bugün

Sevgiliyken gerçek yüzünü göstermemek evlenince de aa çok değiştin demek. Görücü usulü en iyisi
Ülkemizde evli bir bireyseniz sadece eşinizle değil geride kalan akrabalarının bir kısmıylada iyi geçinmek zorundasınız. Akrabalarla aranızı hoş tutmuyorsanız ego savaşları başlar akrabaların gazına gelinir, kendini bulunmaz hint kumaşı sanma evresinden sonra genelede adliyenin yolu tutulur.
boşalma oranlarının azalması.
memnuniyetsizleştirilmemiz. kadınlar ve erkekler hep daha fazlasını istiyor sonuçta olan çocuklara oluyor. ve ayrıca boşanmanın mutluluğun nedeni gibi sunulması olayı var, boşanan çocuklu insanların bazıları da istedikleri her insandan tekrar çocuk yapıp buna medeniyet diyor, babaları veyahut anneleri farklı olan kardeşler kindar bir nesil olarak büyüyor. eğer medeniyet sadece istediğinle yatıp kalkmaksa medeniyetiniz batsın anasını satayım. çok değil 10 sene sonra anasını babasını öldüren çocukları haberlerde daha da fazla duyacağız, görürsünüz.
bunlara kalsa evli insanların hepsi yalandan bir hayat yaşıyor ve zorla evleniyor. sanki siz akıllısınız da siz hariç herkes aptal. 45 yaşına kadar barlarda sürtüp sonra evlenip 50 yaşında bel ağrısından götünü kaldıramayan bir ebeveyn olmak iyi bir şey tabii onlara kalsa.
evlenme oranlarının artmasıdır.
Ülkemizde çok fazla kültür farkı olması. Eski nesille yeni nesil arasında kültür farkı olması. Yeni neslin modern eğitim ve kültürle yetişip evlilikte ise çevreden geleneksel anlayışın beklenmesidir.
tahammül sınırlarının aşılması, iki taraf için de.
Boşanmanın imkansız ve de eleştirilecek bir şey olmadığının keşfedilmesinden sanırım..
çünkü herkes artık zevklerine yeniliyor.
çok fazla seçenek ve zaman var yanılgısı olabilir. doğru seçenek ve zaman var ama çok fazla değil. tahammül edemiyoruz sanırım artık. en ufak bir sorunda byby. zor konular ve evlenmemi engelleyen bir ülkede yaşıyorum. beni ilgilendirmiyor.
Evlenmiş olmak için evlenmek, aile istedi diye evlenmek, biri birini tanımadan, anlamadan aceleyle evlenmek, sevgililikle evliliğin aynı olacağını düşünmek ve diğerleri bunlar bir kaç etmen benim gözlemlediğim daha fazla örnekle çeşitlendirilebilir evlenmiş olmak için evlenmeyin.
Evlenmiş olmak için evlenmek, aile istedi diye evlenmek, biri birini tanımadan, anlamadan aceleyle evlenmek, sevgililikle evliliğin aynı olacağını düşünmek ve diğerleri bunlar bir kaç etmen benim gözlemlediğim daha fazla örnekle çeşitlendirilebilir evlenmiş olmak için evlenmeyin.
çünkü evlilik çok zor bir şey ve yeni nesil daha bilinçli.
en çok sosyal medya bence.
Çünkü aldatmalar ve artık birbirini sevmeyip anlaşamaları olabilir. Kadınların özgürleşmek istemesi ve aynı şekilde erkeklerin de özgürleşmek istemesi olabilir.
(bkz: tersoluk)
evlilik oranlarının artmasıdır.

şaka şaka sosyal medya ve tv baş sebeptir. kadın bir bakıyor televizyona kocasından çok daha yakışıklı, kaslı tipler var, o kaslının yanındakine bakıyor hemen hemen kendiyle aynı. diyor ki ben o zaman neden bu adama katlanıyorum öyle kaslı ve yakışıklı dururken.

bu hikayenin erkek versiyonu da aynı şekilde geçerlidir.
Insanlarin gittikçe daha çok bencil olmalari. Canim istedi evlendim, sıkıldım bosaniyim. Çocuklar ortada perişan. Olmaz. Fedakarlik ve sorumluluk ister evlilik.
evlenmelerin artması.

evlenmeseler boşanmicaklar aslında.
Sabırsızlık ve tahammül seviyesinin düşmesi + gerçekten sevmeden yapılan evlilikler.
evlenmek. net

kaç kere yazdım, kimse evlenmezse kimse de boşanmaz. oran sıfıra düşer.
Hafife alınmaması gereken bir sebepte; kaynana, elti, görümcenin sürekli evli çifte huzursuzluk vermesi. Hiçbir şey yapmamış gibi kenara çekilmeleri de cabası.
Hep kadınlar yüzünden ayne naynen.
Mütemadiyen Evlenmek. Evleniyorlar durduramıyoruz.

Çünkü toplum baskısı had safhada. Hangi aile kızının rahatça bir erkekle beraberlik yaşamasına izin veriyor ki bu gençler evlenip cehenneme atlamak zorunda kalmasın.
Bir kaç ay gezip tozsan aileden baskı gelmeye başlar. Erkek aileleri desen biricik oğluşlarının hayat konforunu idame ettirme peşinde.

Ne diyeyim! Neresinden tutsan elinde kalıyor.
1. ailelerin her boka karışması.
2. ekonomi.
3. kültürel farklılığın ortaya çıkması.