bugün

/
3
Şüphesiz ki 11. nesil yeni yazar. ben bunu bir yerden anımsıyorum. hmm premses falan. bence protez sanayici'nin yeni nicki bu. evet.
güldüren nicktir. lan gitmeden prensesli nick alacam demişti bir tane abuk sabuk prenses gibi olucam harun abi olucam kızlarla makyaj muhabbeti yapacam demişti çok gülmüştüm harbi yapmış ya la. evet.
kafayı yemiş lan bu adam. bir yıldır farklı farklı nickler amk.
Heinrich von kleist tarafından övülmüş, en iyi demirciler tarafından dövülmüş, deha ve ulviyet ile yoğrulmuş; 11. Nesil sir Premses yazar. Hoş buldum.
habire hesap silip tekrar açan bipolar, rahatsız yazarımsı.
(bkz: amoralist filozof)
(bkz: marcus amoralistis ponchirikos)
(bkz: friedrich marcus allofron)
görsel
Tövbeler tövbesi ayol.

Sen ne yapıyon yiğidişkom.*
Hoş gelmiş eşcinsel yazar eksiğini doldurması gereken yazar.
özür mesajı atıyor bir de salak.
köhnə və qiymətli bir yazıçısı xatırladır.

xoş gəlmiş.
Aşkımdır.
Toto, yanlış anladın. Sadece sen varsın.
görsel
(#35517095)

Bilim metafizik olan konuları metafizik olmaktan çıkararak aydınlatır. Göremediğimiz veya algılanamayan şeylerin dahi varlığını kabul eder fizik. Bunu yasalarla kanıtlarlar.

Yani bilimsel bilgi bu yüzden dinin metafizik kısmını yalanlar. Daha doğrusu buna ihtiyacı yok zaten din bu metafizik olguları kanıtlayamaz. He tabi birde bu kişilerin şöyle komik savunmaları vardır işte bir şeyin var olmadığını söyleyeceksen tüm evrende her gezegende her yerde arayacaksın.

O açıdan bakarsak her şey var uçan bir atın olmadığını birisi bana kanıtlayabilir mi ? Belki x noktasında böyle bir at var. Bilim bunlarla ilgilenmez ilgilenemez. Felsefe ise bir açıklık getiremez, bu yüzden dinin konuları baştan bilim tarafından çürütülmüş şeylerdir.

Sen deneyle kanıtlayabilir misin ? Gidip üzerinde nesnel yargılara ulaşabilir misin ? Mantıklı bir izah getirebilir veya göremiyorsak duyamıyorsak bile yasalarla kanıtlayabilir misin ?

Dinin ele aldığı konular bilimin hem araştırma tarzına hem de mantığına terstir. Buna rağmen bilim dini yalanlayamaz diyemeyiz , sadece eğer içerikleri ters düşmüyorsa yalanlanmış sayılmaz diyebiliriz. Bu da kitabın içeriğiyle ilgilidir.
Teşekkür eden sir, Premses yazar.

Yeni yüzüğümü gördünüz mü? Baykuşlu.
görsel

Edit: bugün aldım işte, margarin.
en sonunda kafa göz dalacam o olacak. akıllı ol lan. evet.
premses olmasına gerek yok; çünkü o kralın kızıdır.
yaxşı bir yazıçı, lüğəttan əskik olmasın.
adamın dibi.
kızlar neden bu herife bu kadar yavşıyor? bana neden kimse mesaj atmıyo lan. vay amk ya.
Erkek mi kadın mı la bu yazarı.
Eşcinsel değil, Biseksüel bir sir ve Premses yazar. Varlığı evrene en ulvi lütuf ve tüm yetileri ile kendisine özel bir dasein. Ayrıca tatlış ve ponçiriğim. Bir erkek sevgilim oldu, o da Greawraimqalhawi eşqimdi. Tşk.

görsel
görsel
Tanır tanımaz donuza eklediğim yazar. Tepeden bakışını, Nazire yaparcasına açık oylamasını sevmiyorum. Ne hali varsa görsün.
xariqüladə bir yazıçı.
görsel
iyice artist olmuş mesajları falan kapatmış. hadsiz seni ben getirdim buraya! evet.
/
3