bugün

iyi de sen geneleştirmisin lütfen genelemeden konuş yoksa güzel şeyler olmaz.
Edebi kokar , edebiyattan bir parça yutmuş gibi.....
Uuuu kim kızdırdı bunu

Editcik:editlemeden olmaz klasik kızlardan olmasaydın keşkem
Koy resmini çek kendine sonra da çığlığı bas
K.bakma az bile yapmışlar bacım.
Abla öyle bi saymış ki geriye erkek kalmadı amk. 1.60 boyla beyaz atlı prens arıyor bunlar herhalde.
(bkz: #30796030)

feminiklerin kendini bir bok sanıp laf ettiği erkeklerdir.

şuraya bir fotoğraf atsın, insana benziyorsa sözlüğü bırakacağım amk. yine ilk gün verdiği biri sikip atmış bunu bir tarafa. gelmiş burada ağlıyor.
Lavinya hanım siz s' edin bu barzolari , sakinleşin lütfen. Bunlar putin ın bindiği ayıdan farksız lavinyacigim.
Tabi hepsi bir değil aralarında prezentabl olanları yok mu? Elbet var lavinyamm.. Ehehe.
Hepsi edepsiz değildir. Aralarında ak partili, dininde imaninda yazarlar da vardır.
(bkz: ben)
Diğerlerini aşağılayarak kendini yüceltendir. Tıpkı bu başlık altında yazılanlar gibi.
yazar olalı 3 gün olmuş sözlük erkeklerinin çoğu lölölö diyebilecek yetkinliğe erişebilmiş.

az sakin ve seçici olsaydın böyle kendini parçalamana gerek kalmazdı kanımca.

ayrıca burası sözlük bacım.

amacın sözlüğü sözlük olarak kullanmaksa buradaki şahıslara kadın - erkek olarak değil de "yazar" olarak yaklaşmalısın.

ha yok ben avcıyım, gözüm kapalı tarar vurduğumu indiririm diyorsan, araya ayı da girer dayı da.

ağlamayacaksın.
abaza çok ve geneli liseli sanırım .
kime ne zararımız olmuş
birilerinemi yürümüşüz
kimin tavuğuna kışt demişiz
ortalığımı bulandırmışız.
Her gün sol frame'de kadına tecavüzle ilgili bin bir başlık açıp bunu savunan insanlara sapık diyince entrylerim silik yiyor.
Yazık ya gerçekten ne kadar boş ve gereksiz kişilik varsa burada, övüne övüne birlikte olduğu kızları anlatan erkeklerin cinsel başlıklar açması bu kadar normal karşılanırken eleştirildikleri an mod abilerine entry sildirmek için yalvarması üzücü..
Tanım: aralarında iyilerin de olduğu sözlük erkekleridir.
heey dostum (bkz: bloody crescent) biz daha da kırgınız.

biz sözlük erkekleri -kendi kuşağım için konuşuyorum- sıkışıp kalmış nesiliz. hala tombik, yakan top gibi oyunlar peşinde koşmaktayken aniden çükümüzün farkına vardık. sonrası malum.

burda kırgın olman gereken esasında bizleriz, aile bireylerimiz değil. onların hiç ama hiçbir suçu yok.

bize göster amcana pipini, oohh sallansın sallansın diye muhabbetler yapmadılar. lütfen.
Çoğu küçük penislidir.
(bkz: nakkas i imge)

Nerden biliyosun lan?

Özelinizi paylaşmayın lütfen.
çoğunun memesi benimkinden büyüktür. asosyal bebeler.
lütfen Kezbanların beğeneceği tipte olanlar profil fotoğrafı yapsın. tabi sözlük kızları da kamillerin beğeneceği türden.

tanım : iki eli koklu bacağı ve gözü olan insan şeysi.
genelleme yapılmadan değerlendirilmesi gereken erkeklerdir. hepsi ergen hepsi kadın düşürmek için burada olmayabilir. ayrıca tipler de kime göre iyi kime göre kötü?
her gün sokakta, okulda, iş yerinde insan içine karıştığı tipten sözlüğe gelince niye utansın adam iki tane yarım akıllı beğenmeyecek diye?

beğenmiyorsan didikleme milletin profilini, aranma sen de.

laf soktum.
(bkz: Çok da sikimizde)
Sözlük erkekleri başlığı altındaki tek entry nin hera tarafından yazılması şüpheleri bir kat daha arttırdı.
Yoo hepsi sorunlu manyak değil. En azından benim tanıdıklarım değil.
Ben sorunlu manyağım, ama malum şahısla bir ilgim yok.
sorunlu bir manyakmışım bende yazara göre. sonuçta genelleme, genellemedir. istisnalar hariç dahi dememiş.
sayın yazar, ne manyaklığımı gördün söyler misin? *
hepsi abazan hepsi sorunlu.
sakin diyoruz, sırayla, yavaş yavaş diyoruz ama kafa basmıyor ki.
bakın nasıl bağırtıyorsunuz.
(bkz: hayvan gibi şi yapıyosunuz).
yine birilerinin üstünden geçmiş topluluktur.