bugün
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları14
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14

entry'ler (231)
öncelikle şahin k'dan sex dersleri videolu anlatımı youtube'den izlemesi gereken kişidir. "ne canlar yakmıştır bu adam " diyebilmelidir. yoksa başına geleceklerden kimse sorumlu değildir.
dikkate bile değmeyecek davranıştır. sinek küçüktür, ama mide bulandırır.
gereksiz bir insandır. 8 oktav sesin varsa arkadaş, 8'ini de kullanmak zorunda değilsin ki.
aynı zamanda kendisini marjinal sanan bir insan evladıdır. son albüm kapağında görüldüğü gibi. bunu ajdar yapsaydı tepkiniz nasıl olacaktı acaba.
efendim kısacası ilah kabul edilecek bir insan değildir.
gereksiz bir insandır. 8 oktav sesin varsa arkadaş, 8'ini de kullanmak zorunda değilsin ki.
aynı zamanda kendisini marjinal sanan bir insan evladıdır. son albüm kapağında görüldüğü gibi. bunu ajdar yapsaydı tepkiniz nasıl olacaktı acaba.
efendim kısacası ilah kabul edilecek bir insan değildir.
içinde bulunduğumuz konumdan dolayı ister mutlu, ister mutsuz olup, üç sözcükle oluşturduğumuz cümleyi söyleyebilmektir.
akp iktidarının işsizlik sorununa bir çare bulmak için geliştirdiği yöntemin, sayısal versiyonudur. Şimdilik planları işliyor büyük ölçüde. Bakalım mezun verince bu üniversiteler bu kadar kolay bir çare bulabilecekler mi kendilerine.
doğukan ev arkadaşı olan ruhiye sorar.
-ruhi saçlarım çok mu kötü la.kestireyim mi?
ruhi elini kavanoz açarmışçasına çevirerek kestirsen daha iyi olur imajı verir.doğukan aynaya bakıp geldikten sonra;
-önlerden mi kestireyim?
ruhi;
-önder kim la?
.............
-ruhi saçlarım çok mu kötü la.kestireyim mi?
ruhi elini kavanoz açarmışçasına çevirerek kestirsen daha iyi olur imajı verir.doğukan aynaya bakıp geldikten sonra;
-önlerden mi kestireyim?
ruhi;
-önder kim la?
.............
yeni bir faşizm örneğidir.progressive metal haricinde tercih etmediğim müzik türüdür.
esasında rock müzik bir baş kaldırının örneği olsa da, metal kolu hiç de baş kaldırıya örnek değildir efendim.içerisinde faşist duygular besleyen insanların düşüncelerini dışa vuramadıkları zaman, kendilerini iyi hissetmek için kullandıkları bir araçtır nitekim.
esasında rock müzik bir baş kaldırının örneği olsa da, metal kolu hiç de baş kaldırıya örnek değildir efendim.içerisinde faşist duygular besleyen insanların düşüncelerini dışa vuramadıkları zaman, kendilerini iyi hissetmek için kullandıkları bir araçtır nitekim.
Yağmur altında kaldıktan sonra, sırılsıklam olan çocuğun annesi;
-Ne o lan, ıslanmışsın sklmiş çakal gibi?
çakallar skildikten sonra nası ıslanır bilinmez...
-Ne o lan, ıslanmışsın sklmiş çakal gibi?
çakallar skildikten sonra nası ıslanır bilinmez...
zaten herşey ağza alınmaz ki efendim.seçici olmak gereklidir.doğru bir hamledir.
onlar pis, kaka, (ööö..) insanlardır.hepsini öğretmene söyleyeceğimdir.
saba tümer olmadığı kesindir.
sınav haftası yaklaşırken, öğrenci günler öncesinden:
-beşde çalışcam.(1 dk geçer)
-ya tamam yemekten sonra kesin çalışcam.(yine bir müddet zaman geçer)
-ya abi gece yarısından sonra çalışcam.(muhabbet sohbet)
-amaaan.erkenden kalkar çalışırım.(hiç bir zaman erken kalkılmaz)
sınavdan bir gün önce:
-abi deli gibi çalışmam lazım(saat gece yarısına yaklaşır)
derse başladıktan 15 dk sonra:
-çok yoruldum!!??
sonuç:
sıçtın mavisi...
-beşde çalışcam.(1 dk geçer)
-ya tamam yemekten sonra kesin çalışcam.(yine bir müddet zaman geçer)
-ya abi gece yarısından sonra çalışcam.(muhabbet sohbet)
-amaaan.erkenden kalkar çalışırım.(hiç bir zaman erken kalkılmaz)
sınavdan bir gün önce:
-abi deli gibi çalışmam lazım(saat gece yarısına yaklaşır)
derse başladıktan 15 dk sonra:
-çok yoruldum!!??
sonuç:
sıçtın mavisi...
bu fiili gerçekleştiren insanlar, gene olarak marlboro paketini de altına almak suretiyle, bir türlü anlayamadığım bir tutuş tarzıyla, herkese göstermek için bir ton zahmete girerler.gel gör ki; karınları açlıktan guruldamaktadır.
çok lezzetli olmasına rağmen, içerisindeki çikolatanın yenildiğinde hiç bir orgazm belirtisi oluşturmaması beni hayal kırıklığına uğratmıştır.
el feneri virtüözü meslektaşımdır.
her yeni bir gün daha geçtiğinde, internet ve ağ kullanımı artmakta ve buna bağlı olarak bilgisayarlar alınmaktadır. tabi bilgisayarlar da işletim sistemsiz çalışmıyor ki efendim.
asıl önemli olan konu şu. devlet dairelerinde e-devlet sisteminin getirilmesi, hem çalışanlar açısından, hem de halk açısından büyük kazanç. en önemlisi de zamandan kazançtır. fakat devletimiz özgür yazılım olarak kullanılan, açık kaynak kodlu linux işletim sistemini hala bilgisayarlarına entegre etmiş durumda değil. windows'a para yığmaya devam etmektedir.
halbuki linux'un içinde microsoft'un ayrıca parayla sattığı office programları da bulunmakta. hem de ücret talep etmeden.
öncelikle devletimizin bu yükten kurtulması gerekmektedir.
gelelim kişisel boyutuna. linux kullanmak windows'tan sonra pek alışılagelmiş birşey değil. fakat bir öğrenci için, özellikle teknik alanda okuyan bir öğrenci için, tartışılmaz bir laboratuar. kişisel olarak da çok verimli olarak kullanabileceğimiz bir işletim sistemidir linux.fakat kişisel anlamda oturması biraz zaman alabilmekte.
asıl önemli olan konu şu. devlet dairelerinde e-devlet sisteminin getirilmesi, hem çalışanlar açısından, hem de halk açısından büyük kazanç. en önemlisi de zamandan kazançtır. fakat devletimiz özgür yazılım olarak kullanılan, açık kaynak kodlu linux işletim sistemini hala bilgisayarlarına entegre etmiş durumda değil. windows'a para yığmaya devam etmektedir.
halbuki linux'un içinde microsoft'un ayrıca parayla sattığı office programları da bulunmakta. hem de ücret talep etmeden.
öncelikle devletimizin bu yükten kurtulması gerekmektedir.
gelelim kişisel boyutuna. linux kullanmak windows'tan sonra pek alışılagelmiş birşey değil. fakat bir öğrenci için, özellikle teknik alanda okuyan bir öğrenci için, tartışılmaz bir laboratuar. kişisel olarak da çok verimli olarak kullanabileceğimiz bir işletim sistemidir linux.fakat kişisel anlamda oturması biraz zaman alabilmekte.