bugün

filmden önce gösterilen reklamlara gülmek

eminim ki * evde yalnızken izlediğinde hiç gülmeyen ama sinemada izlediğinde gülen ve neden güldüğü her zaman merak uyandıran insan modelidir.

uzun ve zorlu bir araştırma süreci sonucunda:

"ee tabi kişi sosyal bir ortamda bulunmakta, kim bilir daha önce son kez ne kadar zaman önce sinemaya gidilmiş, arkadaşlar falan var, uzun zamandır görüşmemişler ve her zaman gördükleri reklam sanki o an, o insanla birlikte ilk kez görülüyormuş gibi algılanıyor.

ayrıca sosyalliğin zirvesine vurulması gerektiği düşünülüyor. böyle düşündükçe insanın içi kıpır kıpır oluyor tabi, sinamaya gelinmiş, arkadaşları var yanında falan, insan seviniyor doğal olarak ve bunu dışa vurmak arkadaşlarıyla birlikte olmaktan ne kadar mutlu olduğunu; hem onlara belli etmek ve ne kadar neşeli ve eğlenceli bir insan olduğunu kanıtlayarak ileride yine birlikte sinemaya gitmeyi garantilemek, hem de yalnız başına sinemaya gelmiş ve tek başına olduğu için reklamlara gülmeyen insanlara nispet yapmak için, her şeye gülesi kahkahalar atası geliyor insanın değil mi ama... şu insan denen varlık ne ilginç birşey yahu..." diyesi ve kahkahalar atarak gülmesi geliyor insanın. *