minimum gunah 

kapat

1. insanın vicdanı karşısında kendisini savunmaya çalışmasıdır. günah günahtır. işlenmişse yazılmıştır. insan sevabının arkasında durduğu gibi günahının da arkasında durmalı, onu işlediğini kabullenmelidir. tövbe etmesi makbule geçer.
    #2231458 (WoLF, 30.08.2007 21:31)
  2. insanın, kurtarma şansı olabilir belki diye işlediği günaha ''madem işliyorum bari az olsun'' mantığıyla yaklaşmasıdır.
    ayrıca diyenler var evet ben de biliorum *
    #2231519 (unique, 30.08.2007 21:40)
  3. "peynir mi ki bu az olsun 200 gram olsun?" sorularına gark eden, insanın kendini kandırmak için kullandığı kelime öbeği.
    #2231542 (muhendis beg, 30.08.2007 21:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

minimum gunah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. minimum gunah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu minimum gunah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about minimum gunah. Copyright of the articles are belong to their authors.