bugün

entry'ler (37817)

playstation 5 pro fiyatları

50 bin lira olacakmış. Buna bu parayı vereceğinize gidin 20 bine 3 adet slim alın ikisini biraz pahalıya satın kâr elde edin. Enayilik.

hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor

görsel
Ulu sözlüğü adam etmeye çalışan kuresel.

queen ravenna nın halloween bayramını kutlamak

Kızın cinleri var cadı da neymiş. Valla salar üzerinize kaba etinizden üçüncü ayağınız çıkar. Sen ne konuşuyorsun.

nervio nun evi

görsel
Şöyle bir tarz geliyor aklıma. Sanırım zenginmiş bir entrysinde okumuştum.*

evlenmenin amacı nedir sorunsalı

Evlenmenin insan hayatındaki önemi nedir sorusu. Acaba evlilik ileride yaşlanınca çocuklarım bana bakar düşüncesinden midir yoksa yalnız kalmayayım şu hayatta da benimle ilgilenecek birileri olsun kafası mı. Yoksa tamamen yasal cinsellik mi. Bir insan neden karşı cinse ihtiyaç duyar. Şöyle bi düşününce mantıksız geliyor.

iremga da ki ga nın anlamı

Dosta güven düşmana korku verir. Öyle de bir anlam.*

türkiyenin beceriksiz tarım politikası

Bilgi ve eğitimin olmadığı bir mahiyettir. Küçücük Hollanda susuz tarımda dünya ürün yetiştirirken bizim devasa topraklarda hollandanın esamesine bile yaklaşamıyoruz. Eğitimsiz insanların eline veriyorlar birkaç dönüm arsa suyu öküz gibi boca ediyor sonuç facia. Oysa ki tarım sektörü teknolojinin bir parçası olması gerekmektedir. Aksi takdirde su da biter üründe.

bir işlemciye 17 bin lira verilir mi

Eğer oyun için alınacaksa direkt ps 4 pro alınmalı yok iş için alınacaksa verilebilir. Sonuçta iş için mecburi lazımdır bu aygıtlar.

görücü usulü evlenmek

(bkz: şair evlenmesi)

milletin sözüyle başarısız olunmaz gerçeği

Ülkemizde bilen bilir bir işe girişilir hemen çevredekiler olmaz bu iş başaramazsın, senden olmaz beceremezsin gibi birtakım önyargılarda bulunulur. Ama siz istikrarla mücadelenize devam edersiniz hatalarınızdan ders çıkarırsanız elbette başarırsınız. Hedeflerinizden vazgeçmeyin.

29 ekim cumhuriyet bayramı

görsel
Zafer, zafer benimdir diyebilenlerindir. Kutlu olsun...

mary jane

Her zaman peter ı satan zengin veletlerle hemhal olan sonra peter ın örümcek adam olduğunu duyunca hemen sevgili olan uyanık. Peter ın yerinde olsaydım yol verirdim.

vardır netahyahu nun bir bildiği

Netanyahu denen katil sadece etrafına değil ülkesine de zarar veriyor. Halkının çoğu onu istemiyor. Körpe körpe çocukları savaşa sürüyor öldürüyor öldürtüyor. Derhal yargılanmalıdır.

yeni gelin terörü

Evine gittikten sonra başlayan terördür. Genellikle evleri yeni eşyaların vurduğu kokuyla başınızı döndürür. Daha sonra sizi kadife veya ipek eşofman takımıyla ayağında da ponpon tüylü terlikle şakkıdı şakkıdı gelerek karşılar. Sözlerinin sonunda muhakkak canım vardır. Bekarlara evlenmek için baskı yapabilir bu tür canlılar. Bilen bilir.

içki içmeyen sigara kullanmayan insan

görsel
Hayatımdaki aslalardandır.

sözlükte kavga çıkacak gibi olması

Etrafımız zaten ateş çemberi. Bırakın şurada huzurlu huzurlu kafa dağıtalım be. Reca edeceğim bu mevzuyu kapatalım.

sayılı nick alanların zeka seviyesi

Kardeş senin nick de sayılı. Bile bile lades. Bence sağlam bir eleştiri bu. Sansasyonel.

kalemle çizilmeye çalışılan kalbin göte benzemesi

Çok güzel kovboy resmi çizerim dedim kuzene. Aaa çizsene demişti bana. iki saat uğraştım yaratıklar filmindeki grant a dönmüştü eser.*

sevilmeyen insan tipleri

Kin güden insanlardan nefret ederim. En güzel gününüzü intikam saçmalığı adı altında zehir ediyorlar. Direkt engellerim.

gelecekte nasıl mucizeler olsun

Şimdilik şu robotlar gelsin yeter. Vallahi bu ev temizliğinden gına geldi. Gel artık metal yığınım gel.