bugün

cemal süreya

yazık ki facebook şairi olma yolunda ilerliyor dev gibi şair cemal süreya. hayatında bir tane şiirini okumamış adamların statüsünde ''Sana yolculuk yapmak istiyorum.Kes yüreğine giden bir bilet ; '' CAN '' kenarı olsun'' yazılarını görmek canımı sıkıyor, can yücel'e nazım hikmet'e yakıştırılan kart postal şairi yakıştırmalarını şimdilerde cemal süreya'ya yakıştıracaklar diye ödüm kopuyor.

cemal süreya tabi ki okunsun herkes tarafından bilinsin şiirleri nesilden nesillere aktarılsın ama tam olarak istediğimiz şey bu mu? merak ediyorum bu kısacık mısraları paylaşıp beğeni üzerine beğeni toplayan arkadaşlardan kaç tanesi şiirin tamamını okudu. zorunda mı evet abicim zorunda belki adam öncesinde küfür ediyor olamaz mı yani? olamayacağını ben biliyorum ama ya sen paylaşan hiç hayatında cemal süreya şiiri okudun mu? hele bir de cemal süreyya yazmıyorlar mı? aha ben orda bitiyorum.

kendimce ne yaparım diye düşündüm bireysel olarak şuna karar verdim ki artık cemal süreya paylaşımı yapmayacağım. o dev gibi şair, 2 mısralık şiirleri yayınlamak isteyenler küçük iskender paylaşsın.

cemal süreya ya dokunmayın.