bugün
- true'nun ölmesi11
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- çocukluk travmaları16
- rakının berbat bir içki olması28
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- anın görüntüsü16
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (75)
Gakatasaray da ki son 2 sezonu leş olan, nice de kadroya giremeyen ve para için katar'a gidip Bülent uygun'un yeni topçusu olan, top tepici.
Köylüsüyle şehirlisiyle yaşanılacak en güzel şehirdir. Yıllık izin dolayısıyla uzak kaldığım, yarın geri dönüş yapacağım güzelim şehrim.
Kan alırlar. G3 ün üzerinde ki tek bir parça kayıp diye mahkemelik olanlar var.
Edit: askerlik yaptığın yere göre terhise 1 hafta kala nöbetten düşersin, nöbetten sişünce silahını da teslim etmiş olursun.
Edit: askerlik yaptığın yere göre terhise 1 hafta kala nöbetten düşersin, nöbetten sişünce silahını da teslim etmiş olursun.
Gökhan tepe - zor gelir
teknik direktörü Türkçe bilmeyen büyük takımın teknik direktörüyle kıyasıya yarışır.
olsa da sevinsek.
ayarlarım kısmı çalışmayan tasarımdır. ne chrome da ne explorer da ne de firefox da.
buram buram kalite kokan, senaryosu ezel'in bayan senaristi olan pınar bulut'a ait olan, şukela dizi! perşembe günlerine anlam katmıştır. bu kalitede devam edeceğinden gram şüphem yok. * *
sonsuza kadar kendini sevemessin, bu sevginin doğasına aykırı, hemen birini sevmeli ve seni mahvetmesine izin vermelisin.
biri çıksa nihat özdemir'e özet geç dese ne güzel olur.
sempatik, güzel.
wilma elles her türlü döver.
yeter artık, gına geldi arkadaşlar atıp tutuyoruz arda hakkında. arda bu takımın çocuğu, başka bir takımın değil. o hayallerinin peşinden gitmek istedi -tıpkı bizler gibi-. hayallerinin peşinden gitti diye kimse arda'yı suçlayamaz.. bu konuda adım kadar eminim ki galatasaray'ı seviyorum diyen bir çok kişiden daha fazla galatasaraylıdır.. tek sorunu biraz fazla konuşuyor, o da onun yaşında bir futbolcu için normaldir, belki onun arkadaşları konuşmuyor olabilir ama o göz önünde olmayı seviyordur, buna kimse karışamaz..
o da bizim gibi galatasaraylı ve istediği yorumu yapmak hakkı var... neye takılıyorsunuz ? neyi garipsiyorsunuz bu kadar?
neymiş efendim bu takım demiş şu takım demiş, zart demiş zurt demiş. diye bilir, bizde sevdiğimiz şeyler için bu, şu demiyormuyuz? diyoruz.. ee neyin nesidir bu kadar uzayan? arda değil mi her fırsatta galatasaray'ı ne kadar çok sevdiğini? ve bu kadar çok sevdiği gönül verdiği ve senelerde hizmet ettiği "takımı" hakkında konuşurken bize mi soracak?
o * bu takımın * çocuğu... ve lütfen kimseyi gaza getirip, bi heyecanla içimizde kin büyütmeyelim arda'ya karşı.. daha 2 saat önce galatasaray için söylediği ve senelerce söylediği şeyleri internetten araştırıp bulabilirsiniz... bu çocuk tepeden tırnağa galatasaray 'dır... galatasarayımızın onda ki yerini görün... arda bu takımın değeridir, harcamadan önce 2 defa düşünün...
o da bizim gibi galatasaraylı ve istediği yorumu yapmak hakkı var... neye takılıyorsunuz ? neyi garipsiyorsunuz bu kadar?
neymiş efendim bu takım demiş şu takım demiş, zart demiş zurt demiş. diye bilir, bizde sevdiğimiz şeyler için bu, şu demiyormuyuz? diyoruz.. ee neyin nesidir bu kadar uzayan? arda değil mi her fırsatta galatasaray'ı ne kadar çok sevdiğini? ve bu kadar çok sevdiği gönül verdiği ve senelerde hizmet ettiği "takımı" hakkında konuşurken bize mi soracak?
o * bu takımın * çocuğu... ve lütfen kimseyi gaza getirip, bi heyecanla içimizde kin büyütmeyelim arda'ya karşı.. daha 2 saat önce galatasaray için söylediği ve senelerce söylediği şeyleri internetten araştırıp bulabilirsiniz... bu çocuk tepeden tırnağa galatasaray 'dır... galatasarayımızın onda ki yerini görün... arda bu takımın değeridir, harcamadan önce 2 defa düşünün...
elmander ve 4 olur.
hamza'nın hareketi elmander'e. topa müdahalesi yok ve melo penaltıdan golü yazar.
çok iyi oynamamıza rağmen skor 2-0. mabiala 2. sarıdan kırmızı gördü. 2 kartta haklı