bugün

entry'ler (8118)

kasım

Yine aylardan kasım
Sanki sende kaldı bir yarım
Her nefesim her anım
Sanadır canım.

kombiyi açan sözlük yazarları

iki hafta olmustur arada açıp kapatıyorum , iki gündür tamamen açık.ama ayarı çok yüksek değil.

neden sorusuna verilecek cevaplar

Kaplumbağa deden . Çocuklar öyle diyor.

boşanma davasında mal paylaşımı

Evlendikten sonra alınan mallar paylaşılıyor bildiğim kadarıyla. Evlilikte de kadın da erkek kadar yuvaya emek verir.

günaydın sözlük

Merfulu sicakmi onlar ben de istiyorum. Tereyağı sürüp yiyeceksin. iyi ki hamile değilim.

sözlük kızlarının şişman çirkin ve asosyal olması

1.83 kız varmış sözlükte maşallah.

yazarların hayattan beklentileri

Çocuklarımı güzel yetiştirip kendilerini kurtarmalari , ben ise sağlıkla ve huzurla yaşamak istiyorum.

29 ekim cumhuriyet bayramı

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun. Şehitlerimizi rahmet , minnet ve sevgiyle anıyorum.

sözlük kızlarının şişman çirkin ve asosyal olması

Asosyal i doğru. Diğerlerine katılmıyorum.

sevgili kanser olunca ayrılmak

Z kuşağı çocuk işi.

çocuğuna annecim babacım diye hitap eden ebeveyn

Ben diyorum merfulu çocuklarıma. Onlar da bana annecim diyor. O an içimden nasıl geldiyse öyle hitap ediyorum. Annecim , aşkım , oğluşum , canım , paşam, tatlisim , böcugum , prensesim, minik kuşum bunlardan bir kaçı.

ülkücüler

Erkek olsam ülkücü biyigim olsa bu gün sokağa çıkmaya utanirdim.

akp ve mhp ye oy verenler ne düşünüyor

Zamanında akp ye oy verdik doğru. Son seçimde yeniden refah dedik yine olmadı. Hep söylüyorum kişiler ölür, partiler geçicidir. Her seçimde bakarım aklıma kim uygun gelirse ona oy veririm. Milli ve dini değerler benim için değişmez ve ön plandadır. Bu son çıkışta görüldüğü kadarıyla akp , MHP , dem , CHP birlikte hareket edecekler , fakat çok yüksek bir kamuoyu itirazı olursa geri adım atacaklar gibi duruyor.

chp nin akp ve mhp yi desteklemediğini sanan tip

Gördüğüm kadarıyla bütün partiler aynı fikir yönünde. Önce bahçeli attı ortaya kendini kamuoyunun tepkisine göre digerleri de bakıp hareket edecek.

larisalisa

Ölüm olayı gerçekse Allah rahmet eylesin. Son zamanlarda çevremde o kadar çok ölen oldu ki herşey normal gelmeye başladı. Geldik gidiyoruz.

yeni siyasi süreci destekleyen yazarlar

Şehit annelerine sorun ne diyorlar. Evlat acısı yasamayanlar süslü sözcüklerle milleti kandırmaya çalışıyor. Destekleyen bir yazar olduğunu sanmıyorum. Sözlüktekiler tartışır, şu bu der fakat böyle konularda vatan millet sevgisinde birleşir.

akşamın şarkısı

https://youtu.be/ipq951grHlw?si=4SO8S03xbxtqsv0_

now haber

Evet az kaldı bayrağı alıp sokağa çıkacağım. Güzel konuşuyor. Çoğu yayınında elestirdigim oldu fakat bu akşam haklı.

mhp seçmenliğimi askıya aldım

Bu akşam haberlerde duyduklarım karşısında şok oldum. Öcalan meclise gelsin konuşsun diyor bahçeli , silahları bırakın diyecekmis. kabul edilebilir birşey değil. MHP bitmiş.

fakirler akşam çayın yanında ne yiyor sorunsalı

Çikolata yiyoruz. Bimde satilan adına hiç dikkat etmiyorum , dışı mor kaplı. Beyaz cikolatali gofret var onu yiyorum, Doritos cips yanında da.