bugün
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı68
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız16
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi15
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9

entry'ler (2213)
geçtiğimiz günlerde canlı yayında tanıtım yapmak isterken saçmalamışlardır,
http://www.youtube.com/watch?v=37Upzn2tqX0
http://www.youtube.com/watch?v=37Upzn2tqX0
1960 yılında memleketin her bir üreten işleyen işe yarayan değer kazanan yerinin kapatılmaya çalışılması, amerikanın ortadoğu projeleri ile adnan menderesi kullanmasına karşı ordu'nun amerikanın emperyalizmine karşı yaptığı darbedir... başarılı olmuştur elbette, adnan menderes'in bu ülkeye verdiği zararlar tartışılamaz bile, idamı doğru bir karardır demiyorum tabi, ancak vatana ihanet suçundan cezalandırılmıştır.
örnek vermek gerekirse, eskişehir üçak fabrikamız kurulduğu 1924 yılından adnan menderes döneminden kapatılana dek1 yüzün üzerinden uçak üretmiş, ancak nedensiz yere kapatılmış ve sahip olduğu tüm demirbaşlar dağıtılmıştır. yani 1920 lerde uçak üreten bizler şuanda izmir kemalpaşa bisiklet ve motorsiklet üretmekten ileri gidememekteyiz bu amerikan uşağı sayesinde.
27 mayıs 1960 ihtilali amerikaya karşı yapılmış amerikayı adeta göt etmiş bir ihtilaldir, 1980 ihtilali ise amerika tarafından türkiyede sosyalizmin ve adaletin gelişmemesi tarafından yaptırılmış, günümüzde gördüğümüz gibi ne yazık ki başarılı olmuştur.
(bkz: 1960 ihtilali)
örnek vermek gerekirse, eskişehir üçak fabrikamız kurulduğu 1924 yılından adnan menderes döneminden kapatılana dek1 yüzün üzerinden uçak üretmiş, ancak nedensiz yere kapatılmış ve sahip olduğu tüm demirbaşlar dağıtılmıştır. yani 1920 lerde uçak üreten bizler şuanda izmir kemalpaşa bisiklet ve motorsiklet üretmekten ileri gidememekteyiz bu amerikan uşağı sayesinde.
27 mayıs 1960 ihtilali amerikaya karşı yapılmış amerikayı adeta göt etmiş bir ihtilaldir, 1980 ihtilali ise amerika tarafından türkiyede sosyalizmin ve adaletin gelişmemesi tarafından yaptırılmış, günümüzde gördüğümüz gibi ne yazık ki başarılı olmuştur.
(bkz: 1960 ihtilali)
saçma yasak, 4. murat yasaklarından farkı yok.
benim sigarayı meşrulaştırma niyetim yok, elbette zararlıdır ve keşke kimse içmese, ancak sen milletin evinin içinde kapısının arkasında yaptıklarına karışamazsın, anayasal haklara aykırı.
benim sigarayı meşrulaştırma niyetim yok, elbette zararlıdır ve keşke kimse içmese, ancak sen milletin evinin içinde kapısının arkasında yaptıklarına karışamazsın, anayasal haklara aykırı.
hiçbir ticaretle uğraşmayan tuzu kuru adamlara göre laftır...
evet 2012 de kriz çıkmadı zaten kriz çıkmaz bir anda patlak verir, ve 2012'ye biz zaten kriz ortamında girdik, koskoca 1 yıl kriz ortamında geçti; altın dolar ve euro aldı yürüdü, benzin fiyatları tavan yaptı. 2012 krizle geçmiştir ve 2013 e sırtımızda bu krizin ağır yükü ile gireceğiz.
evet 2012 de kriz çıkmadı zaten kriz çıkmaz bir anda patlak verir, ve 2012'ye biz zaten kriz ortamında girdik, koskoca 1 yıl kriz ortamında geçti; altın dolar ve euro aldı yürüdü, benzin fiyatları tavan yaptı. 2012 krizle geçmiştir ve 2013 e sırtımızda bu krizin ağır yükü ile gireceğiz.
yaptığı katliam neticesinde, kime neyin hesabını nasıl vereceğini bilmeyen orospu çocuğudur.
götüne tekmenin kralının basılması gereken orospunun son çıkardığı piç kurusudur başkada bir bok değildir.
bunu atıcan ıraktan dışarı bak bakalım be yapacak, çünkü böyle kavatlardan terörist bile olmaz, ne bok yer bilmiyorum ormanlarda artık ayılara mı verir, orangutanları mı yalar ne yaparsa yapar... yada gider pkk kampına orda gerilla(!) abilerine karılık yapar, arkadan vurdurur yavaş yavaş...
bunu atıcan ıraktan dışarı bak bakalım be yapacak, çünkü böyle kavatlardan terörist bile olmaz, ne bok yer bilmiyorum ormanlarda artık ayılara mı verir, orangutanları mı yalar ne yaparsa yapar... yada gider pkk kampına orda gerilla(!) abilerine karılık yapar, arkadan vurdurur yavaş yavaş...
dün kanal 7 de program yapacağını öğrendiğim, paranın gücüne yenil düşmüş tiyatroculardan, aslında şu akp işi iyi oldu kimin ne olduğunu öğrendik...
şimdi akpliler kızmasın sakın, ama bu adam daha önce başka birşeydi şimdi başka birşey benim kızdığım ortadaki dönekliktir... yazıktır.
şimdi akpliler kızmasın sakın, ama bu adam daha önce başka birşeydi şimdi başka birşey benim kızdığım ortadaki dönekliktir... yazıktır.
http://www.youtube.com/watch?v=bgzrK_pYo4Q
her zaman söylemişimdir, çok iyi göbek atar bu kardeşimiz...
Düğünlerde halayların en başında yer alır.
her zaman söylemişimdir, çok iyi göbek atar bu kardeşimiz...
Düğünlerde halayların en başında yer alır.
akp müridlerinin devletin malı olan herşeyi akpnin sanması ve metrolara sahiplenmesi durumudur.
herkesin ortak vergileri ile alınan veya yapılan mallar devletin malıdır ve halkın refahı için kullanılır.
herkesin ortak vergileri ile alınan veya yapılan mallar devletin malıdır ve halkın refahı için kullanılır.
akpye oy veren insanların demokrasi anlayışının bir göstergesi olacak konu. daha sosyal devletin ne olduğunu bilmeyen cunhuriyet ve demokrasiden bir haber hıyarın söylemidir. Acaba bu aralar üniversitelerde neler öğretiyorlar bu çocuklara nasıl olduda bu kadar sığ oldular anlaşılmaz...
oğlum evladım ciğerim, kime oy verirsen ver nufus kağıdın olduğu sürece bu ülke sana bakmak ve hizmet vermekle mükellef. ayrıca vergi vermesen bile bu böyle, gidersin parkta oturur caddede yürür hastaneye gidersin...
ama o kadar ahmaksınız ki devletin verdiği kamu hizmetini akp hizmeti zannediyorsunuz, sanki recep tayyip kendi maaşından harcıyor, herkesin vergisinden, aldısında harcanıyor bu paralar...Tabi sen bunu düşünemezsin, sperm az gelmiş sanırım...
oğlum evladım ciğerim, kime oy verirsen ver nufus kağıdın olduğu sürece bu ülke sana bakmak ve hizmet vermekle mükellef. ayrıca vergi vermesen bile bu böyle, gidersin parkta oturur caddede yürür hastaneye gidersin...
ama o kadar ahmaksınız ki devletin verdiği kamu hizmetini akp hizmeti zannediyorsunuz, sanki recep tayyip kendi maaşından harcıyor, herkesin vergisinden, aldısında harcanıyor bu paralar...Tabi sen bunu düşünemezsin, sperm az gelmiş sanırım...
yanlış bilgidir.
islam dininde oruç tutarken uyunmaz falan diye birşey yoktur. ayrıca hadislerde oruçlunun uykusu ibadetidir denir.
islam dininde oruç tutarken uyunmaz falan diye birşey yoktur. ayrıca hadislerde oruçlunun uykusu ibadetidir denir.
bmw x5 çünkü polat alemdar bu arabaya binmektedir, ayrıca kendisi cibicibicis marka tıraş bıçağı kullanır...
benzer vaka geçtiğimiz günlerde haberlere konu olmuştur ama bu daha beterdir, çünkü bir dayı öz yeğenine tecevüz etmiş ve hamile bırakmıştır... olayın kahramanı olan dayı doğuludur tabi.
klavye delikanlısı pkklı!