bugün

ben kendim şahsen ponpon kızlara karşıyım

çok enteresan. şurada sadece "ponpon kızlar" diye başlık açsak hemen hemen tüm entryler o kızların seksiliğinden ya da onlar üzerinde yapılması hayal edilen fantaziler üzerinde olur. üşenmeyin bakın.

devlet bakanı burada bir tercih söylemiş. kendi tercihi. ben karşıyım demiş. sane giren çıkan ne? bu açıklama üzerinden " bunlar şöyle dinci böyle iktidarsız " yorumu nasıl yapabilirsiniz?

yaklaşık 30 yıldır istanbuldayım. evim bağdat caddesinde. son 8 yılda hiç çıplak olmadığı kadar çıplak oldu insanlar. özellikle bu yıl etekler don boyunda. şortlar göte kaçmış dolaşıyor hanım(!) kızlarımız. içki içilen mekanlar anormal sayıda artmış. içki kalitesi inanılmaz artmış ( tekel votkasıyla yetinen kaç nesil büyüdü bilir misin yeğen)

şimdi kalkmışız, akp bizi kapatacak çıplaklığımızı elimizden alacak. lan sakin olun. biz açılmak isteyen kızların götünü göbeğini görmey çok seviyoruz. göt çatalı olsun meme çatalı olsun hastasıyız bunların. inanın evet demiş ve akp yi seven birisi olarak o çatalların en büyük savunucusu ben olurum.