

limitless

Senaryosunda kopukluklar olan film.

--spoiler--

Birincisi Eddie'nin kayınbiraderini kim neden öldürmüştü? Bunu tahmin edebiliyoruz; ama film boyunca cevabı verilmiyor.

ikincisi Eddie bir cinayet işledi/ya da işledi mi? Hatırlamadığı 18 saat boyunca ne oldu? Sabah olduğunda topallıyordu ve eli yaralıydı. Bunun da açıklaması yapılmadı. En azından flashback yapılabilirdi.

Üçüncüsü ise konuştuğu laboranta 6 ayda bu işi bitirirsen 2 milyon dolar vereceğim demişti. Laborant bu işi bitirdi mi? Yapabildi mi? Haberimiz yok?

Peki kargoyla gelen uzuvlar? Onlar neydi o öyle ya? Ne gerek vardı filme böyle bir atraksiyon koymaya? Bunun da açıklaması yoktu. Daha sonra Eddie'nin kasasının içinden çıktılar. Amacı neydi ve niye kasaya konmuştu? Bilen beri gelsin.

Film boyunca Eddie'nin peşinden koşan adamın rakibinin fedaisi olduğunu anladık. Adam ölünce kovalamaca da son buluyordu. Adam nzt bulamadığı için ölmüştü. Ama eddie onun gibi davranmayıp kendi laboratuvarını açtı, kendisi için ilaç ürettirdi. Madem öyle, ölen iş adamının o kadar parası yok muydu ki kendi laboratuvarını kuramadı?

Son olarak film bittiğinde kız arkadaşıyla olan ilişkisi ne durumdaydı? en son "umarım kurtulursun" diyordu kız. Ee, sonra? barıştılar mı? bunu da bilmiyoruz.

--spoiler--

Her şey bir yana Bradley Cooper isimli âşık olunası oyuncuyu bize tanıttığı için izlenesi bir filmdir (bkz: bradley cooper).