bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı71
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız17
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9

entry'ler (14)
https://www.youtube.com/watch?v=O9lMlB3l-Fg güneşin yalnızca Türkiyede olduğunu zanneden tiplerin reklamıdır.
(bkz: ziraat bankasının yerli ve milli reklamı) ülkeyi terketmeyelim diye yalvarırken senin başına gelmesi gayet normal bir olay. Dağına dön kıro
Hayatının en güzel yıllarını bunların tımarhanelerinde geçirmiş birisi olarak yetmez ama evet diyorum. Hatta bir ateist olarak devamı gelirse şayet oyumu tayibe veririm. Yeter ki tüm yurtlarını yıksın bunların.
Genelevde çalışan kadından farkı olmayan kadındır. ikisi de ekmek parasını çıkartıyor sonuçta.
Banyoda hacı şakir kullanılması kadar büyük bir günah değildir. Sevabına tıraş edilen dededir. (bkz: banyoda hacı şakir kullanmak)
Asıl sorulması gereken "yuvarlak dünyada Kıble nasıl tutturulur" sorusuyla alakası olmayandır.
Kuzeyin karanlıklarından gelen bu ak gezen sürüsü için rutin bir olaydır. Zaten politika başkalarını ezme sanatıdır.
bizzat benim dedemdir kendisi. 80 yaşından sonra ruslara dadandığı için kendisine "utanıyor musun bu yaşta" diyenlere "dedelerimizin intikamını alıyorum" demiştir. helal olsun sana dedeciğim.
Bizzat benim dedemdir kendisi. 80 yaşından sonra Ruslara dadandığı için kendisine "utanıyor musun bu yaşta" diyenlere "dedelerimizin intikamını alıyorum" demiştir. Helal olsun sana dedeciğim. (bkz: Eyüp Köycü)
Devlete aşık olduğu için hayatı hep bacak omuza pozisyonunda geçiren yüce Türk milletine armağan olsundur.
Yüzde doksan dokuzu müslüman olan bir ülkede müslüman olan amcasının türbanlı bacımıza yaptıkları sonucunda türbanlı bacımızın allahım sana geliyorum demesi hadisesidir. Ulan biz yapsak şu kafirlerin, dinsiz cehennem odunlarının yaptığına bak diye cami duvarlarına afiş asardılar. işte müslüman, işte islam ahlakı.
Orkid'in yapmış olduğu muhteşem güzelliktir. Helal olsun sana Orkid. Bundan sonra ben de orkid alıp kızlara hediye edeceğim. Markette korka korka, saklaya saklaya Ped alan dişi çomarlardan nefret ediyorum.
Diğer tüm hocalar gibi moron olan hocadır. Eşekler ne giyerler? Hadi diyelim eşekler hiçbir şey giymezler, hep çıplaktırlar ve hoca da diyor ki eşeklere benzemeyin. E o zaman bu eşekleri hangi eşoğlu eşek böyle çıplak ve aşağılık olarak yarattı? Böyle çirkin bir eseri hangi beceriksiz ortaya koydu? (bkz: DinsizMucahit)