sisme kadin yerine tencere tava gonderilmesi 

kapat
  1. - sevgilim hoşgeldin.
    + hoşbulduk canım. ev ne alemde bakalım? seni yanlız bırakmaya gelmiyo. bulaşıkları yıkamamışsın yine. yıkasan şaşardım zaten..aaa..bu tavada nerden geldi?
    - tava mı? yeni aldım onu ben.
    + hımm. üzerinde yumurta kırmışsın alaşılan. her tarafı yumurta beyazı..
    - yumurta beyazı mı? evet evet yumurta beyazı o. evet yumurta beyazı...
    + hikmet ne saklıyorsun benden? nerden geldi bu tava? bunun üzerindekide nedir?
    - canım sen yokken çok yanlızdım ya. ühühühü..sonra ben netten spariş verdim şişme kadın...
    + neeee!!
    - ama dinle bi dakika ya. şişme kadın gelmedi. bu tava geldi. bende param boşuna gitmesin diye bu tavayı bi güzel..
    + yuhhh sana hayvan! hayvannnn!!!
    - sevgilim kızma ne olur. ben yokken sende tavanın sapını kullanırsın, ödeşiriz.
    + ohaaaa sana hikmet..ohaaaa!!!
    #3453984 (deatly, 27.05.2008 12:57 ~ 04.06.2008 19:20)

© 2008 - uludağ sözlük

sisme kadin yerine tencere tava gonderilmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sisme kadin yerine tencere tava gonderilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sisme kadin yerine tencere tava gonderilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» havludaki sumuk » konusmayi birakan insan » radyo uludag » basliklari alt alta okumak » universite bitince ailenin yanina donmek » kai » ehliyet sinavina son gun calisan insan » nokia 5310 xpress music » ne mutlu anadoluluyum diyene » at arpayi atin onune yesin dehleyi dehleyi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games