bugün

zall

kapitalist olduğunu söyleyen ve bugünki reklam olayı ile kapitalizme yaptığı hizmetleri(!) bizlere kanıtlamış sistem hizmetkarı..

bir oluşumu yönetmekten zerre anlamayan insan.. bir gruba liderlik etmek, bir projeyi yönetmek, karar alırken nelere dikkat edileceğini bilmek ve sonuçlarını öngörmek gibi bir yetisi yok.. bir şirkette yönetici olması bu bağlamda zor gibi.. ha yönetici olursun ya da yöneticisindir o zaman o şirketi sorgularız..

sahi sen hiç bir proje yönettin mi? yaptıysan eğer başarısı nedir?

kriz yönetimi gibi bir vasfı yok!

bak bunlar kurumsal şirketlerde yönetici yapılması düşünülen insanlarda aranan özelliklerdir.. buranın sahibi sen olabilirsin ama nasıl ailene/çalıştığın işyeri sahibine/yöneticine bir durum sonucunda hesap vermek gibi bir zorunluluğun varsa bize de o kadar hesap verme zorunluluğun var!.. çünkü biz senin cebine giren paranın sebepleriyiz! keyfi ve fevri bir hareket yapmak gibi lüksün yok.. aslında var ama yukarıdaki yetilere sahip olamadığından bunu yapma! bizi gelişmeler'den yayınladığı iki satırlık yazılarla kandıramazsın.. uzun uzun tane tane açıklamalısın bunları.. uzun uzun tane tane yazamıyor musun? kurmaylarından birine yazdır.. favorim july4th.. o gelişmelerden bir şey yazınca ben insanlığımı hatırlıyorum.. "bir zamanlar insandım lan" diye kendi içime dönüyorum.. ağlıyorum geceleri.. dişim de ağrıyordu çektirdim..

bak sana iki tane site linki vereceğim orada "iyi bir yöneticide bulunması gereken özellikler" güzel bir şekilde sıralanmış!..

1- http://www.erpakademi.com...unmasi-gereken-beceriler/
2- http://www.gencmusiad.org...=3&TIP=SEC&N=1784

bir ay gibi uzun bir zamandır entry girmiyordum sözlüğe, uzun bir zaman da girmeyi düşünmemiştim ama bugün iki kelam etmeme vesile olan reklam politikan yüzünden seni kınıyorum! ab'nin filistin'e giren israil'i kınadığı gibi bir kınama değil bu! bayağı dolu bir kınama.. bireysel tabii ki.. kalkıp sözlüğü protesto edelim geyiklerine kalkışmayacağım sonuçlarının rezillik olduğunu yine burada bol bol izleyerek gördüm.. zaten son bir yıldır takındığım tavır ile de peşimden gelecek insan sayısını %1'in bile altına düşürmüş durumdayım ki bu da çok siklediğim bir şey değil! yani karşımda iki kelam etme imkanı bile olmayan ya da olduğu halde o iki kelamı edememişleri ne kadar umursarım sence?

şimdi reklam olayı bir faciadır usta.. bu iş böyle yapılmaz çünkü.. kör göze parmak sokar gibi.. yardım naif bir şeydir ve gizlisi her daim makbul görmüştür insanlık aleminde.. sen madem bir hayır peşindesin bu işi yine yapabilirdin ve kimsenin ruhu duymazdı ama sansüre karşı olup sözlüğü kapatmak nicedir? böyle bir şeyin hata olduğunu kimse söylemedi mi sana? ayrıca sana kimse neden yardım yapıyorsun ya da neden reklam alıyorsun diye hesap sormuyor.. istediğini yap ama insanları değil bir saat bir dakika bile buradan mahrum etmeye hakkın yok.. gelelim şu bir saat mevzusuna.. diyorlar ki "bir saat sözlüğe girmedin de ne oldu?" ben uzun zamandır girmiyorum (en son entry'i 25.12.2009'da girmişim) bana bir şey olmadı ama bir yer özellikle onlarca kişinin aktif olarak kullandığı bir yer kapatılamaz.. mahkeme kararı ile olsa bile bu sorgulanıp yorumlanacakken reklam için bu işin yapılması insanları kızdırır.. bizi bu konuda bir şeyler yazmaya iten nokta da budur.. yoksa o bir saat içinde ben zaten dişçide acıdan ıkınıyordum..

bak aklıma gelmişken senin üzerinden yazarlara bir bilgi vereyim.. ey insanlar, bu sözlük yönetimi sizi kesinlikle önemsemeyen bir tavır içinde yüzmüştür her daim.. bunun bilincinde olun! bak ben bunun bilincindeyim bu saatte yazdığım şu yazıyı bile zall veya herhangi biri siklemeyecek ama bu zihinsel bir masturbasyon ve ben orgazmıma bakarım!..

konudan konuya atlıyorum kusra bakma zall ama sen bu "köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek" atasözünü duymamışsın hiç.. bak arkadaş sana tavsiye, burayı adam gibi işleyen bir sisteme 4 yıldır çeviremiyorsun ve sanırım bunu bilerek yapıyorsun ama artık yazarlar gözünü açmış gibi.. hiçbir gerzekçe yenilikle yetinmiyorlar.. daha kullanışlı ve işe yarar eklentiler bekliyorlar senden ve daha adam akıllı bir yönetim sistemi.. tr karakter olayını bile bir yıldır hala beceremediniz.. ayıptır..

aslında daha çok yazacak şeyler var.. muhakkak benimle ilgili de yazacak şeyler vardır.. lakin sıkıldım bu durumdan.. yaz yaz nereye kadar değil mi zall? ama dur bir saniye biz yazmazsak sen sözlüğü kapatan reklamlar veremezsin! ince düşün zall ince.. şu reklam politikanı sözlüğü kapatmadan başka bir şekilde yapmış olsaydın eğer şu an ciddi bir anlamda efsane olurdun ve biz de uzun uzun tebrik entry'leri yazardık ama kumarda her zaman kasa kazanmaz.. makine 1000 devirde bir başkalarının kazanmasına izin verir..

---------
bu bölüm beğenmiyorsan siktir git söylemi sahiplerine!

yalakalık kötü bir şeydir belirtmek isterim! savunulacak hiçbir yanı olmayan bir uygulamanın avukatlığını yapmak ise insanın kişiliğine ihanettir.. ayrıca madem buranın sahibi zall siz ne kamış kafalı insanlarsınız ki siktir çekerek kovma gibi bir hakkı kendinizde buluyorsunuz.. hayırdır usta? içinde bulunduğun bataklıkta ne tür bir sivrisinek avlama peşindesin ki boka bulanmış sazlıklara "ne güzel manzara" diye bakıyorsun ya da ne kullanıyorsanız ben de istiyorum aynısını.. hangi mahalleden alıyorsunuz bu yokluk dönemlerinde?

bu bölüm beğenmiyorsan siktir git söylemi sahiplerine!
--------

kaybettin zall! daha iyi olmayı, daha güzel olmayı, halkları ve o halklar ile kardeş olmuş başka halkların sevgisini kaybettin.. şimdi o halkları it-çakal kovalıyor html kodları arasında.. bak burada ironi var tamam mı?..

bak unutmadan diğer iki sözlük (ekşi ve itü) yazar alıyor ve eskisi gibi vize başvurularında sert politikaları yok.. burada yazar olan birçok iyi insan atlarına binip oralara doğru gidiyorlar.. daha sistematik bir kasabada yaşamak herkesin hakkı öyle değil mi zall?

vodafone selam kafa iznine devam! bak bu son ve tane tane yazacağım!

internette

sansüre

son..

http://kampanya.org.tr/sansur/

internete

sansür

değil

sürat

gerek..

yaşasın kapitalizm.. kahrolsun sömürülen ve sırtından para kazanılan insanlar!

not: bununla birlikte "12453" adet entry'm var ve bunlar sağlıklı bir şekilde temin edene kadar hesap sildirmek gibi bir ihtimalim yok.. yani senden bu kadar reklam gelirin var iken şu "entry yedekleme" olayını halletmeni istiyorum..